Şimdi Ara

Birbiriyle uyumlu classlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni oyuncular icin kolay ama birlestiklerinde etkili olan class kombinasyonlari nelerdir ? Pvp icin ayri , pve icin ayri yazarsaniz mukemmel olur.

Birde alakasiz olarak bisey sorucam.malum ironhorde geliyor. Duratan da geliyor. Simdi bunlar farkli boyut gibi bisey ama mesela o evrende thrall hic dogmadi mi ? Yada thrall bu pakette babasini gorup onla konusabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ??
  • nasıl bi kombinasyon sorduğunu pek anlamadım.

pvp yapan arkadaşlar pvp için class kombinasyonlarından bahsedebilirler ama ben pvp'ye niyetlendiğim zaman warrior oynadığım için warrior ile ilgili kombinasyonlara bakmıştım. 2v2'de warrior-resto druid veya warrior-holy paladin iyiydi. 2 damage dealer olarak 2v2'de rogue ve frost mage hep vardı, hala da vardır. 3v3 için warrior-death knight-holy paladin etkiliydi bi ara. 3v3'ün klasik ve meşhur combolarından RMP yani rogue-mage-discipline priest vardır.

pve için kombinasyondan bahsetmek pek mümkün değil. hangi amaçla kullanacağın ve kaç kişilik bir kombinasyondan bahsedebileceğimizi önceden bilmeliyiz. mesela 5 kişilik challenge mode'lar için ayrı bi combo çıkar, 10 kişilik raidler için farklı combolar çıkar, 25 kişilik raidler için farklı combolar çıkar ve bunlar da her bossa göre ya da her challenge mode dungeon'a göre değişiklik gösterebilir.

thrall ve durotan olayına gelince. geleceğe dönüş filminde başroldeki delikanlının geçmişe gidip, geçmişte müdahale ettiği olayların geleceğe yansıması durumunun aynısı söz konusu olacak benim anladığım kadarıyla. blizzard, warcraft hikayesindeki kahramanları ısıtıp ısıtıp önümüzde koyduğu için artık soğudum ve hikaye kısmının üzerinde çok durmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

nasıl bi kombinasyon sorduğunu pek anlamadım.

pvp yapan arkadaşlar pvp için class kombinasyonlarından bahsedebilirler ama ben pvp'ye niyetlendiğim zaman warrior oynadığım için warrior ile ilgili kombinasyonlara bakmıştım. 2v2'de warrior-resto druid veya warrior-holy paladin iyiydi. 2 damage dealer olarak 2v2'de rogue ve frost mage hep vardı, hala da vardır. 3v3 için warrior-death knight-holy paladin etkiliydi bi ara. 3v3'ün klasik ve meşhur combolarından RMP yani rogue-mage-discipline priest vardır.

pve için kombinasyondan bahsetmek pek mümkün değil. hangi amaçla kullanacağın ve kaç kişilik bir kombinasyondan bahsedebileceğimizi önceden bilmeliyiz. mesela 5 kişilik challenge mode'lar için ayrı bi combo çıkar, 10 kişilik raidler için farklı combolar çıkar, 25 kişilik raidler için farklı combolar çıkar ve bunlar da her bossa göre ya da her challenge mode dungeon'a göre değişiklik gösterebilir.

thrall ve durotan olayına gelince. geleceğe dönüş filminde başroldeki delikanlının geçmişe gidip, geçmişte müdahale ettiği olayların geleceğe yansıması durumunun aynısı söz konusu olacak benim anladığım kadarıyla. blizzard, warcraft hikayesindeki kahramanları ısıtıp ısıtıp önümüzde koyduğu için artık soğudum ve hikaye kısmının üzerinde çok durmadım.

Hocam anlatmissiniz iste o . Bahsettigim olay. 3v3 ve 2v2 deji takim kombinasyonlari yazsaydim daha rahat anlasilirdi belki

• ben bir pve'ci olarak pvp'cilerin pve hakkında yalan yanlış konuşmalarını sevmem. çünkü insanları yanlış bilgilendirmek bir nebze kul hakkı yemeye girer. o yüzden ben de pvp hakkında çok net konuşmam. zaten fark ettiysen ben pvp ile ilgilenirken diye başladım cümleye. bu da bi 5-6 sene öncesine tekabül ediyor .

ayrıca donanımhaberdeki pvp yapan arkadaşların bu konuda sana yardımcı olduklarını da buradan takip etmek isterim.
  • Yani buraya bütün setupları yazacak mıyız? Sen hangi klası oynuyorsun söyle ona göre yazayım. Bütün setupları buraya yazarsam ellerim yorulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Yani buraya bütün setupları yazacak mıyız? Sen hangi klası oynuyorsun söyle ona göre yazayım. Bütün setupları buraya yazarsam ellerim yorulur.

Yok hocam tabiki hepsini yazmayın. Birbiriyle uyumlu ve kolay olan , yeni başlayanlara önerebileceğibiz 5 setup yazsanız yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSD ve Linux Arasındaki Farklar
    7 yıl önce açıldı
    Python iki kod arasındaki fark
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gatsb B kullanıcısına yanıt
    Hacı sen önce ne oynayacağına karar ver adam ona göre sana tavsiye versin. Uyumlu kolay diye bişey seçip oynarsan bayarsın önce tarzına uygun classı bul ilerde kafan rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Hacı sen önce ne oynayacağına karar ver adam ona göre sana tavsiye versin. Uyumlu kolay diye bişey seçip oynarsan bayarsın önce tarzına uygun classı bul ilerde kafan rahat olsun.

