Şimdi Ara

Biraz önceki silinen konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 mayıs 1996 da Taksim Meydanı'nın yasaklı olduğu gerekçesiyle Kadıköy`de düzenlenen 1 Mayıs kutlamalarına yaklaşık 150 bin kişi katıldı. Eylemin ilk dakikalarında polisin silahsız göstericilere açtığı ateş sonucu 3 kişi hayatını kaybedince, Kadıköy`de büyük bir kitlesel isyan gerçekleşti. Bu olaydan sonra Kadıköy 2005 yılına kadar 1 Mayıs kutlamalarına yasaklı kaldı. Ayrıca telsizinin sesini açık unutan bir sivil polisin göstericiler tarafından oldukça şiddetli bir şekilde dövülmesini Star TV`nin naklen duyurması ve bir başka yerde polislerin eğlenerek seyrettiği bir linç girişimini de naklen yayınlamasıyla hafızalara kazındı.

bilgilendirme amacıyla internetten bulup yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 19 Şubat 2009; 20:57:12 >

• ya o konu yüzünden kaç tane uyarı puanı aldım ya halen sinirliyim sinirimi biyere atmam lazım kendimi yiyorum sinirden
  • Bende diyorum niye delirmiş gibi etrafa saldırıyorlar sahte sosyalist pkk sempatizanları sandım.Ama ne olursa olsun adam resmen dağıldı çok kötü bir durum+parası da fırsatçılar tarafından çalındı tabi polisin de giriştiği eylemler var ama buna linç girişimi denmiyor orantılı güç kullanmı deniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

oradaki videonun kaynağı

1 mayıs 1996 da Taksim Meydanı'nın yasaklı olduğu gerekçesiyle Kadıköy`de düzenlenen 1 Mayıs kutlamalarına yaklaşık 150 bin kişi katıldı. Eylemin ilk dakikalarında polisin silahsız göstericilere açtığı ateş sonucu 3 kişi hayatını kaybedince, Kadıköy`de büyük bir kitlesel isyan gerçekleşti. Bu olaydan sonra Kadıköy 2005 yılına kadar 1 Mayıs kutlamalarına yasaklı kaldı. Ayrıca telsizinin sesini açık unutan bir sivil polisin göstericiler tarafından oldukça şiddetli bir şekilde dövülmesini Star TV`nin naklen duyurması ve bir başka yerde polislerin eğlenerek seyrettiği bir linç girişimini de naklen yayınlamasıyla hafızalara kazındı.

bilgilendirme amacıyla internetten bulup yazdım

Yılmamak Korkmamak Gerek Konuyu Tekrar Açtığın İçin Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.