Şimdi Ara

Bırakıyorum Knightı Sıkıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cok gereksiz bi konu bence ama kitlenmesin smdı herkes bize ne falan diycek ben 57ye kastım 14günde full item cektım sonra sıkıldım rogue dan mage actım woe+7 ve ep war 33 yaptım bıraktım sonra biraz düsündüm ve dedimki allahım ne kadar sacma bi oyun sürekli aynı skilleri atıosun sürekli aynı seyleri yapıyorsn bide üstüne pre,gb,cash diye para veriyorsun sonrada hackleniyorsun..

charımı satıcam 57Hunter ve 33 mage var mage de EP ve WOE+7 ve half plate +7set var cok saglam lvlına göre:) alıcı warsa komick1cocuk@hotmail.com eklesin SRO da char ile takasta olur.. GIRAKON da charlada takas ederım alıcı warsa bırakıcam takas edicek warsa bisüre daha oynıycam

SRO ya gecmek istiyorum ama özgür diye bi .... arkadasım war adamı her türlü oyunda yeniorum sürekli oyun degistiriyor bi ara DOTA,SRO,KNIGHT.......... hepsinde yendım dotada yendım knghta gectı knightta ezdım sro ya sımdıde sroda ..cam onun

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN - Konunun icinde takas olayı var biliyorum yanlıs yer diceksiniz ama bence degil char takas oraya da actım

• kötü kasmıssın yine en dogrusunu sen bilirsin
  • roguenin itemleri sölermisin
  • iyi etmişin
  • ko yu oynayıpda sro ye geçenler büyük ihtimal beyenmiyo
  • k.o nasıl nırakılırki
  • Ben Bıraktım ÇokTa Rahatım Charımı Sattım YTL olarak bi güzelde Harcadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Forumu bırakıyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • server neresi h.o
  • Ben de charmı sınıftaki arka sattım lwl 58 warior 40 ytl'ye verdim üstelik çıplak charı knightı bırakmak bir de zor diyorlar bende bıraktım artık online oyunlara son... bakın benden size tavsiye eğer aranızda küçük dostlarımız varsa size anca şunu söleyebilirim okuyup adam olmak istiyorsanız knight da oynuyorsanız knightı bırakın.Bana bu oyunu bizim orta okula geçiceğimiz yılın yazında kuzenim göstermişti o zamanlar iyice kaptırmıştım kendimi ve ders notlarım hep düşükdü.Benimde pek büyük olduğum sölenemez orta sona geçtim ama benden küçükler içinde o sözlerim bir abi tavsiyesi.Eğer siz beni tınlamassanız dersleriniz zayıf gelince yaa şöle bi abi vardı şöle şeyler demiştide tınlamadıydım dersiniz. (ACI SON)

• quote:

Orjinalden alıntı: ULTraN00bz

cok gereksiz bi konu bence ama kitlenmesin smdı herkes bize ne falan diycek ben 57ye kastım 14günde full item cektım sonra sıkıldım rogue dan mage actım woe+7 ve ep war 33 yaptım bıraktım sonra biraz düsündüm ve dedimki allahım ne kadar sacma bi oyun sürekli aynı skilleri atıosun sürekli aynı seyleri yapıyorsn bide üstüne pre,gb,cash diye para veriyorsun sonrada hackleniyorsun..

charımı satıcam 57Hunter ve 33 mage var mage de EP ve WOE+7 ve half plate +7set var cok saglam lvlına göre:) alıcı warsa komick1cocuk@hotmail.com eklesin SRO da char ile takasta olur.. GIRAKON da charlada takas ederım alıcı warsa bırakıcam takas edicek warsa bisüre daha oynıycam

SRO ya gecmek istiyorum ama özgür diye bi .... arkadasım war adamı her türlü oyunda yeniorum sürekli oyun degistiriyor bi ara DOTA,SRO,KNIGHT.......... hepsinde yendım dotada yendım knghta gectı knightta ezdım sro ya sımdıde sroda ..cam onun

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN - Konunun icinde takas olayı var biliyorum yanlıs yer diceksiniz ama bence degil char takas oraya da actım

Kilitleneceğini bile bile topic açıyorsun. İyi hâlden ve öldürücü bir virüsten kurtulmandan dolayı topic kilitlenmeyecek ancak konu dışına taşınacaktır.

• baa versene
  • bende tekrar başlayım diyorum ama içimde hiç istek yok forum daha eğlenceli geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.