Şimdi Ara

Birey C Matematiği alanlar bi bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler birey c matematik yeni basımı alanlar içindekiler kısmının fotoğrafını atabilir mi ? Eski kitapla sorular aynı kalmış çıkan konuların testlerini çıkarmışlar sadece benim elimdeki kitap 117 test yeni basım 101 test birde konuların sırası değişmiş olduğundan çözümlerine bakacağım zaman bulmak zor oluyor içindekiler kısmının fotoğrafını atabilirseniz çok makbule geçer

• Bence o kitaba gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    tam olarak çözmeye karekök bitince başlayacağım , bikaç test çözdüm soruları birşeyler katmaktan ziyade yormak için yapılmış gibi duruyor ama daha yorum yapabilecek kadar kitabı inceleyemedim hocam , niye gerek yok diyosunuz ?
  • bence zor kitap hakkını karekökten kullan. Bİreyin b sini çöz
  • bahsettiğiniz a-b ikili serisinin b si mi yoksa gelişim a-b-c üçlü serisinin b si mi?
  • kitap gayet güzel ama biraz fanteziye girmişler. ygs kısmının problemler hariç heryerini yalayıp yutmuş biri olarak gereksiz olduğunu düşünüyorum.Bunun farkına sorularımı hocalarım bile çözemeyince vardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherryrendezvous -- 9 Ağustos 2016; 10:50:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehzatC.

bahsettiğiniz a-b ikili serisinin b si mi yoksa gelişim a-b-c üçlü serisinin b si mi?

gelişimin b si
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende mezuna kaldığım için zamanımın çok olduğunu düşünüp kitapların arasına birey c yide eklemiştim . Kitapta iyi sorular olduğunu düşündüm bide çözüm videoları olması yüzünden çözmek bana mantıklı geldi
  • hocam yıl içinde fem kosbyi bitirmiştim matematiğim iyi sayılır , karekökte çözeceğim için tekrar kalın bir kitap çözmek fazla olur diye düşünüyorum . Birey c yi 100 test civarında ince bir kitap diye çözmeyi düşünmüştüm .
  • BehzatC. kullanıcısına yanıt
    Çünkü bende kitabı aldım ama gereksiz kasıyor özellikle permütasyon kombinasyon olasılık saçma sapan gereksiz sorular öyle sorular çıkmıyor, ama üslü ifade çarpanlara ayırma vs vs konuları biraz daha rahat çözülüyor ama zaten konuları kolay olduğu için öyle. Bende karakök birey b bilfen den 2 tanesini seç çöz,

Tamamdır hocam cevabınız için teşekkürler
  • A bidakka çözümleri varsa çözülebilir aslında en azından ufkun genişler. mesela karakökten atıyorum çarpanlara ayırmada 10 ayırt edici soru olsun 60 soruda diyelim o 10 soruyu direk birey c de adam 25 30 soru içine koyuyor. Eğer ben zekiyim yapılır vaktimi almaz diyosan çöz. Ama önemli olan mate değil önemli olan fizik kimya biyoloji ben olsam birey c yerine 2 tane biyo kitabı çözerdim

hocam ben çözdüm ama soruları aşırı uçuk nerdeyse olimpiyatık sorular çıkıyor bazen her testter yapamadğım 2 soru falan çıkıoyr onları bizim mat hocaları ya yapıyor yada yapamıyor. yaparlarsa bile baya saatlerimizi alıyordu.
  • Hiç okumadım neler yazılmış.Kendilerini bitirmeye yakın kullandım.Bi konudan en fazla 4 yapamadığım soru çıkmışlığı var.Bildiğim tek şey behzatla birlikte mükemmel akar yanına endemik de koyarsan tadından yenmez.Karekök almak gibi sıradanlık yapma.Bu ikisini seri bitir , denemelere geç tamamdır.
    Bende onun için zaten çözmeyi düşündüm çözümleri olması benim için büyük kolaylık çözdürmek için birilerini bulmama gerek yok bide mezun olduğumdan zamanım yeterince var .
  • berkacarcom kullanıcısına yanıt
    hocam birey gelişim serilerinin ve eis sblerin videolu çözümlerini çıkardığı için o kadar zaman alacağını düşünmüyorum
  • teşekkürler çözecek olursam ilk önce bu konuları çözücem zaten birey c yi çözmekteki amacım konuları zaten biliyorum unutmamak adına karekök ygs ve karekök lys bitirdikten sonra birey c ile cilasını çekmek iyi olur diye düşünmem
  • teşekkürler cevabınız için , endemik hiç aklımda yoktu zamanım olursa kafamada yatarsa mutlaka çözerim
    mutlaka çöz eşini benzerini bulamazsın piyasada özellikle lys için
  • eyvallah hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.