Şimdi Ara

Biraz Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam DH forumu. Biz okul tanıtımı için çekim yapıyorduk bende bir masaya oturdum bilgisayar laboratuvarında. Yanımdaki kızla biraz muhabbet ettim gözlerine falan baktım çilli bir kızdı galiba aşık oldum adını soramadan hoca beni oradan kaldırdı boyum uzun diye arkaya aldı. Gerçekten çok hoşlandım sadece okuduğu dalı biliyorum sınıfını araştırarak bulurum ama ben bu kızla nasıl konuşurum biraz çekingenim de. Sınıfa girip öyle muhabbet kuramam. Okullar da kapanıyor yakında çok kötü oldum hep onu düşünüyorum ama sevgilisi var mı yok mu bilemiyorum. Bana biraz akıl verir misiniz? Nasıl konuşurum bu kızla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz yardım ederseniz sevinirim. Yada facebook'dan bulma şansım ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek aşıklar kavuşamazmış bozma bu durumu arama boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Gerçek aşıklar kavuşamazmış bozma bu durumu arama boşver

Hep aramıza dağlar mı girecek filmlerde ki gibi. Belki de biraz azimle bu kızı elde ederim. Kızın boyu uzun değil ama çilli gözleri tam bilmiyorum,saçları siyah ve sarı karışıktı galiba kendimden geçtim

• Bütün boş konulara yorum yazılıyor gerçekten ihtiyacım varken tutmuyor.

• içinden ne geçiyosa onu yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmx__

içinden ne geçiyosa onu yap

Sence gidip konuşsam sınıfta veya sokakta beni terslerse ne olur? Çok duygusal biriyim yerin dibine geçerdim herhalde sence ne yapmalıyım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hakkındaki herşeyi öğrenip başla işe

• quote:

Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

quote:

Orijinalden alıntı: dmx__

içinden ne geçiyosa onu yap

Sence gidip konuşsam sınıfta veya sokakta beni terslerse ne olur? Çok duygusal biriyim yerin dibine geçerdim herhalde sence ne yapmalıyım?

git tanış önce terslerse de ısrar etme en azından denemiş olursun
  • Meslek liseli mi kız

• quote:

Orijinalden alıntı: mmssmm

Meslek liseli mi kız

Bende meslek lisesi okuyorum gazetecilik bölümü o ise büro yönetimi okuyor ama davranışları,muhabbeti tamamen ergen kızlardan uzak.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

hakkındaki herşeyi öğrenip başla işe

O zaman ilk arkadaşları ile muhabbet kurmam lazım sonra ana hedefe veya bir arkadaşımı kullanabilirim. Kızı biraz tanısam keşke.

• quote:

quote:

Meslek liseli mi kız

Bende meslek lisesi okuyorum gazetecilik bölümü o ise büro yönetimi okuyor ama davranışları,muhabbeti tamamen ergen kızlardan uzak.

Bende eml mezunuyum o kadar bölüm ne zaman geldi mufredata vay be(lise 3 yıldı bizim zamanimizda) neyse kizi elbet bulursun utangac olcak bisey yok vaktin varsa biraz konusabilirmiyiz de kendinden emin ol,sevgilisi olup olmadigini sormayi ihmal etme. Kimseyle cikmiyosa devam et,seni tanima firsati verirmisin bana de. Digerlerinden farkli oldugunu ne kadar gosterirsen o kadar ilgisini cekersin. Tecrubeyle sabit bu dediklerim.

• mmssmm kullanıcısına yanıt
    Ah şu heyecanı yenebilsem. Sözlerini dikkate alıp gidip konuşacağım. Bir öğle arası oranın kantininde otururum. Utanacak bir şey yok. Boyum uzun biraz sorun teşkil eder mi ki? Tek sorunum bu olsun bi kızın dikkatini çekeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

hakkındaki herşeyi öğrenip başla işe

O zaman ilk arkadaşları ile muhabbet kurmam lazım sonra ana hedefe veya bir arkadaşımı kullanabilirim. Kızı biraz tanısam keşke.

ilk bakışta aşk diye birşey yoktur ilk bakışta olan şeye hoşlanma denir.
    Arkadaşlarından başlamak en iyisi veya face felan sohbet kurabilirsin.
    Sakın sadece ona yollama anlar

• Kantine git tamam da kızın seni görüp farketmesini bekleme seni farketse bile " sen o gunki cocuktun dimi naber nasilsin" demez. Kiz kantine geldi diyelim,bi bak uzaktan tekmi oturuyo kizlarla mi oturuyo eger oturdugu masada erkek varsa kizin tek oldugu bi ortamda konusmayi dene. Her sinifta oyle mahallenin namus bekcisi tipli mallar olur,kalkip kizin yaninda sana bisey soyler atarlanir falan onla ugrasicam derken kizida sogutursun daha tanismadan. Dedigim gibi tek olursa daha rahat olursun. Hayatta boyle seyler icin cekinme,o cekindigin insani hayatin boyunca belki hic gormeyeceksin taktigina dusundugune degmez:)

• quote:

Kantine git tamam da kızın seni görüp farketmesini bekleme seni farketse bile " sen o gunki cocuktun dimi naber nasilsin" demez. Kiz kantine geldi diyelim,bi bak uzaktan tekmi oturuyo kizlarla mi oturuyo eger oturdugu masada erkek varsa kizin tek oldugu bi ortamda konusmayi dene. Her sinifta oyle mahallenin namus bekcisi tipli mallar olur,kalkip kizin yaninda sana bisey soyler atarlanir falan onla ugrasicam derken kizida sogutursun daha tanismadan. Dedigim gibi tek olursa daha rahat olursun. Hayatta boyle seyler icin cekinme,o cekindigin insani hayatin boyunca belki hic gormeyeceksin taktigina dusundugune degmez:)

Çok sağol kardeşim. Yarın güzel bir parfüm alacağım. Pazartesi ise bu iş olacak büyük ihtimal. Öyle mallar var kavga çıkartırım o yüzden uzak durayım. Yarın biraz bilgi toplayayım. Her şey için çok teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.