Şimdi Ara

biraz gülelim, ne reklamı sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 2. cıkan dayının konuşma tarzına bayıldım :)
  • sitesinde elektrik süpürgesi hortumu eşyaların arasında dolanıyo.
  • hahah güzelmis :))
  • Konuyu buraya açtıysan otomobille alakalı birşey olacaktır sanırım. Ticari araçlardan birinin boyu uzamıştır falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Konuyu buraya açtıysan otomobille alakalı birşey olacaktır sanırım. Ticari araçlardan birinin boyu uzamıştır falan.

dogrudur hocam bu konuya mesaj acılınca dogal olarak otomobilden olması gerekirdi.
    ne reklamı dediğimdede en azından otomobil olcagını herkes bilir neticede otomobil konusundayız.
    benim amacım kısa sürede olsa otomobil konusunda uzak durup bir kaç saniye gülmek ve kafa dagıtmak idi..

yanlısım olduysa affola...
  • Yok yanlış anladın lafımı. yazı olduğunda duygu anlaşılması zor oluyor. Fazla kafein ve nikotin yüklemesi oldu bu gece bende sanırım birazda. Burda olduğu için otomobildir belki dedim. Başka birşey de olabilir tabi ki. Sürekli otomobil arabalar konuşulacak değil tabi ama birazdan gelip burası konu dışı değil diye söyleyebilirler de.

Bu arada videoya yorumum yok gecenin videosu ilan ettim kendi açımdan. Şahane yerlerde sansür koymuşlar ve insanın aklına binbir türlü şey geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Bunu neden yapıyorlar beyler ?
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok yanlış anladın lafımı. yazı olduğunda duygu anlaşılması zor oluyor. Fazla kafein ve nikotin yüklemesi oldu bu gece bende sanırım birazda. Burda olduğu için otomobildir belki dedim. Başka birşey de olabilir tabi ki. Sürekli otomobil arabalar konuşulacak değil tabi ama birazdan gelip burası konu dışı değil diye söyleyebilirler de.

Bu arada videoya yorumum yok gecenin videosu ilan ettim kendi açımdan. Şahane yerlerde sansür koymuşlar ve insanın aklına binbir türlü şey geliyor.

bence bin bir türlü değil tek şey geliyor bildiğimiz ''şey''

• quote:

Orijinalden alıntı: zulfikar

quote:

Yok yanlış anladın lafımı. yazı olduğunda duygu anlaşılması zor oluyor. Fazla kafein ve nikotin yüklemesi oldu bu gece bende sanırım birazda. Burda olduğu için otomobildir belki dedim. Başka birşey de olabilir tabi ki. Sürekli otomobil arabalar konuşulacak değil tabi ama birazdan gelip burası konu dışı değil diye söyleyebilirler de.

Benim içim daha bir fesatmış o zaman. Sizin tek "şey" geliyormuş aklınıza benim birbir türlü şey geliyor aklıma.

• kesin atlas jet reklamı

bakınız;
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zulfikar

quote:

Benim içim daha bir fesatmış o zaman. Sizin tek "şey" geliyormuş aklınıza benim birbir türlü şey geliyor aklıma.

maşallah diyeyim o da bir yetenek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.