Şimdi Ara

Biraz önceki Kayla konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben de aldım kardo.
  • Bende Geçen shrek müzikleri diye birşey paylaşmıştım 15 gün banladılar.Neyse dedim itirazda etmedim.She makes me goooooooooooo ohohohohohooooooooooooooooooo şarkı dinlerken özelliklede sevdiğimse dünya yansa umrumda olmuyor bi mp3 alayım kendime.Arash feat Sean paul-She makes me go oooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooo shrekten öncede 1 haftaydı galiba.Anlamadım gitti.Koyduğum resmide özellikle seçmiştim.Gayette güzel giyinmişti bence.Kısa pantolon+güzel bir bluz.I love you Nicoleee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 14 Nisan 2013; 2:09:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Bende Geçen shrek müzikleri diye birşey paylaşmıştım 15 gün banladılar.Neyse dedim itirazda etmedim.She makes me goooooooooooo ohohohohohooooooooooooooooooo şarkı dinlerken özelliklede sevdiğimse dünya yansa umrumda olmuyor bi mp3 alayım kendime.Arash feat Pitbull-She makes me go oooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooo shrekten öncede 1 haftaydı galiba.Anlamadım gitti.Koyduğum resmide özellikle seçmiştim.Gayette güzel giyinmişti bence.Kısa pantolon+güzel bir bluz.I love you Nicoleee

• banada gelebilir bi ss de ben koymustum benim 1 tane vardı zaten 4 yapmazlar herhaldfe
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

banada gelebilir bi ss de ben koymustum benim 1 tane vardı zaten 4 yapmazlar herhaldfe

1 tane uyarı puanı geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler dinleyin kendinize gelirsiniz.Sağlık olsun.Bir daha milletin içini ferahlatıcak 'ulan ne kadınmış' diyeceği şeyler paylaşmıyıcam.Shrek müziklerinide paylaşmıycam.Şimdi belki okur beni banlayan admin bunu.Paylaştığım başlığı okuyup direk sallamış heralde.Halbuki konunun içinde Shrek filmi ve müziklerinin bizde uyandırdığı duygular ve shrek karakterinin çıktığı adam vardı.Ama neyse demekki konudışından sayılmıyormuş.Sonuçta admine diyecek lafımız yok Ama şu 4 seviyeli uyarı puanı olayını beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 14 Nisan 2013; 2:14:18 >

• Uyarmiyolar artik beni.Duzenli olarak 2 haftada bir 5 gün ciziyolar temiz oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

banada gelebilir bi ss de ben koymustum benim 1 tane vardı zaten 4 yapmazlar herhaldfe

1 tane uyarı puanı geliyor

Hayırlı olsun şimdiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.