Merhaba arkadaşlar. Ben Google Chrome'a tıkladığımda 4 adet benim belirleyeceğim sayfayı açmasını , Internet Explorer'a tıkladığımda 2 adet benim belirleyeceğim sayfayı açmasını istiyorum. Her seferinde bunları yeni sekme açıp açmak çok uzun ve zor oluyor. Bunu nasıl yapabilirim ?
ayarlar (options) penceresinde açılış sayfaları için websitelerin yazılacağı boş alan mevcut. oraya istediğiniz adresleri yazabilirsiniz. saygılar.
evet ama ben sadece bir sayfa değil. 4 sayfa birden açılmasını istiyorum o nasıl olacak
quote:
Orijinalden alıntı: hally22
evet ama ben sadece bir sayfa değil. 4 sayfa birden açılmasını istiyorum o nasıl olacak
Tools/Options/Basics/Home Page/Open this page
menüsünden ekleye tıklayarak yapabileceğini düşünüyorum. Şu an chrome kullanmadığımdan denemeden söylüyorum.
chrome de bunu yaptım peki internet explorer da nasıl yapacağım
quote:
Orijinalden alıntı: hally22
chrome de bunu yaptım peki internet explorer da nasıl yapacağım
internet explorer 8-9 ise zaten araçlar internet seçeneklerine girdiğinde ana sayfaları yazdığın kutucuğa
link link link
şeklinde yazarsan olur.
Firefoxta da
link | link | link
şeklinde yazman gerekir.
internet explorer da link link link şeklinde yapamıyorum. alt satıra enter ya da tabla inilmiyor. hangi tuşla ineceğim
internet explorer da link link link şeklinde yapamıyorum. alt satıra enter ya da tabla inilmiyor. hangi tuşla ineceğim
İnternet Explorer sürümü nedir?
Aynen, benim dediğim internet explorer 8 ve 9 için geçerli. Eğer daha düşükse güncellemeni tavsiye ederim. Google'dan bulabilirsin. Gerçi internet explorer kullanmanı da tasvip etmiyorum. O da ayrı bir konu zaten :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme