İki tane rüya görüyorum ki sormayın, bir yıldır uyku keyiflerimi benden aldı, sosyal hayatımı aksatmaya başladı, sosyal ilişkilerimin içine etti.
Bütün gün uykusuz geziyorum, haliyle yorgunluktan ötürü hiçbir yere gitmek, hiçbir şey yapmak istemiyorum. Enerjik, eğlenceli kişiliğimi kaybettiğim için insanlarla iletişim sıkıntısı çekiyorum.
Daha önce buna benzer bi konu açmıştım ama durum artık çok ciddi bi boyuta ulaştı. Yaşama sevincimi aldı götürdü benden.
Rüyalarımdan birisi, bi anayolda yürüyorum tek başıma. Ormanın ortasında yapılmış bi anayol. Sonra yolun ortasında 90 derece yamuk duran bir araba görüyorum. Arabanın sağını görüyorum yani. Önce boş zannediyorum arabaya yaklaşıyorum ama sonra arkasında biri olduğunu fark ediyorum. Arabanın dışında. Bu tanıdığım birisi. Birkaç yıl önce çok sevdiğim, değer verdiğim bi arkadaşımdı ama sonra ben ona yanlış bi şey söyledim ve o gün bugündür ne konuşuyoruz, ne de yüzünü görüyorum. Neyse, arabanın arkasında onun olduğunu fark ediyorum ve bi süre bakışıyoruz hiç konuşmuyoruz. Sonra ben ona tam bi şey söylemeye çalışıyorum ki o arabanın arkasından elinde kütük parçasıyla hızla üzerime yürüyor beni öldürmek için. O üzerime yürürken rüyam bitiyor.
İkinci rüyamsa daha tuhaf. Rüyamda eşcinsel olduğumu görüyorum. Hatta daha ileri boyutta, bi ülkenin prensiyle birlikte olduğumu ve hamile olduğumu görüyorum Sonra bunu aileme açıklarken de çok mutlu olduğumu görüyorum Homofobik bi insan değilim. Eşcinsellere karşı bi nefretim ya da bi sempatim yok. Sıradan insanlardır beenim gözümde.
Bu rüyalar yukarıda da söz ettiğim gibi hayatımı benden aldı götürdü. Bunun anlamı nedir, bundan nasıl kurtulabilirim yardım edin artık
Arkadaşınla o yaşadığınız sıkıntıyı konus ozur dile, yine de seninle görüşmezse görüşmesin rahatlayacaksindir.
İkinci Ruya icin bir şey diyemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: snowor
Arkadaşınla o yaşadığınız sıkıntıyı konus ozur dile, yine de seninle görüşmezse görüşmesin rahatlayacaksindir.
Kendisine ulaşmamın bi yolu yok. Farklı şehirlerdeyiz ve ne telefon numarası var elimde ne de facebook adresi
O küs olduğun arkadaşından mı hoşlanıyordun
psikiyatrist e gitmeyi denedin mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünemedi
quote:
Kendisine ulaşmamın bi yolu yok. Farklı şehirlerdeyiz ve ne telefon numarası var elimde ne de facebook adresi
Bir insana ulaşmak iste yeter ki kesinlikle ulaşırsın. Bilgilerini bulamıyorsan yardımcı olurum
quote:
Orijinalden alıntı: taylor01
Henüz denemedim ama hazirana temmuza kadar bu olay böyle uzarsa o zaman gitmeyi düşünüyorum.
quote:
quote:
quote:
Bir insana ulaşmak iste yeter ki kesinlikle ulaşırsın. Bilgilerini bulamıyorsan yardımcı olurum
Facebookta beni engelledi yani profil linkini biliyorum ama yazınca bu profile ulaşılamıyor diyor. Farklı bir facebook hesabından mesaj atarsam eğer ben olduğumu anlar anlamaz zaten yazacaklarımı okumaz bile. O yüzden onunla iletişime geçmemin bir yolu yok. Telefon numarasını ve msn adresini biliyordum ama telefon numarası artık kullanılamıyor diyo. MSN'de de facebookta olacaklardan farklı bi şey olacağını hiç zannetmiyorum.
Dostum sen psikiyatrist e gitsen iyi olur. Durumun Vahim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: taylor01
Henüz denemedim ama hazirana temmuza kadar bu olay böyle uzarsa o zaman gitmeyi düşünüyorum.
quote:
quote:
quote:
Facebookta beni engelledi yani profil linkini biliyorum ama yazınca bu profile ulaşılamıyor diyor. Farklı bir facebook hesabından mesaj atarsam eğer ben olduğumu anlar anlamaz zaten yazacaklarımı okumaz bile. O yüzden onunla iletişime geçmemin bir yolu yok. Telefon numarasını ve msn adresini biliyordum ama telefon numarası artık kullanılamıyor diyo. MSN'de de facebookta olacaklardan farklı bi şey olacağını hiç zannetmiyorum.
farklı bir facebook hesabı al bir mesajda bütün düşüncelerini yaz ve ona gönder o sonuçta okuyacak onu ve eğer seni affederse kesinlikle geri cevap yazacaktır
Yardıma cok ihtiyacım var
Birinci rüya ile ilgili arkadaşının yayına git özür dile içindeki negatif yük boalacak ve rahatlayacaksın veya yatmadan önce çıplak ayakla toprağa bas sonra uyu İkinci rüya için bu şeytanın sana bir oyunu diye düşünüyorum yatmadan önce 3 ihlas 1 fatiha dualurını oku biliyorsan ayetel kursiyi de sonra Allah ım beni her türlü kötü musibetten koru de ve besmele çekip uyu eğer yararını görmezsen Allah a dua etmeye devam et ve psikyatriste git
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme