Şimdi Ara

birazdan ekran kartı alıcam.. yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en iyi ekran kartı rami hangi hangi marka yani ramin üzerinde yazan markadan bahsediyorum... ayrıca bu ramlerin gecikme süreleri ramin üstündeki hangi ibareden anlasılıyor?
    ne marka ekran kartı alırsam ramler daha iyi olur??
    tesekkurler...

Arkadaşlar "act of war" die bir oyun buldum.. bu oyunu çok oynamak istiyorum fakat ekran kartım "geforce2 mx 400".. ekran kartım "vertex shader ve pixel shader" desteklemediginden oynayamıyorum...
    sizden istegim, "vertex ve pixel shader" destegi olan en ucuz ekran kartı önerisi olucak...
    çok teşekkürler...

sistem bileşenlerim...
    anakartım asus p4p800 (agp8x)
    işlemci p4 2.4 HT 800
    ram 2x 256 kıngston

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 7 Şubat 2006 15:31:09 >

• en ucuz olarak x550 veya 9550g.e.(100-120 ytl civarı) önerebilirim.ama bence 6600 alman daha iyi olur.(170-180 ytl)birde sırf o oyun değiştireceksen bence boşver ben oynadım o kadarda beğenmdedim generels:zero hour the last stand in yanında -1 kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 1 Şubat 2006 0:13:36 >
  • acaip sekılde strateji oyunu oynamak ıstıyorum...
    the last stand dedıgın zero hour yazısının devamımı? yoksa yenı bır oyunmu?
  • bide bu yazdıgınız ekran kartlarını 2.el alsam sorun olurmu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

bide bu yazdıgınız ekran kartlarını 2.el alsam sorun olurmu??

kullanıcıya göre değişir.ama x550 ve 9550 g.e. u almışken sıfır al bence.millet o.c. deneyip bozmuş olabilir ama dediğim gibi kullanıcıya göre değişir.6600 ün 2. elinde pek bir sorun olmaz düşüncesindeyim.GENERALS:ZERO HOUR THE LAST STEND oyunun adıdır.general üstüne zero hour,onun üstüne de last stand i kuruyorsun.(last stend sadece internette vardır)act of war bence güzel bir oyun değil 2-3 füzeyle kaç yüz dolarlık helikopterlerin düşüyor açıkçası ben pek beğenmdedim.
  • tatmin edici cevabın için cok tesekkur ederim... bu arada ilk işim netten last standi cekmek.. bana hızlı bir link verbilirmisin last stand için?

6600 ün overclock potansiyeli nasıl? 9550yi overclock etsem 6600 gereksizmi olur??
  • 6600 gereksiz olur mu yaw... 9550 ye ne yapsan 6600 e yetişemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6600,x700 alabilirsiniz.
    9550 alırsanız yeni çıkacak strateji oyunlarında sorun çıkabilir.Olur da alırsanız asus 9550 gamer edition alın.
  • BURAYA TIKLA indir last stand i
  • 6600ü anlamıs bulunmaktayım... ama ona param yetmes... zaten ekran kartı almak hıc aklımda yokken bu act of war yuzunden bır kart alıcam...
    bu pixel ve vertex shader 3.0 ı 9550 desteklemezmı acaba? illa 7 serisi bir aletmi lazım?
    link için çok tesekkurler... ben hıc bılmıyormusum mod olayını megersem.. baska modlarıda denıcem.. ama en ıısı last stand sanırım...
  • quote:

bu pixel ve vertex shader 3.0 ı 9550 desteklemezmı acaba?

9550 2.0 destekler.ama oyunları oynatmaya yetecektir..
  • yanı 3.0 kullanan oyunlarıda oynatır dıyorsun?

ne yonden ılerkı oyunlarda zorluk cıkartır bana?
  • quote:

yanı 3.0 kullanan oyunlarıda oynatır dıyorsun?

ne yonden ılerkı oyunlarda zorluk cıkartır bana?

hocam artık eskidi o kart ama genede iyi iş görüyor fakat doom,half-life,fear vb. oyunlardan performans beklemek yanlış olur
  • Hız yönünden sorun çıkartır.Ama bu sorunlar yaz aylarına doğru çıkmaya başlar.
    Yeni çıkacak oyunlar daha güçlü kart ister.
  • peki siz ne önerirsiniz? fiyat performans ve dedikleriniz dogrultusunda?
  • 8 işhatlı x700 veya 6600 alınabilir.

6600LE den uzak durun.9550 gibi bir kart.

"SE" versiyonları da almayın. Onlar 64 bit oluyorlar.

Asus marka x700 veya 6600 alabilirsiniz. 128 mb 128 bit veya 256 mb 128 bit olabilir.
  • Arkadaşlar en iyi ekran kartı rami hangi hangi marka yani ramin üzerinde yazan markadan bahsediyorum... ayrıca bu ramlerin gecikme süreleri ramin üstündeki hangi ibareden anlasılıyor?
    tesekkurler...
  • ben su an 256 mb asus x550 ge kullanıyom..valla fıyat+performans guzel bı kart..eger fazla para vermeyeceksen al derım...zaten bende yakında elımden cıkaracam...cıdden su ana kadar tek kastıran oyun tabıkı fear oldu.bu oyun harıcınde her oyunu ıyı oynadım...tabıkı yıne sen bılırsın...
    quote:

Arkadaşlar en iyi ekran kartı rami hangi hangi marka yani ramin üzerinde yazan markadan bahsediyorum... ayrıca bu ramlerin gecikme süreleri ramin üstündeki hangi ibareden anlasılıyor?
    tesekkurler...

• arkadasım cevabın ıcın cok sagol... tahmınen 9550 alıcam senınde dedıgın gıbı...
    ama ben bıras daha farklı sorular sormustum sanırım...
  • quote:

Arkadaşlar en iyi ekran kartı rami hangi hangi marka yani ramin üzerinde yazan markadan bahsediyorum... ayrıca bu ramlerin gecikme süreleri ramin üstündeki hangi ibareden anlasılıyor?
    tesekkurler...

Samsung iyidir bellek markası olarak. En iyi diyemem tabii ama iyidir. Gecikme süreleri de önemli. Anlamak için:

Mesela resimdeki samsung belleğin üzerindeki tc50 yazısı 5ns olduğunu ifade ediyor.

Bu da tc40 ve 4ns olduğundan tc50'den daha iyi olması gerekir.

Buradaki hynix bellekte ise sondaki 5 yazısı 5ns'yi ifade ediyor.

Burada ise muhtemelen 20 rakamı ns'yi belirtiyor. 2.0ns demek. 5 ve 4'ten çok daha iyi. Tabii 9550'de kullanılmıyor.

Alacağın kartın bellekleri kesinlikle 6 veya 7ns olmasın. Muhtemelen Asus a9550ge/td 256mb almak durumunda kalacaksın. 256mb olduğu için daha çok dikkat et. Belleğin markası da mümkün olduğu sürece infineon veya elixir olmasın.

Msi rx9550td-128 bulabilirsen alabilirsin ama 128mb bulmak oldukça zor. Alacağın yere bağlı tabii. Kartın markasına göre yorum yapılamaz çünkü bir marka kartlarında pek çok bellek markası kullanabiliyor.

128mb 128bit 9550 için biraz araştır, bulamazsan 256'lara yönel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 2 Şubat 2006 19:17:06 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.