Bildirim
biraz gülelim, ne reklamı sizce ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
2. cıkan dayının konuşma tarzına bayıldım :) -
sitesinde elektrik süpürgesi hortumu eşyaların arasında dolanıyo. -
hahah güzelmis :)) -
Konuyu buraya açtıysan otomobille alakalı birşey olacaktır sanırım. Ticari araçlardan birinin boyu uzamıştır falan. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Konuyu buraya açtıysan otomobille alakalı birşey olacaktır sanırım. Ticari araçlardan birinin boyu uzamıştır falan.
dogrudur hocam bu konuya mesaj acılınca dogal olarak otomobilden olması gerekirdi.
ne reklamı dediğimdede en azından otomobil olcagını herkes bilir neticede otomobil konusundayız.
benim amacım kısa sürede olsa otomobil konusunda uzak durup bir kaç saniye gülmek ve kafa dagıtmak idi..
yanlısım olduysa affola... -
Yok yanlış anladın lafımı. yazı olduğunda duygu anlaşılması zor oluyor. Fazla kafein ve nikotin yüklemesi oldu bu gece bende sanırım birazda. Burda olduğu için otomobildir belki dedim. Başka birşey de olabilir tabi ki. Sürekli otomobil arabalar konuşulacak değil tabi ama birazdan gelip burası konu dışı değil diye söyleyebilirler de.
Bu arada videoya yorumum yok gecenin videosu ilan ettim kendi açımdan. Şahane yerlerde sansür koymuşlar ve insanın aklına binbir türlü şey geliyor. -
quote:
Yok yanlış anladın lafımı. yazı olduğunda duygu anlaşılması zor oluyor. Fazla kafein ve nikotin yüklemesi oldu bu gece bende sanırım birazda. Burda olduğu için otomobildir belki dedim. Başka birşey de olabilir tabi ki. Sürekli otomobil arabalar konuşulacak değil tabi ama birazdan gelip burası konu dışı değil diye söyleyebilirler de.
Bu arada videoya yorumum yok gecenin videosu ilan ettim kendi açımdan. Şahane yerlerde sansür koymuşlar ve insanın aklına binbir türlü şey geliyor.
bence bin bir türlü değil tek şey geliyor bildiğimiz ''şey''
-
quote:
Orijinalden alıntı: zulfikar
quote:
Bu arada videoya yorumum yok gecenin videosu ilan ettim kendi açımdan. Şahane yerlerde sansür koymuşlar ve insanın aklına binbir türlü şey geliyor.
Benim içim daha bir fesatmış o zaman. Sizin tek "şey" geliyormuş aklınıza benim birbir türlü şey geliyor aklıma.
-
kesin atlas jet reklamı
bakınız;
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zulfikar
quote:
Benim içim daha bir fesatmış o zaman. Sizin tek "şey" geliyormuş aklınıza benim birbir türlü şey geliyor aklıma.
maşallah diyeyim o da bir yetenek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X