Herkese merhaba baştan söyleyim kız konusu biliyorum sıkılmışsınızdır böyle konulardan ama bende açmak istedim.
1.5 yıla yakındır bir kızı seviyorum yarım yıl içimde yaşadım sevgimi sonra söyledim sınav senesi dedi ve kararsızdı defalarca sordum beni üzmemek için mi hayır demiyorsun dedim, hatta en sonunda beni sevmiyorsun di mi? hayır diyemeyecek kadar iyi bir kız mısın falan yazdım ama bir türlü hayır demedi bana mesajlaşmalarımıza bakıyorum arkadaşlarımın dediklerine bakıyorum umut var olabilir lan falan diyorlar seviniyorum ama yüzyüzeyken sanki benden rahatsız oluyor bunu ona söyledim mesaj yoluyla, reddediyor.
Pek konuşmuyoruz diye ona söyledim gel konuşalım daha çok konuşmalıyız karar verebilmem için falan diyor bende heyecan yapıyorum cesaret bulabilirsem bazen bişeyler diyebiliyorum ondada yüzü bi asık oluyo yada ben uzak durmak istiyor sanki
İyice sevmeye başladım kızı ve takıntı haline geldi geçmiş dönemde kısa süreli bir ilişkisi olduğunu duyunca bile elim ayağım titredi, yani benimde sevgilim oldu insanlar onlarca kişiyle çıkıyor ve neler neler yapıyor o sadece 1 kişiyle kısa süreli çıkmış sonrada ayrılmış ama buna rağmen çok üzüldüm nedenini bilmiyorum. Üstüne gitmeyip bir köşeye çekiliyim desem 3 ay nasıl geçicek ondan uzak, yakınlaşıyım desem daha da batıcak biraz kendi haline bırakmam gerekiyor ne yapacağımı bilmiyorum
Ama ne olursa olsun sevdiğime pişman değilim hayatımın anlamı oldu 1.5 yıl. Başka birine söyleyince onu mu seviyosun :D o mu yani falan diyorlar ama benim için dünyanın en güzel şeyi.Aşk olmayan şeyi görebilmek herhalde.