Şimdi Ara

Bir zamanlar SEGA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
25.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaw o kadar kolay bozulurduki joypad'i belki 10 tane almışımdır MEGA DRİVE II'ye.Fakat neden elden çıkardığımı atırlamıyorum.Galiba bozulmuştu.
    En iyilerinden bir tanesi de,
    SPİDERMAN-VENOM vs. CARNAGE

     Bir zamanlar SEGA

    Oyunun başı

     Bir zamanlar SEGA

    oyunun sonu






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 26 Ocak 2008; 11:43:24 >




  • Raistlin in Fatality kağıdıda supermiş
  • Arkadaşlar, Ankara'da orj megadrive2 ve oyunlarını bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yukselserkan


    quote:

    Orjinalden alıntı: ugur67

    benm ilk konsolum megadriver dı..mortol kompat fifa 95 le cok zaman gecirmişdim..


    Fifa 94 ve Fifa 95... Futbol ayri lezzetliydi. 96 da guzeldi. Sonra bozuldu tamamen.



    + 1000

    Fifa 96 bizlere futbolun tüm hazlarını yaşatmıştı, sonra İSS pro çıktı akabinde sabahlara kadar az turnuva yapmazdık arkadaşlarla SEGA yeni bi konsol çıkartsa gözüm kapalı alırım,
  • quote:

    Orjinalden alıntı: devilsemo

    Arkadaşlar, Ankara'da orj megadrive2 ve oyunlarını bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?



    JAPON youncak vardı sanırım ama gerek yok artık PC de emulatoru ile tüm oyunlarını bulursun ve aynı kalitede oynarsın bende 500 yakın oyunu var ve hala nostalji yaparım sıksık

    Fifa Sensible socer Mortal kombat 3 The Tick Golden AXE.........vs.vs,vs
  • Ankara'da eskilerden kalma "gerçek oyun" satıcısı tabir edilen bir tek yer var. 1980'lerde bile ben oradan alışveriş yapardım. Fındık Bilgisayar. Tunalı'da Ertuğ Pasajı'nda vardı. Bilmiyorum ne oldu. Bir de Bahçelievler'de var. 7. Cadde'nin bir alt sokağında köşede. Bahçelievler Tıp Merkezi'nin karşısında. O adam hem çok iyidir, hem eskilerden kalan son şovalyedir hem de eski oyunları (Sega, Commodore falan) sattığını hatırlıyorum.
  • Valla nediyeyim. Sega deyince akan sular durur. En çok sevdiğim X-Men 2 Clone Wars vardı ne oyundu be... arkadaşlarla sabah beyazıttan yada tahtakaleden oyun alır gecelere kadar bitirmeden bırakmazdık. En çokta Street Fighter ve Mortal Kombat turnuvaları... Bide Super Star Soccer vardı... Hey yavrum hey...
  • İstanbul da elinde Street Fighter 2 olupta satmak isteyen varsa pm atsın lütfen...
    İlk konsolum Mega Drive 2 az oynamadık zamanında bizde.MK ultimate fatality ve brutality leri yapmak için az uğraşmadık..6 sayfa özenle yazdığım notlarım hâla durur dolabımda.Ama br eşeklik yapıp kasetleri sattım şimdi de arıyoruz.
    ISS de password leri not edip kaldığımız yerden devam etmeyi bulduğumda çok sevinmiştim..
  • Hala aklımda olan MORTAL KOMBAT TRİLOGY şifresi: A,C,yukarı,B,yukarı,B,A,aşağı.
    Böylece motaro ve shao kahn seçilebilir oluyordu(ana menüde giriyoruz şifreyi,MEGA DRİVE II)
  • Aslında forumdaki arkadaşlarla Hamachi üzerinden emulatörler vasıtasıyla Mortal Kombat, Street Fighter vs. oynayabiliriz ama biraz zahmetli geliyor çoğu kişiye ama oynayacak arkadaşlar olsa fena olmazdı hani. Arkadaşımla eskiden arada Snow Bros oynardık aldığımız keyif superdi.
  • ooy oy benimde eski sega günlerim aklıma geldi kasetle çalışırdı sonic i deli gibi oynardım benim konsol bara kunkle diye bi oyun vardı onu çalıştırmazdı ben deli olurdum sonra bir sürü oyun vardı çok kral oyunlar vardı bi tane ucak oyunu vardı sabah 6 da sırf onu oynamak için kalkardım şimdi ki xbox umdan böyle zevk alamıyorum :(
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cyrax

    Aslında forumdaki arkadaşlarla Hamachi üzerinden emulatörler vasıtasıyla Mortal Kombat, Street Fighter vs. oynayabiliriz ama biraz zahmetli geliyor çoğu kişiye ama oynayacak arkadaşlar olsa fena olmazdı hani. Arkadaşımla eskiden arada Snow Bros oynardık aldığımız keyif superdi.


    Kaillera gibi birşey vardı ama ben hiç bulaşmadım.Fakat SAMURAİ SHADOW 2 oynayacak birilerini arıyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KURT85


    quote:

    Orjinalden alıntı: Cyrax

    Aslında forumdaki arkadaşlarla Hamachi üzerinden emulatörler vasıtasıyla Mortal Kombat, Street Fighter vs. oynayabiliriz ama biraz zahmetli geliyor çoğu kişiye ama oynayacak arkadaşlar olsa fena olmazdı hani. Arkadaşımla eskiden arada Snow Bros oynardık aldığımız keyif superdi.


    Kaillera gibi birşey vardı ama ben hiç bulaşmadım.Fakat SAMURAİ SHADOW 2 oynayacak birilerini arıyorum


    Evet online oyun sistemi bildiğin gibi. İstersen SS2'de atarız senle ama o oyunu oynamayı bilmem hiç tarzım değil. MK'ya gel.




  • Ben eski sağlam MK'cıyım fakat paslandım öttürürsün beni ama oynaması zevkli olur.Demek HAMACHİ'yi kullanıyorsun, nasıl karışıkmı bari?Birde MAME üzerinden olması gerek ama benim ne son indirdiğim MAME ibraz farklı(dün çektim tam 200 mbit)Olmadı ortak bir mame ayarlar onu kurarız ve her türlü parçalarız.Sende TEKKEN'le MK'dan başka birşey bilmiyorsun, yaşam tarzın olmuş
  • Valla ayarlarız birşeyler merak etme Hamachi ile olayımız olacak o ufak Kaillera'ya ihtiyaç kalmayacak önceki mesajda yanlış yazmışım. :)

    PM'den görüşelim detayları MSN'den konuşuruz. Tekken ve Mortal Kombat hayatımın bir parçası valla ama pro bir oyuncu değilim kendi çapımda oynuyorum işte.
  • Ok kanka


  •  Bir zamanlar SEGA


     Bir zamanlar SEGA


     Bir zamanlar SEGA


     Bir zamanlar SEGA


     Bir zamanlar SEGA




  • Zamanında elimde Sega CD vardı ama sattım bir arkadaşa. Yıllar sonra arkadaş satıyordu benden aldığını dedim bana kısmet olur herhalde alırım falan ama geç kalmışım 2 gün önce satmış çoktan ah ah nasıl pişman oldum varya.
  • Bende hepsi vardı bi zamanlar
  • MAHŞER, usta senin evde tarih yatıyor beBende ps1'imi o kadar özlüyorn ki keşke hediye etmeeydim.O kadar beklentiden sonra ps2'ye kavuşunca ps1 çöp gibi gelmişti ama ne hataymış şimdi anlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.