Şimdi Ara

Birçok konuda yardıma ihtiyacım var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

11.Sınıf TM öğrencisiyim.
    En yüksek hedefim Ankara üniv. veya İstanbul üniv. Psikoloji. (2012 taban puanları TM-3 439 ve 441)
    Matematiğim çok eksik. Yapabiliyorum (yapabileceğime inanıyorum hatta anladığım zaman zevk bile alıyorum) ama temelim olmadığı için çabuk bırakıyorum.
    Sözel dersleri çok daha kolay yapıyorum.Felsefe kitaplarını okurum (genellikle)
    Dersane ve özel derse gitmiyorum.

Bu sene başı çalışmaya karar verdim ama bir türlü beceremedim. Bu yaşıma kadar sadece derste dinlediğimle yetindim.
    Yani evde düzenli çalışma/tekrar yapma alışkanlığım yok. Yaptığım çalışma programlarında hiç başarılı olamadım. 3. günde programı bozuyorum. Günlük çalışma yapmadığım için araya giren yazılılar programı bozuyor.Dediğim gibi daha önceden alışkanlığım olmadığı için günlük çalışmayı da beceremiyorum.

Ders çalışmamı engelleyecek faktörler de yok. Biraz içine kapanık biri de sayılabilirim arkadaş çevresi vs. çok kısıtlı ve derslerimi engelleyecek seviyede değil. Telefon internet bağımlılığım da yok. Zamanımı çalan birşey de yok. Sorun ne anlayabilmiş değilim. Hedef belirledim, yapmam gerekenleri de biliyorum ama sene başından beri düzene koyamadım. Aranızda benim durumumda olan arkadaşlar var mı tek anormal ben miyim? Bunları yazarken bile sinir oldum. Aile-okul-çevre baskısı da üstüne eklenince strese giriyoruz. Zaten sınav ve eğitim sistemi çökmüş durumda bir de içinde çırpınıyoruz... Neyse arkadaşlar yardım edebilir misiniz? Bende ne olduğunu anlayamadım. Ders çalışmayı mı sevmiyorum motivasyon eksikliği mi birşeyleri yanlış mı yapıyorum?

Ne sordum nasıl bir cevap bekliyorum onu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat02 -- 11 Aralık 2012; 20:11:30 >

• Lütfen kafam çok karışık yardım ederseniz sevinirim. Hatta kendi çalışma şeklinizi yazarsanız daha iyi olur. Bir düzen kazanmam için dersaneye gitmem işe yararmı? O kadar parayı düzen sağlamak için vermeye değermi ?
  • Programini cop kutusuna at,olay mahalinden moonwalk yaparak uzaklas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9canlı

Programini cop kutusuna at,olay mahalinden moonwalk yaparak uzaklas.

Çok isterdim yapmayı da olmuyor işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.