Şimdi Ara

Birey ygs denemesi yapmadığım sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu sorulara bakarmısınız bazı konulara daha bitirmedim

Birey ygs denemesi yapmadığım sorular Birey ygs denemesi yapmadığım sorular Birey ygs denemesi yapmadığım sorular Birey ygs denemesi yapmadığım sorular Birey ygs denemesi yapmadığım sorular Birey ygs denemesi yapmadığım sorular Birey ygs denemesi yapmadığım sorular
    @Bura Han

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrisintranspozu -- 13 Eylül 2014; 9:12:54 >

• 4.e
    11-e
    24-a
    23-c
    evet cevap g araç sorusunu bende anlamadım ne oluyo kim gidiyor kim geliyor
  • evet 42 cevap diğer sorularıda anlatırsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrisintranspozu -- 13 Eylül 2014; 18:47:30 >
  •  Birey ygs denemesi yapmadığım sorular
    http://sketchtoy.com/63002298
    4. soru da 11. soruyla aynı mantık. İşlem sorusu kalıp bir soru işlem konusuna çalışırsan yaparsın anlatması uzun olur ben de hatırladığım kadarıyla yapmıştım o soruyu. Diğer soruları ben de yapamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silik Hesap -- 14 Eylül 2014; 12:50:52 >

•  Birey ygs denemesi yapmadığım sorular

Yapamadıklarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silik Hesap -- 14 Eylül 2014; 14:11:17 >

• 39 da d1 ve d2 paralel oldugu icin x ler orani yler oranina esit ordan a 1 geliyor sonra d1 ve d3 u sonra d2 ve d3 u ortak cozup koordibatlari buluyosun ordan iki nokta arasindaki uzaklik formulunden 6 kok2 geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.soruda üstü ve altı ayrı ayrı kaç 0 olduğunu bulup bunu çıkaracaksın üste 35 bir önemi yok 25daha küçük olduğu için sonunda 6 sıfır var ve 10! inde 2 sıfır var bunları çıkarınca cevap 4

11.soruda kare farkı var açtım yaptım önemli olan işaretlere dikkat et onlar önemli

34. altıgen demiş bir kenarını vermiş üçgenin hipotenüsü 8kök3 olur zaten 30 60 90 üçgeni yapıştır gitsin

http://sketchtoy.com/63008063

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrisintranspozu -- 14 Eylül 2014; 20:28:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim
    39. soruda ortak çözümü nasıl yapıyorduk? Analitiği hiç hatırlamıyorum.
  • bende hatırlasam tek onu yapamadım geometride analitik 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeresim

bende hatırlasam tek onu yapamadım geometride analitik 0

Matematik gerçekten çok kolaydı ve ölçücü değildi. Araçlı soru hariç eleyici soru yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o türkçe olmayaydı iyidi çok zamanımı çaldı bireyin sitesinde sınıf yazıyor onlar sende değişmişmi bende aynı sınıfta
  • Performans izlemeden baktın değil mi? Bende de aynı sınıf gözüküyor. Kolay kolay değişmez artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen zaten ilk sınıftasında ben zamanı kullanamadım diğer sınavda 2.sınıfa girerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.