Şimdi Ara

[BİRAKTİM]Muhabbet Kuşunu evde 3 gün tek birakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tatile gideceğim.3 gün evde birakacağim.Müzik setini açik birakacağim.Yemini suyunu hepsini doldurucam.İsiği açik birakacağim.Kafesini de açmayi düşünüyorum uçsun diye.Başka birşey yapmama gerek var mi ?

Edit: Muhabbet kuşu

EDİT : BİRAKTİM ARKADAŞLAR.SORUN YOK TURP GİBİ.KÜSME VS DE YOK AMA BİZİ ÖZLEMİŞ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 21 Temmuz 2016; 17:41:55 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır öyle bir şey yapmayın lütfen.Bir de kafesin kapağını açık bırakmayı düşünüyorsunuz? Hayvancağız tırnağını bir yere takabilir.3 günde ölür hayvancağız.Bir yere bırakabilme şansınız varsa daha iyi olur

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Tatile gideceğim.3 gün evde birakacağim.Müzik setini açik birakacağim.Yemini suyunu hepsini doldurucam.İsiği açik birakacağim.Kafesini de açmayi düşünüyorum uçsun diye.Başka birşey yapmama gerek var mi ?

sakın bırakma. kafesi açık kalsa hava karanlık oldumu giremezse sabaha ölür yere çarpa çarpa

kapalı kalsa sıkıntıdan ölür. bir komşuya bırak.

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Tatile gideceğim.3 gün evde birakacağim.Müzik setini açik birakacağim.Yemini suyunu hepsini doldurucam.İsiği açik birakacağim.Kafesini de açmayi düşünüyorum uçsun diye.Başka birşey yapmama gerek var mi ?

sakın bırakma. kafesi açık kalsa hava karanlık oldumu giremezse sabaha ölür yere çarpa çarpa

kapalı kalsa sıkıntıdan ölür. bir komşuya bırak.

Hocam isigi radyoyu , yemini suyunu ve kafesi acik bıraktım.Zorundaydim birakabilecek yerim yok malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

Tırnağı bi yere takılabilir , bazen kurtulamıyor takıldı mı ? vs başka şeylerde olabilir. Gitceğin yer uzak değilse en azından yanında götür.

Hocam oyle her yere konan kus degil.Bir tek kafesine ve pencere nin o beyaz ust kismmina konuyor cami yaliyor

• yinede eş dost bul ona bırak rica et birinden

Ben de iki muhabbet kusu var, isim geregi surekli sehirdisinda oldugum icin hep kafesteler, sadece haftasonlari ucabiliyorlar, sorun olmadi.

Tek kus olunca belki size kusebilir, ona es alirsaniz bu tip uzun sureclerde sıkılmazlar da hem.

Kurban bayraminda 4 gunde bir ugrarsan iyi olur diye komsuya haber vermistim, 4. Gun telefon etti hicbir sorun yok diye, dedim o zaman ugramana bile gerek yok , gelince ilgilenirim dedim, sorun olmadi

Sadece kafesten cikinca girmek bilmediler

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Abartmayin arkadaslar hicbir sey olmaz. Akilli tabir edilen yemliklerden alin, cift suluk koyun tamamdir.

Ben de iki muhabbet kusu var, isim geregi surekli sehirdisinda oldugum icin hep kafesteler, sadece haftasonlari ucabiliyorlar, sorun olmadi.

Tek kus olunca belki size kusebilir, ona es alirsaniz bu tip uzun sureclerde sıkılmazlar da hem.

Kurban bayraminda 4 gunde bir ugrarsan iyi olur diye komsuya haber vermistim, 4. Gun telefon etti hicbir sorun yok diye, dedim o zaman ugramana bile gerek yok , gelince ilgilenirim dedim, sorun olmadi

Sadece kafesten cikinca girmek bilmediler

Aynen öyle, adam zaten gitmiş ayrıca, birde komşuya falan bırakmakta öyle sağlam iş değil, komuşuya göre değişir yani, ne veletler var öyle kuşlara dadanan yada dikkatsiz insanlar çok ,güvenilmez öyle herkese. İlla kuşa birşey olur diye birşey yok, tedbirini alırsanız neden birşey olsun. Alışmış kuş olmasa, yeni kuş olsa amenna asla bırakılmaz ama eve odaya alışkın kuşu gerekli tedbirleri aldıktan sonra bırakmak sorun olmaz. Yanında götüremiyorsa, komşuya ona buna bırakmaktansa alıştığı ortamda kalsın daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 14 Temmuz 2016; 9:24:21 >

• supernova034 kullanıcısına yanıt
    Muhabbet kuslari yer degisikliginden cok etkilenirler. Kisa sureli komsuya vs birakmak hayvani depresyona sokabilir. Dedigim gibi cift suluk, akilli tabir edilen yemliklerden alinip icine kaliteli yem konulursa sorun olmaz.

Ben bir de versege laganin fruttai pataesini aldim. Pahali ama taze meyve haricinde iyi bir besin kaynagi. İshal olmadi veya kabizlik sorunu yasamadim.

• Kardeş ben 1 hafta bıraktım biliyorum merak etme:D, 20 senedir kuş beslerim, adam zaten bana yazdı neler yapayım diye yönlendirdim öyle gitTİ. Burayı okuyuynca korkmuş, bende korkma birşey olmaz dedim ama zor ikna oldu:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

Bir sıkıntı olmadı sanırım.

Yok hocam olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyHybris

İyi ki bir şey olmamış,iyi bak kuşa

Ekmek arasina koyup her gun 1 yerini yiyorum hocam

Orijinalden alıntı: martelersin

merhabalar bir hafta sehirdışında olcaz da. büyükçe bir kafesi var muhabbetkuşumuzun. 2 adet yem 2 adet suluk koyarsam sıkıntı olur mu sence
    Hocam bayağıdır kuş konusuna uzağım ama siz yemlikleri en az 4 'er adet yapın öyle gidin. Ayrıca kafase dal arı takmanızda yarar var. 1 hafta uzunca bir süre, sular (2adet)yeter ama yemi epeyce fazla bırakın, hatta mümkünse kafes içine ufak bir tabağa ayrıca yem bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 10 Ağustos 2020; 19:21:51 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.