Şimdi Ara

Biraz önce yaşadığım olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce alistarla oyun atıyodum red keserken ezrael geçiyodu benimde damagem az olduğu için help dedim adam vurdu vurdu canı çok azalınca ben gider sanarken skill attı, şerefi eksik bide sorry yazıyo oyunda önde olmamıza rağmen çıktım pişman değilim böyle adamlarla günde 4-5 saat geçiriyorum. Hergün en az 10-15 ks yemediğim küfür hakaret yok seni report etcem vs vs nedir bu oyunun sonu oyun eğlenemek için girilir bunlar beni sinir ediyo yemin ederim kalite çok düşük. Bu arada Türkler daha beter...

Beyler böyle yapınca 1-2 kill fazla alıyosunuz ama oyun sonu yenilince %50 ip kaybediyosunuz önemli olan bireysel değil takımın kazanması hala bunu anlamayanlar var. Tamam kill almayın demiyorum item almak için killde önemli ama sen 20-0 oynayıp bunun 10 tanesi takım arkadaşlarının hakkını çalarak kazandıysan senin itemin olur ama arkadaşlarının olmaz böylece otomatik takımın kaybeder. Nedir bu aç gözlülük ben tankım adam önümden redi çalıyor AYIP BE!

Edit1:Jungler değildim öylesine kesiyodum ve o ezraelde arkamdan rastgele geçiyodu.
    Edit2:Bu ks olayını genel oyunlarda rastladığım için söylemek istedim.
    Edit3:Evet biliyorum ad carrynin alması daha iyi olurdu ama ben ondan değil benden bilerek alıp sorry yazmasına ve ben Are u serious? Yazınca yes I am sorry yazmasından bahsediyorum. Bu yüzsüzlük değilde nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuralarHepDutluk -- 11 Eylül 2012; 22:05:21 >

• Ad carrynin redi almasında kötü bir şey yok ki alistar zaten ccsi bol olan bir champion gank için. Shyvana olsan neyse.
  • Doğru diyorsun.
  • cool story bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calyps

Ad carrynin redi almasında kötü bir şey yok ki alistar zaten ccsi bol olan bir champion gank için. Shyvana olsan neyse.

Almasın kardeşim ben kesiyorum onu bide skill atıyo
  • Dur bi dakika alistarsın junglersın ezreal red aldı diye leave çıkıyorsun ve kill alamadığın için üzülüyosun jungler oynarken üstüne kaybettiğin oyun için insanları suçluyorsun başka lafım yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede carry alması daha mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Dur bi dakika alistarsın junglersın ezreal red aldı diye leave çıkıyorsun ve kill alamadığın için üzülüyosun jungler oynarken üstüne kaybettiğin oyun için insanları suçluyorsun başka lafım yok..

Ya lafı ne güzel başka yere çekiyosunuz bak diyorum ki ben biliyorum redin işime yaramayacağını ama adam gelip ben keserken onu benden bilerek çalıp bide sorry demesine kızıyorum kill vs aldım oldukçada sağlam tanklık yapıyodum sorun onlar değil adamın ben yaptığı adiliği söylüyorum. Hemde jungler değildim öylesine gittim kesiyodum. VE KAZANIYODUK. Dil ve anlatımın öğretmenin kimdi senin bişey öğretmemiş sana...
  • Normalde bende leave atarım ama jungler amacı takıma yardım etmek. Yani level atlıyacağımı bilsem tüm ormanı veririm takıma amacın yardım etmek kill alamıyorsun redi ezreal alıyor allah allah ne garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxHEROxX

bencede carry alması daha mantıklı

Bencede mantıklı ama siz ana mantığı anlamadınız. Ben bana daha çok yarar demiyorum ki .
  • ilk redi ez aldysa kötü olmus alistarın gank yeteneği müthiş ama jungle temzlerken cok sıkntı cekiyor ne olursa olsun leave atman yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetkinbaba123
    önemli olan bireysel değil takımın kazanması hala bunu anlamayanlar var.
    madem öyle bırak red'i ezreal alsın, alistar'ın rede ihtiyacı bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 11 Eylül 2012; 22:05:02 >
  • oyunun ilk 10 dksı exp ve gank için jungler almalı red'i ama yanlışlıklsa farketmez alistar seçmişsin çok eksiklik yaşamazdın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XxHEROxX

bencede carry alması daha mantıklı

Bencede mantıklı ama siz ana mantığı anlamadınız. Ben bana daha çok yarar demiyorum ki .

