Bayagidir forumda char takas etmeye calisiyorum icime sıkıntı geldi bi turlu adam gibi bisey cikmadi kimi kandirmaya calisir kimi yanlis anlar neyse asssagida bilgiler Arkadaslar beramusta oynuyorum ırk ım ORC ASASIM MANESTE 55-59 lvl arasi /Ustu icin ozel gorusurz/ Char ariom Beradaki charla takas icin YADA BEMUSTA YADA MANESTE +8 raptor +7 giga vs gibi guclu 1 item karsiliginda char komple takas edilir Charim daki itemler exptional shard +1 rebith 94 ap shard +1rebith 92 ap rebith +1 chitin set hepsi 12 dex bonuslu 6 ve 7 dex takilar Trina buffscroll ,acscroll,atack damage scroll ,dex scroll Ankara İCİNDEN TAKAS EDİCEM MANESTE ORC ASAS WARİROR YADA BP ARİOYoRUM /LUTFEN BENİM CHARİM GİBİ SAGLAM İTEMLİ OLSUN/CHARİN SS http://img404.imageshack.us/my.php?image=yigit2ly0.jpg İYİ OYUNLAR İletisim yigitcan_ucar@hotmail.com
quote:Orjinalden alıntı: buffcan up +1 arkadaşım 1) konuyu yanlış yere açmıssın 2) biraz acele ediyosun gibi 20dk da bir uplasanda satılacagını sanmıyorum 3) konunu karakter ve eşya satışı bölümünü aç ve bence biraz sabret char a ihtiyacı olanlar genelde o kısma bakıyorlar.