Şimdi Ara

birey gelişim serisi erkek hocanın çözümlerini beğenen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu adamın çözümlerini beğenen var mı ben de sinir yapıyor bu adam temel olan a kitabını almışım yapamıyorum çözümüne bakıyorum çoğu çözümü anlamıyorum sanki biliyormuşum gibi anlatıyor siz nasıl buluyorsunuz bu adamı birde önceden yazması var çok fazla işlem olan sorularda nereyi anlattığını takip edemiyorsun vakit alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duketemre -- 6 Mart 2018; 15:19:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• geometricisi harika birey b nin keşke kanal açsa da dinlesek

• Berbat berbat Birey b problemleri çözüp dinlerim yapamadıklarımı dedim. O kadar iğrenç ve leş anlatıyor ki. Berbat ötesi. Buradan sesleniyorum iğrenç...

• şimdi ablama sordum adamın 50sn de anlattığı şeyi 10 sn de anlattı ve anladım adamın çözümünü 2 3 kez izledim anlamadım bir tanesin de işlemi yazmış değişim hızı şudur deyip daha önceden yazdığı işlemi çözüyor zaten o işleme gelsem orayı bende yaparım sen niye öyle yazdın onu anlatsana bana yine bir iki kez izledim anlamadım ablama sordum tek tek yerine koyup farkını bulucan dedi hemen yaptım adam bunu demiyor bende anlamaya uğraşıyorum zaten temel kitap bir şey bilmiyorum insanın hevesi kırılıyor bu arada yazmayı unutmuşum benim dediğim matematikçi diğerleri de kötü demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duketemre -- 6 Mart 2018; 15:48:54 >
  • geometri (zaten efsane) ve kimya çözümlerinden memnunum

• Geometri sorularini cozen hoca guzel anlatiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.