Hocam aöabilsem oyunu karar vericem. Allahın cezası takıldı initalizing te açılmıyor. Birşey yükler gibi oluyo. 0 bayt yazıyor inimyor.

Edit: İnmeye başladı. playable oldu. Giriyorum siyah ekran oluyo açılmıyo bu seferde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatsb B -- 18 Ekim 2014; 16:11:36 >
  • 5v5te yazabiliyo muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uŋicaja

5v5te yazabiliyo muyuz?

Neden olmasin hocam. Begendiginiz, hosunuza giden setuplari yazin. Illa birinin isine yarar.

Edit:hala black screen deyim ben :(

• Pek cok PvP setup indan bahsedilebilir ama arena diyince 3vs3 anlasildigi icin acikcasi ben ondan bahsedicem. Chaos un soyledigi setuplar yillardir var olan ve asla olmeyecek olanlardir.

Kisaltmalara cok takilma kimisi o setup i meshur eden takimin adiyla kimisi irek klaslarin bas harfleriyle kimisi setup in dinamigi ile aniliyor.

Meshurlari;

TSG: Warrior - UDK - HPala (Bu ilk bu setup ile yarisma kazanan takimin adiyla aniliyor. "The Steal Gauntlet")
    RMP: Rogue - FMage - DiscPriest
    MLP: Mage , Lock, DiscPriest
    LSD: Lock,Shaman, resto Druid
    KFC: Hunter,War,RShaman (Kunfu Cleave)

Ilk aklima gelenleri yazdim bunlar her sezon is yapti yaparda benim fikrime gore. Onun disinda her setup a bir isim uyduruyorlar cok kafani karistirma.

Bu yeni sezonda klaslarda ciddi degisiklikler var. Racial lardan tut, stat squish e, kaldirilan yeni eklenen statlar vs. supriz birseylerde cikabilir ozellikle sezon basinda...

• quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

Pek cok PvP setup indan bahsedilebilir ama arena diyince 3vs3 anlasildigi icin acikcasi ben ondan bahsedicem. Chaos un soyledigi setuplar yillardir var olan ve asla olmeyecek olanlardir.

Kisaltmalara cok takilma kimisi o setup i meshur eden takimin adiyla kimisi irek klaslarin bas harfleriyle kimisi setup in dinamigi ile aniliyor.

Meshurlari;

TSG: Warrior - UDK - HPala (Bu ilk bu setup ile yarisma kazanan takimin adiyla aniliyor. "The Steal Gauntlet")

Ilk aklima gelenleri yazdim bunlar her sezon is yapti yaparda benim fikrime gore. Onun disinda her setup a bir isim uyduruyorlar cok kafani karistirma.

Bu yeni sezonda klaslarda ciddi degisiklikler var. Racial lardan tut, stat squish e, kaldirilan yeni eklenen statlar vs. supriz birseylerde cikabilir ozellikle sezon basinda...

Hocam şuan için KFC hoşuma gitti. İyice kabardı oynama isteği. Pc saolsun açılmıyor oyun. Black screen. Her yolu denedim. Forumları taradım kendi sitesindekileri denedim yok yine açılmıyor. Repair ettim tık demedi. Anlaşılan tamamen kaldırıp tekrar yükleyeceğim

• Bak buradan bütün listeyi bulabilirsin, galiba senin aradığın böyle bir şey. Güncel mi değil mi bilmiyorum ama yazana göre 2014 yılına ait . Bunun haricinde bir site daha vardı, oynadığın class ı seçiyorsun. Senin class ile beraber oynayan classları getiriyordu. Fakat unuttum. Bulursam editlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

Pek cok PvP setup indan bahsedilebilir ama arena diyince 3vs3 anlasildigi icin acikcasi ben ondan bahsedicem. Chaos un soyledigi setuplar yillardir var olan ve asla olmeyecek olanlardir.

Meshurlari;

TSG ile kazanan takımın adı Teh super gosus tu. Teh super gosus cool olmadığından ve takımın hepsi Plate giydiğinden The STEEL Gauntlet olarakta bilinir

• düşük lvllerde kimi bulursan iyidir dostum ama oyun başlangıcında yanında bir priest olsa fena olmaz. balon açtımı saan ne varsa dalıyosun herseye:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailorsaturn

düşük lvllerde kimi bulursan iyidir dostum ama oyun başlangıcında yanında bir priest olsa fena olmaz. balon açtımı saan ne varsa dalıyosun herseye:D

Hocam oyuna bi girebilsem bakicam ama

• oyunu yukluyorum bende sımdı play butonu acık ama tıkladıgımda donuyo. full indirip gece girerim heralde gece bende:)
  • Tabiki ilk sırada Mage Rogue gelir ama bunu oynaması birazcık zor opener sıkıntı iyi yapamazsan.Onun dışında tabiki Warrior hunter gibi acayip kolay ve etkili cleaveler var.Onun dışında Dk -warrior yapıp ne varsa girip adam tekleyebilirsin :D
  • Program datadaki battle. Net klasörünü silip battle neti tekrar başlatmayı dene bende öyle çalıştıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePsych0 -- 1 Aralık 2014; 18:32:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.