Şimdi Ara

Birey B Geometri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birey b geometri ygs lys ile yeni basimin bir farki var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok fark var dostum. Test sayisi degismis yeni katlamali sorular falan eklenmis. Ben eskisini cozuyorum yenisini almadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Eskisi daha iyi gibi söylemişsiniz hocam , zaten tyt ayt’de katlamalı soruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D9032B343 -- 25 Eylül 2018; 12:25:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D9032B343

Eskisi daha iyi gibi söylemişsiniz hocam , zaten tyt ayt’de katlamalı soruyor.
    yok öyle bir şey kastetmedim. Yenisi çok daha iyi. Eski kitapta katlamalı soru çok azdı.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Sat nitelik al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Cok fark var dostum. Test sayisi degismis yeni katlamali sorular falan eklenmis. Ben eskisini cozuyorum yenisini almadim.
    kitabı inceledin mi cidden çok mu farklı ? bireyin sitesinden çözümlerine bakayım dedim . eski kitaptan farklı sadece testlerin sonunda 1 yeni tip sorular vardı. bazı testlerde bu tip soru yoktu bile . ben mi yanlış gördüm acaba , eskisinden çok farklıysa yenisini alalım ama eskisi iş görür gibi geldi. üzerine zaten 1-2 kitap çözülecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: how you doin

kitabı inceledin mi cidden çok mu farklı ? bireyin sitesinden çözümlerine bakayım dedim . eski kitaptan farklı sadece testlerin sonunda 1 yeni tip sorular vardı. bazı testlerde bu tip soru yoktu bile . ben mi yanlış gördüm acaba , eskisinden çok farklıysa yenisini alalım ama eskisi iş görür gibi geldi. üzerine zaten 1-2 kitap çözülecek.

Alıntıları Göster
    ben soru çözüm uygulamasından baktım farklı soru var gibi geldi bana bayağı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben soru çözüm uygulamasından baktım farklı soru var gibi geldi bana bayağı.

Alıntıları Göster
    bir daha bakın dikkat edin her testin sadece son 1 sorusu yeni tarz soru. hatta bazı testlerde hiç değişiklik yok . 30-40 testi hızlıca gezip baktım hep 12. soru yeni tip . diğerleri normal eski tarz sorular. bir de nedense bazı sorulara tıklayınca '' çözüm videosu yok '' diyor , garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: how you doin

bir daha bakın dikkat edin her testin sadece son 1 sorusu yeni tarz soru. hatta bazı testlerde hiç değişiklik yok . 30-40 testi hızlıca gezip baktım hep 12. soru yeni tip . diğerleri normal eski tarz sorular. bir de nedense bazı sorulara tıklayınca '' çözüm videosu yok '' diyor , garip.

Alıntıları Göster
    yeni tarz soru diye illa kesme katlama ekleme gibi bir durumları yok ki hocam eski nesil güncellenmiş sorular da var(veya bana öyle geldi bilmiyorum). 90'a kadar falan çözülmüştü en son. daha tamamı yüklenmedi ondan çözüm videosu yok diyor.

• quote:

yeni tarz soru diye illa kesme katlama ekleme gibi bir durumları yok ki hocam eski nesil güncellenmiş sorular da var(veya bana öyle geldi bilmiyorum). 90'a kadar falan çözülmüştü en son. daha tamamı yüklenmedi ondan çözüm videosu yok diyor.

Alıntıları Göster
    tabii ki yok hocam ama genel olarak eski kitaba çok benziyor gibi geldi bana .

33-55-70. testleri bir açın çözüm uygulamasından ( tamamen rastgele açıp baktım ) mesela bu testlere bakın , geçen seneki kitaptaki sorularla çok bir fark var mı aralarında sizce ? bir tek o 70. testte 11. sorudaki tip sorular eski kitapta yoktu . geri kalan tip soruların hepsi vardı . mesela şu an 82 ve 83. testlere de baktım . bildiğin eski kitaptaki sorular ama son 1 soru ösym'nin sınavda sorabileceği tip soru . o 1 soru için de değer mi bilmem . belki de bana öyle geliyordur , bilmiyorum . örnek pdfsi varsa bakardık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.