Şimdi Ara

Biraz morale ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta fizik yazılısı olmuştuk ve bugün acıklandı 78 almışım yanımda ki sıra arkadaşımda 88 aldı.Hoca yazılıları okurken kopya muamelesi yaptı ve arkadaştan ve benden 20puan düştü ama yanlışlarımızın 1tane si bile aynı değil sadece 2soruyu aynı yoldan çözmüşük diye bu muameleyi yaptı bize.Tenefüste yanına gittik hocam isterseniz gözümüzün önünde kağıtları karşılaştırın dedik hocanın bize dediği laf aynen şu: sktr git pezevenk bu söylediği laf çok kafama takıldı hala onun şokundayım anadolu lisesinde bile böyle konuşabilen hocalar varsa ne diyim yani:S Kopya çekseydim ağrıma gitmezdi ama kopya çekmediğim halde bu lafı yemek çok ağrıma gitti

• Hayirlisi olsun geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk şikayet et hocaya gereken yerlere. Hem haksız şekilde davranıp hem de öyle hakaret içerikli konuşuyorsa hakediyor. Bu kadar kolay teslim olma derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

direk şikayet et hocaya gereken yerlere. Hem haksız şekilde davranıp hem de öyle hakaret içerikli konuşuyorsa hakediyor. Bu kadar kolay teslim olma derim ben.

allah aşkına hocam devlet lisesinde kim öğrenciyi takıcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAttacK

quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

direk şikayet et hocaya gereken yerlere. Hem haksız şekilde davranıp hem de öyle hakaret içerikli konuşuyorsa hakediyor. Bu kadar kolay teslim olma derim ben.

allah aşkına hocam devlet lisesinde kim öğrenciyi takıcak?

Bizim okulda nöbeçi hoca bi kız sadece önünden geçerken durduk yerde sen anca kaşarlık yap gerizekalı. dedi ve şikayet edilmesine rağmen hocalar üstünü örtmek için her şeyi yapıyolar.
  • quote:

geçen hafta fizik yazılısı olmuştuk ve bugün acıklandı 78 almışım yanımda ki sıra arkadaşımda 88 aldı.Hoca yazılıları okurken kopya muamelesi yaptı ve arkadaştan ve benden 20puan düştü ama yanlışlarımızın 1tane si bile aynı değil sadece 2soruyu aynı yoldan çözmüşük diye bu muameleyi yaptı bize.Tenefüste yanına gittik hocam isterseniz gözümüzün önünde kağıtları karşılaştırın dedik hocanın bize dediği laf aynen şu: sktr git pezevenk bu söylediği laf çok kafama takıldı hala onun şokundayım anadolu lisesinde bile böyle konuşabilen hocalar varsa ne diyim yani:S Kopya çekseydim ağrıma gitmezdi ama kopya çekmediğim halde bu lafı yemek çok ağrıma gitti

Sen de temiz değilsin gibi, ama neyse sen şikayet et. Hakkınızı arayın hep ;)

• Dilekçemı yazılıo napılıosa yap hemen gorsun gununu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orijinalden alıntı: Shadow`

Sen de temiz değilsin gibi, ama neyse sen şikayet et. Hakkınızı arayın hep ;)

yok hocam ilk dönem son sınavında sadece 1 soruyu arkadaştan geçirmiştim onun dışında fizikte kopya çekmedim ama zaten arkadaşla beraber çalışıyoruz hep soru çözme stillerimiz aynı
  • boşver hocam takma Bisi olmaz 20 puandan :) inatlaşma bence

• hocaya bak... bir de ogrencilere ornek olacak...

• Bunu meslek lisesinde yapcak en iyi ihtimalle evine yumurta atılır yada arabası çizilir. kötüsünü söylemiyim.
  • quote:

geçen hafta fizik yazılısı olmuştuk ve bugün acıklandı 78 almışım yanımda ki sıra arkadaşımda 88 aldı.Hoca yazılıları okurken kopya muamelesi yaptı ve arkadaştan ve benden 20puan düştü ama yanlışlarımızın 1tane si bile aynı değil sadece 2soruyu aynı yoldan çözmüşük diye bu muameleyi yaptı bize.Tenefüste yanına gittik hocam isterseniz gözümüzün önünde kağıtları karşılaştırın dedik hocanın bize dediği laf aynen şu: sktr git pezevenk bu söylediği laf çok kafama takıldı hala onun şokundayım anadolu lisesinde bile böyle konuşabilen hocalar varsa ne diyim yani:S Kopya çekseydim ağrıma gitmezdi ama kopya çekmediğim halde bu lafı yemek çok ağrıma gitti

kardeş sen ne diyosun yav bende baya iyi bir anadolu lisesindeydim.yani heryıl mutlaka ilk 10a adam sokar bizim okul geçen yıl sırf bizim sınıftan 3 kişi gitti cerrahpaşa tıpa.neyse konumuzu bu değil şu.biz de fizik yazılısı olmuştuk aynı muameleyi bizde gördük üstelik ben yazılıdan 50 almıştım.hoca onu 20 yaptı.yemin ediyorum bak.arkadaşım 70 almıştı 40 yaptı.ondan sonrada diploma notumuz düşük geliyo gerçek sınavda şamaroğlanına dönüyoz en azından 5bin kişi kafadan geçiyor bizi.

• idareye şikayet et... ama sözlü şikayet değil ha.. dilekçe yaz. olmadı milli eğitime yazarsın. milli eğitime yazarsan hoca anında açığa alınır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.