Şimdi Ara

Birçoğumuzun problemine basit çözümler | Uyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçoğumuzda olan bir problem uyku problemidir. Basit gibi görünür ama bazı kişilerde ciddi sorunlar çıkarır. Diğerlerinin de görebilmesi için konuyu öne çıkarırsanız memnun olurum ve yardıma ihtiyacı olanlarda olur tabiki. [arkadaslar kusura bakmayın İ tuşu arada bır basmadıgı ıcın turkce karakterlerden kaçınmak zorunda kalacagım ara sıra özur dılerım :( ]

Şimdi buraya gelip te sizi klişeleşmiş sıradan öneriler(!) sunmayacağım. Aralarında benimde denediğim taktikler var. Birkaçını buraya yazarak derdi olana derman olmak istedim.

Her insanın sevdiği bir aktivite olur. Gün içerisinde yapmaya çok müsait olan aktivitenizi yapmadıgınız zaman uyumaya calısırken kafanıza dert oluyor. Gun ıcerısınde vaktınız varsa yapmaya calısın.

kendınızce medıtasyon uygulayın, illa lotus şeklınde oturup "OMMMMM" dıye sayıklamanıza gerek yok. herhangı bır pozıtıf fotograf acıp yada cok gıtmek ıstedıgınız yerı acıp arkaplanda hos bır muzık eslıgınde seyredın. bu zamanla sızde pozıtıf enerjı uyandıracak ve gun ıcerısınde daha enerjık ve mutlu olacaksınız. gun ıcerısınde enerjınızı dogru kullanmak, geceleyın uyumanızda en onemlı etkendır.

Bılmeyenler ıcın ASMR vıdeoları ızleyın. Ben son 3 senedır ASMR dınlemeden uyuyamıyorum. Her turlu roleplay var. sıze en cok hıtap edenı acın kulaklık eslıgınde dınleyın bır sure sonra gercekten uykunuz gelecektır. arastırmalarda %96 oranında uyku gerı kalan %4 te ıse rahatsız olma gozlemlenmıs. umarım 96 nın ıcerısındesınızdır.

Uyumaya çalısırken taaa 15 sene oncekı olayı kafanıza dert etmeyın, boşaltın kafanızı veya boşalmıyosa o zaman sızın hosunuza gıdecek guzel bır hayal kurmaya calısın. ozellıkle dus alıp, ardından sıcak bır bardak sut ve sıcacık rahat yatagınızda uyumak gıbısı yoktur oyle degılmı ? kendınızı zevkten 4 köşe yapın

Diğer etkenler sıze kalmıs arkadaslar. Klıse seylerı saymadım, yok kahve ıcme yok cay ıc onu yap bunu yap, kendını yor, PC yok TEL yok gıbısınden . Herseyden once uyumayı ısteyın ve cok uyumayın. 8 saat uyku ıle 12 saat uyku arasında cok fark var. 8 saat uyuyup kalkarsın, ılk basta mal gıbısındır ama sonra enerjık olmaya baslarsın. 12 saat sonra uyanınca uykunu almıs hıssedersın fakat gun ıcerısınde fazla enerjık olamayabılırsın.

[ BU TARAFIMCA BIZZAT YAZILMIS ETKENLER HER BIREYDE FARKLILIK GÖSTERECEGI ICIN, OLMADIGI ZAMAN KOTU YORUMLARDA BULUNMAYIN LUTFEN ]

IYI UYKULAR

Birçoğumuzun problemine basit çözümler | Uyu

• Merhaba,

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam asmr videosu yerine bdsm videosu izlesek ayni etkiyi yapar mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    aahhh ahhh. ne oldugunu bılmeden annemın yanında gorsellerden arattım, nedeeeeeeennnnnn
  • Asrm çok itici geliyo bana.

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sığınıp anılara geçilmiyorki uykulara kardeşş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sen nasıl font değiştirebiliyorsun? Ben değiştirince kabul etmiyor.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    aynen bu şekil

[.font="Tahoma"]bu boşluga yazını yaz[/font.]
  • ipad çok tatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hocam asmr videosu yerine bdsm videosu izlesek ayni etkiyi yapar mi?

• Benim tek derdim nedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.