anladım dedigini ama takma bendede oluyo hiç sallamıyorum olmadı iki bişey söyle devam et oyununa
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

önemli olan bireysel değil takımın kazanması hala bunu anlamayanlar var.
    madem öyle bırak red'i ezreal alsın, alistar'ın rede ihtiyacı bile yok

Yukarıda yazdığım edit3 ü okursan neden müzdarip olduğumu anlarsın.
  • quote:

quote:

Dur bi dakika alistarsın junglersın ezreal red aldı diye leave çıkıyorsun ve kill alamadığın için üzülüyosun jungler oynarken üstüne kaybettiğin oyun için insanları suçluyorsun başka lafım yok..

Ya lafı ne güzel başka yere çekiyosunuz bak diyorum ki ben biliyorum redin işime yaramayacağını ama adam gelip ben keserken onu benden bilerek çalıp bide sorry demesine kızıyorum kill vs aldım oldukçada sağlam tanklık yapıyodum sorun onlar değil adamın ben yaptığı adiliği söylüyorum. Hemde jungler değildim öylesine gittim kesiyodum. VE KAZANIYODUK. Dil ve anlatımın öğretmenin kimdi senin bişey öğretmemiş sana...

jungle değilsen support tank olmalısın ve redi alman yine yanlış bişey onu geçelim daha kötüleri var solo dragon alıyosun bi adam 3-4 kişiden kaçarken bilerek sana çekiyor junglersın adam pullayım diye küçükleri çalıyor bunun gibi bisürü olayla karşılaşabilirsin ama leave atmak "bhen oynamam yha böle oyunuu" demek sadece 15 yaşından küçük olduğunu gösterir. Zaten nickten anlamam lazımdı kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burda kendi hatanı dökmüşssün ve yakınmıssın seni gidi leaver
  • İyide redi almak için tanklaman lazım. Earlyde ad carry tek başına zor keser redi. Yani lane gittiğinde canı yarıda falan olur heralde. Kazanmak istiyorsan oturacaksın np diyeceksin. Ben jungler iken fedakar davranmaya çalış.
  • Ne kadar çok kişi boş konuşmuş.Haklısın kardeşim çok iğrenç bir durum leave atman da yerinde olmuş ben olsam ben de yapardım.
  • quote:

quote:

quote:

jungle değilsen support tank olmalısın ve redi alman yine yanlış bişey onu geçelim daha kötüleri var solo dragon alıyosun bi adam 3-4 kişiden kaçarken bilerek sana çekiyor junglersın adam pullayım diye küçükleri çalıyor bunun gibi bisürü olayla karşılaşabilirsin ama leave atmak "bhen oynamam yha böle oyunuu" demek sadece 15 yaşından küçük olduğunu gösterir. Zaten nickten anlamam lazımdı kusura bakma

Arkadaşım zaten oyunda çok öndeydik kimsenin red veya blue aldığı yoktu bari ben alıyım dedim. Ayrıca red fazla damage veriyor fazla damage göz çıkarmaz zararı değil yararı olur ama sen hala konuyu bi yerlere getiriyosun ben diyorum Ankara sen diyon ......... kara ben senle ne konuşuyum. Ha bu arada günde en az 4-5 saat geçiriyorum her böyle küçük şeyde çıksaydım şuan 1 levelde sabit duruyo olurdum. Ama hergün senin gibiler skill bekleyip ks atıp sorry yazınca tepem atıyo anlıyomusun

He bu arada bu nick benim ilk nickim değil ban yedim birçok kez.Ben nick yazarken ''Acaba Reney beğenir mi?'' demiyorum kusura bakma bi daha üyelik almak zorunda kalırsam sorarım sana.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.