Şimdi Ara

Birden fazla internet sayfası açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Google Chrome'a tıkladığımda 4 adet benim belirleyeceğim sayfayı açmasını , Internet Explorer'a tıkladığımda 2 adet benim belirleyeceğim sayfayı açmasını istiyorum. Her seferinde bunları yeni sekme açıp açmak çok uzun ve zor oluyor. Bunu nasıl yapabilirim ?

• ayarlar (options) penceresinde açılış sayfaları için websitelerin yazılacağı boş alan mevcut.
    oraya istediğiniz adresleri yazabilirsiniz.
    saygılar.
  • evet ama ben sadece bir sayfa değil. 4 sayfa birden açılmasını istiyorum o nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hally22

evet ama ben sadece bir sayfa değil. 4 sayfa birden açılmasını istiyorum o nasıl olacak

Tools/Options/Basics/Home Page/Open this page

menüsünden ekleye tıklayarak yapabileceğini düşünüyorum. Şu an chrome kullanmadığımdan denemeden söylüyorum.
  • chrome de bunu yaptım peki internet explorer da nasıl yapacağım
  • quote:

chrome de bunu yaptım peki internet explorer da nasıl yapacağım

internet explorer 8-9 ise zaten araçlar internet seçeneklerine girdiğinde ana sayfaları yazdığın kutucuğa

link
    link
    link

şeklinde yazarsan olur.

Firefoxta da

link | link | link

şeklinde yazman gerekir.
  • internet explorer da
    link
    link
    link şeklinde yapamıyorum. alt satıra enter ya da tabla inilmiyor. hangi tuşla ineceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

internet explorer da
    link
    link
    link şeklinde yapamıyorum. alt satıra enter ya da tabla inilmiyor. hangi tuşla ineceğim

İnternet Explorer sürümü nedir?
  • Aynen, benim dediğim internet explorer 8 ve 9 için geçerli. Eğer daha düşükse güncellemeni tavsiye ederim. Google'dan bulabilirsin. Gerçi internet explorer kullanmanı da tasvip etmiyorum. O da ayrı bir konu zaten :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.