Şimdi Ara

Biraz Önce Z2 Telefonum Su Geçirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Cumartesi Günü Aldığım KVK Sony Eurasia Garantili Cihazımın Kasa Açıklığı Olduğunu Düşünüyordum Çünkü Ekranın 1 Köşesinden Birazcık Kağıt Girebiliyordu Diğer 3 Yerinde Sıkıntı Yoktu Neyse Sürahi İle Su Döktüm Üzerine Sıkıntı Olmadı 1 - 2 Saat Sonra Tekrar Su Döktüm Sürahiyle 1 - 2 Bardak Kadar Yine Sorun Olmadı Sonra Tabak Gibi Bir Tasın İçine 1 CM Kadar Derinliğinde Su Koydum Cihazı Yatırdım 5 - 10 Saniye Sonra Çıkardım Hemen Ve Kuruladım Ekranı Açtım Sorun Yok Dokunmatik İyi Her Şey Yolunda Sonra Arkadaş Skype'tan Aradı Ve Açtım Çağrıyı Ne Onun Sesi Geliyor Ne Benim Gidiyordu Benim Sesim Çok Az Gidiyormuş Ona Ve Orda Anladım Su Geçirdiğini Hemen Cihazı Kapattım Şuanda Pirinçte Kapakları Açık Bir Şekilde Az Önce Merak Ettim Açtım Telefonla Konuştum Ses Çok Net Geliyordu Ses İyi Geliyor Mu Diye Sordum Geliyor Dedi Kamerada Buğulanma Felan Yok Ama Ne Olur Ne Olmaz Diye Kapatıp Tekrar Koydum Pirinçe Ne Yapabiliriz Başka Ekstradan

• extra olarak dua et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o su geçirme değil hoperlör ve mikrofon deliğinde su kalmıştır, basınçlı üfle geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

extra olarak dua et.

Tuvalet Terliği Samsung'unu Alıp Burayı Terket

@landmoon Anladım Hocam Norma Mi Yani Onun Olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Incredible FY -- 20 Ekim 2014; 21:09:44 >
  • Korkulacak birsey yok her telefonunu sudan cikaran bunu diyor ama hic bise olmadan kullanmaya devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DervisAgma

Korkulacak birsey yok her telefonunu sudan cikaran bunu diyor ama hic bise olmadan kullanmaya devam ediyor

Neyse Hocam yarına Kadar Kalsın Yinede Pirinçte
  • Aynen korkulacak bir şey yok. Sudan çıktığı zaman karşı tarafın sesini az duyuyorsunuz, sizin sesinizde az gidiyor. Benimki bir 15dk sonra kendine geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal durum

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

Aynen korkulacak bir şey yok. Sudan çıktığı zaman karşı tarafın sesini az duyuyorsunuz, sizin sesinizde az gidiyor. Benimki bir 15dk sonra kendine geliyor.

Hocam Ekran Aç Kapa Yapıyordu Kendini Bende Kapattım Cihazı Sizde De Öyle Yapıyor Mu ?

@fotoburak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Incredible FY -- 20 Ekim 2014; 22:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incredible FY

quote:

Aynen korkulacak bir şey yok. Sudan çıktığı zaman karşı tarafın sesini az duyuyorsunuz, sizin sesinizde az gidiyor. Benimki bir 15dk sonra kendine geliyor.

Hocam Ekran Aç Kapa Yapıyordu Kendini Bende Kapattım Cihazı Sizde De Öyle Yapıyor Mu ?

@fotoburak

O benimde başıma geldi bir sefer. Ekranı kilitleyip tekrar açtığınız zaman düzeliyor. Yani korkulacak bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yinede icjn rahat etsin sabaha kadar beklet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Incredible FY

quote:

@fotoburak

O benimde başıma geldi bir sefer. Ekranı kilitleyip tekrar açtığınız zaman düzeliyor. Yani korkulacak bir şey yok.

Yok Hocam Olmadı İşte Düzelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Incredible FY -- 20 Ekim 2014; 23:32:24 >

• Normal bir durum. Deliklerdeki su kurusun 15.20 dk icinde duzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Normal bir durum. Deliklerdeki su kurusun 15.20 dk icinde duzelir.

Evet Hocam Öyle Sıkıntı Yok Telefonda

• sen yinede telefonu suya bırakma. sony teknik servis su alma arızalarını kullanıcı hatası olarak değerlendirip cihazı garanti dışı bırakıyormuş. bu konuda çok şikayet var forumda..
  • Kurut O Sony Evlat :D
  • telefonun su geçirmesi için elinden geleni yapmışsın hocam :) ama o normal bi durum 1-2 saate mikforon falan düzeliyor benimde başıma geldi
  • şu su geçirmeme olayı neden bu kadar abartılıyor anlamış değilim.
    yağmurda giderken telefonu kullanabiliryormusun ? -tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonus -- 22 Ekim 2014; 18:26:46 >
  • Sudan çıktıktan sonra hoparlörlerde ve mikrofonlarda ufak sular kalır.
    Müziği son ses aç gitsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Sudan çıktıktan sonra hoparlörlerde ve mikrofonlarda ufak sular kalır.
    Müziği son ses aç gitsinler.

Ekran Sizde De Gidip Geldi Mi Hiç ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.