Şimdi Ara

Bir yavaşlama varmı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
6.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan 60-70 geziyor download...ankara cebecideyim...

edit: 100 le indiriyor gayet normal şuan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 28 Mart 2009; 19:20:50 >
  • rapidden bazen 120 ile indiriyorum bazen de 5 kb lara düşüyor. nasıl iş anlamadım.
  • Rapidten ilk defa 8 ile download ettiğimi gördüm ve iptal ettim...

Aldığınız paranın hakkını verin ulan...
  • en ıyısı tv ızlemek yapacak bır sey yok fıyatlar ucuk alıstık zaten barı hızmet mukemmel olsaydı uydunet bıle kotuymus bence kesın secımlerle alakalı bır durum her sey stop durumda su an yer ızmır
  • Yurtdışı siteleri tamam anladım da yurtiçi sitelerde de olmaya başladı, kaç saattir böyle. Allah bunları bildiği gibi yapsın.
  • İş yapamıyorum. Para kazanmak lazım ki ödeyebilelim faturaları

• Bende durum biraz mantıksız. Uydunet kullanıyorum. Bazı sayfalar tamamen sorunsuz iken, donanimhaber'in de içinde olduğu bazı siteler yavaş açılıyor. Kimisi ise 45 - 50 saniyede ancak açılıyor. Rapid, sharebase.to gibi sitelerden 10 - 20 kb/s aralığında zorla download edebilirken 2shared.com adresinden 110 kb/'nin üzerine çıkabiliyorum. Yine nvidia'nın sitesinden 116 kb/s sabit hızda sürücü indirebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 28 Mart 2009; 19:34:13 >
  • Suan MSN acilmiyor Bagcılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Violonsel

Suan MSN acilmiyor Bagcılar

bende açılıyor ama 10 dk da bir düşüyor tekrar bağlanıyor
  • iğrenç bi vaziyette şu an da internet, neredeyse google bile zor açılacak.
  • SÜRÜNGEN İNTERNET TTNET

Lanet olsun bu milleti bunlara mahkum edenlere.
  • arkadaşlar yurt dışına çıkan kabloları yine baklıklar yemiş :D adamlar hiç bir açıklama bile yapma gereği duymuyorlar.. uçan kuş interneti vurmuşlar galiba :D
  • az kaldı cinnet geçirip modemi bilgisayarı telekomun önünde yakacam, yav bu yaştan sonra beni dinden imandan çıkartacak bunlar yahu
  • Bende de durum aynı internet hızı rezalet bir durumda şu anda.Ben hayatımda böyle şey görmedim.
    Yer:İstanbul.
  • ALLAH ALAYININ BELASINI VERSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consolemaster -- 28 Mart 2009; 20:34:25 >
  • arkadaslar resmı bır acıklama yok mu net te haber sıtelerınde bulamadım bu sorun turkıye genelı galıba
  • turk telekom nezaman resmi bir açıklama yapmışki şimdi yapsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalb01370

şuan 60-70 geziyor download...ankara cebecideyim...

edit: 100 le indiriyor gayet normal şuan...

Ben de Dikimevi'ndeyim ama internet berbat ötesi.
  • sabah 3 saat gibi bi sürede sro'yu indirdim (1 gb) ondan sonra bi yavaşlama dc üstüne dc youtube da videolar derken..
  • 2 gündür sürünüyor resmen...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.