Şimdi Ara

Biraz Objektif Olalım Artık ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • Yaa arkadaaş Ekrem Ekrem diyorsunuzda.. Ekremin ilk yaptığı ok kartlıktı ama vermedi ee arkasından sulçukta yaptı aynı hareketi onada vermedi... siz 2 dk ekreme kırmızı gösterdiniz.. yan hakeme itiraz eden dia mıydı neydi kart işareti yapması ısrarla .. Gökhan gönülü ikinci sarıdan atamayıp aykut hocanın oyundan alması hemen.... Yani hakem iki tarafada vurdu .. Lugana efendinin penaltıdan önce faulu...AMA MAÇI FERRARİ BELİRLEDİ BİZİ HACI 124 YAPTI ş...siz Hee bu arada arkadaşlar dirsek falan diyorda iyi baksınlar sadece eliyle tokatmı şamar mı dersiniz bilmiyorum ama dirsek atmadı....
    Keşke ilk harekette ferrarinin yaptığı zaman penaltı ve sarı kartını verseydi o zaman eşitlenirdi skor .. 11 e 11 devam edilirdi..

Keseri birazda ortadan vurun bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

o penaltı olmasa yine zevk alacak mıydınız acaba?

İnönüdeki Son 10 maçın 7'sini , son 6 maçın 5'ini zaten kazanıyorum. Kayseri'ye karşı bile böyle ezici bir istatistiğim yok..Evet haklısın artık zevk almıyorum

Almazsın tabi ezeli rekabetin bittiği çok oldu. Bknz Pancu Kalede

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Q7 azimliydi ama gerçekten bencildi. Aldığı her topta taravela mıdır tırıvela mıdır o haltı yaptı

travolta

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

quote:

İnönüdeki Son 10 maçın 7'sini , son 6 maçın 5'ini zaten kazanıyorum. Kayseri'ye karşı bile böyle ezici bir istatistiğim yok..Evet haklısın artık zevk almıyorum

o zaman kapatalım kulübü gidelim biz

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

quote:

quote:

Güle güle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güle güle

Hoşçakal

• eee sen inönüden 10 maçta 7 galibiyet,son 6 maçtanda 5 galibiyet çıkarsaydın seninde pancudan başka konuşacak birşeyin olmazdı
    quote:

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

eee sen inönüden 10 maçta 7 galibiyet,son 6 maçtanda 5 galibiyet çıkarsaydın seninde pancudan başka konuşacak birşeyin olmazdı

Emin ol eğlence anlamında en renkli kulüp fenerbahçe. Konuşmayı bırak roman yazar insan

quote:

eee sen inönüden 10 maçta 7 galibiyet,son 6 maçtanda 5 galibiyet çıkarsaydın seninde pancudan başka konuşacak birşeyin olmazdı

Emin ol eğlence anlamında en renkli kulüp fenerbahçe. Konuşmayı bırak roman yazar insan

• quote:

Orijinalden alıntı: undergroundfasulye

ilk defa senin düşüncene katılıyorum ya zaten Allah aşkına buna kırmızı kart verilmiyecekte neye verilecek hakem diyolarda ekrem atılsa, belki maç 0-4 filan bitecek beşiktaşlı arkadaşlar bakın herşeyi hakeme bulmayın sizin yıldızlarınız oynamıyo abi kabul edin çekememezlik değil bu oynamıyo ve bence sizde asıl hata schusterde neden derseniz hiç bi derbiye yedek stopersiz gidilirmi bizde aykut hoca yaptı kayseri maçında yobo sakatlandı dengeli giden maçı kaybettmiştik

takım oyunu yok sıfır güven yok azim yok istek yok
    yıldız dedikleri çok büyük oyuncu dedikleri oyuncuu dedikleri oyuncular takım olarak aslında o kadar üst düzey değil

kaleciniz rüştü olsa tmm derim fakat sakat cenk ve hakan o denli iyi kaleciler değil (cenk iyi kaleci olabilir ileride)
    stoperler en iyi stoperler değil i.toraman devamlı hata yapıyor önde oynamaları da o defansı mahvediyor
    ismail köybaşı tmm iyi oyuncu fakat defansını geliştirmesi lazım
    sağbek kim daha onu anlamadım
    guti ernst necip fernandez tmm hepsi iyi oyuncu fakat kimin oynadığı belli değil
    Q7 ve simao bu oyuncular çok vurdumduymaz oynuyor
    almeida zaten bobo kalitesinde değil asla da olmayacak

Şampiyon olmak mümkün, Fenerbahçe olmak imkansız !

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Hakem Ekrem'i atsaydı ilk yarı 0-1 bitseydi. Ferrari Lugano'yı kündelediği zaman hakem penaltıyı verebilseydi FB 1-2 öne geçseydi. BJK 10 kişi oynarken Lugano'nun faulünü verse. Ama aynı zamanda Ferrari' ye de dirsek attığı için kırımızı kartını gösterse BJK'ı 9 kişi bırakabilse maç ordan BJK'ın faul atışı ile devam etse idi sonrası belki de daha zevkli olacaktı ama. Napalım bununla idare ediyoruz artık..

Herşey BJK'ın etrafında dönüyormuş gibi niye konuşuyorsunuz ki ? Hakem doğru düzgün maçı yönetebilseydi BJK 10 kişi kalmışken o kadar baskı kurabilecekmiydi bunu bir düşünün. Onları yok sayıp maç BJK'ın baskılı oynamaya başladığı zaman başlamış gibi niye konuşursunuz ki ?

ne 1-0ı dk 10 ekrem dışarıda ve akın akın geliyoruz ne 1-0ından bahsediyorsun
    bence bjkliler büyüklenmeyi kibirlenmeyi gururlanmayı bırakıp gerçek dünyaya dönsünler
    takımlarında yönetimlerinde tdlerinde çok büyük sorunları var

Şampiyon olmak mümkün, Fenerbahçe olmak imkansız !

• quote:

Orijinalden alıntı: Celldweller

quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Hakem Ekrem'i atsaydı ilk yarı 0-1 bitseydi. Ferrari Lugano'yı kündelediği zaman hakem penaltıyı verebilseydi FB 1-2 öne geçseydi. BJK 10 kişi oynarken Lugano'nun faulünü verse. Ama aynı zamanda Ferrari' ye de dirsek attığı için kırımızı kartını gösterse BJK'ı 9 kişi bırakabilse maç ordan BJK'ın faul atışı ile devam etse idi sonrası belki de daha zevkli olacaktı ama. Napalım bununla idare ediyoruz artık..

Herşey BJK'ın etrafında dönüyormuş gibi niye konuşuyorsunuz ki ? Hakem doğru düzgün maçı yönetebilseydi BJK 10 kişi kalmışken o kadar baskı kurabilecekmiydi bunu bir düşünün. Onları yok sayıp maç BJK'ın baskılı oynamaya başladığı zaman başlamış gibi niye konuşursunuz ki ?

ne 1-0ı dk 10 ekrem dışarıda ve akın akın geliyoruz ne 1-0ından bahsediyorsun
    bence bjkliler büyüklenmeyi kibirlenmeyi gururlanmayı bırakıp gerçek dünyaya dönsünler
    takımlarında yönetimlerinde tdlerinde çok büyük sorunları var

işte bunu istemeyecektin

• quote:

Orijinalden alıntı: hknbjk

Yaa arkadaaş Ekrem Ekrem diyorsunuzda.. Ekremin ilk yaptığı ok kartlıktı ama vermedi ee arkasından sulçukta yaptı aynı hareketi onada vermedi... siz 2 dk ekreme kırmızı gösterdiniz.. yan hakeme itiraz eden dia mıydı neydi kart işareti yapması ısrarla .. Gökhan gönülü ikinci sarıdan atamayıp aykut hocanın oyundan alması hemen.... Yani hakem iki tarafada vurdu .. Lugana efendinin penaltıdan önce faulu...AMA MAÇI FERRARİ BELİRLEDİ BİZİ HACI 124 YAPTI ş...siz Hee bu arada arkadaşlar dirsek falan diyorda iyi baksınlar sadece eliyle tokatmı şamar mı dersiniz bilmiyorum ama dirsek atmadı....
    Keşke ilk harekette ferrarinin yaptığı zaman penaltı ve sarı kartını verseydi o zaman eşitlenirdi skor .. 11 e 11 devam edilirdi..

Keseri birazda ortadan vurun bence...

keseri biraz ortadan vurun diyorsun, mac 2-4 dk79 gökhanın ikinci sarıdan atılması gerekirdi diyorsun ve keseri ağacın en üst dalına vuruyorsun dostum. 6-4 yenecekmiydiniz gökhan atılsaydı

• Yatın kalkın Ferrari'ye dua edin. Yoksa maç 2-1, 11'e 11 devam ederkenki haliniz ortada.

Bu arada eğlence anlayışlarımız çok farklı. Eksik kalmış Beşiktaş'ı yenerek eğlendiğinizi düşünüyorsan geçen sezon sonu tüm Türkiye'yi kasıp kavuran neydi diye sorarlar adama

quote:

evet black bu konuda sana katılıyorum okadar eğlenceliyizki,haftasonu sayemizde milyonlarca insan eğlendikimi üzüldü ama napalım kimse 4 4lük değil
    quote:

quote:

• quote:

Eksik kalmış Beşiktaş'ı yenerek eğlendiğinizi düşünüyorsan

işte fenerbahçeliyle beşiktaşlı eğlence farkı, fenerbahçeli öyle ya da böyle en azından yendiğinde eğleniyor

quote:

işte fenerbahçeliyle beşiktaşlı eğlence farkı, fenerbahçeli öyle ya da böyle en azından yendiğinde eğleniyor

Kalecisiz 10 kişi kadıköyde yenilince beklentiler artıyor tabi. Sen de haklısın :)

Yatın kalkın Ferrari'ye dua edin. Yoksa maç 2-1, 11'e 11 devam ederkenki haliniz ortada.

Bu arada eğlence anlayışlarımız çok farklı. Eksik kalmış Beşiktaş'ı yenerek eğlendiğinizi düşünüyorsan geçen sezon sonu tüm Türkiye'yi kasıp kavuran neydi diye sorarlar adama

quote:

evet black bu konuda sana katılıyorum okadar eğlenceliyizki,haftasonu sayemizde milyonlarca insan eğlendikimi üzüldü ama napalım kimse 4 4lük değil
    quote:

quote:

eksik kalmış beşiktaşı yenip sevinmek, bursaya eksik gidip bursanın şampiyonluğunda göbek atmaktan her zaman iyidir dostum

not: sanki dünya tarihinde ilk eksik kalan takımsınız gibi savunma yapmayın

• quote:

quote:

quote:

Kalecisiz 10 kişi kadıköyde yenilince beklentiler artıyor tabi. Sen de haklısın :)

evet artık tek amacımız kalecisiz inönü de sizi yenebilmek, aslında denenebilir de sizin gibi her sene lige erkenden havlu atmadığımızdan hedefsiz maçlarımıza yeni hedefler katamıyoruz, inşallah seneye inönü deki maç yine 2. devre olur da bir kere de sizin gibi hedefsiz çıkıp o maça rövanşını alma denemeleri yapabiliriz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.