Şimdi Ara

Bir Vatandaş Tank, Savaş Uçağı Satın Alabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettim. Alacağımdan değil de çok garip değil mi adamın garajında tank var mesela komik olmaz mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 17 Temmuz 2016; 17:58:57 >

• Ulan nasil bi kafa ya bu soruları ben 5 yaşındayken soruyodum büyüyünce ogrenirsin diyolardi. Boyle diyip gucendirelim mi illa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bilmiyorum ama bir jet alırsan çok fena acayip muhteşem vergisi var, vergiyi ödeyemezsin yani alsan bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

Ulan nasil bi kafa ya bu soruları ben 5 yaşındayken soruyodum büyüyünce ogrenirsin diyolardi. Boyle diyip gucendirelim mi illa.

Sanane lan kafama takıldı sordum. Forum burası, istediğimi sorabilirim dimi? Beğenmiyorsan blokla geç.
  • Alamaz, yurtdışında tarihi öneme sahip zırhlı araç ve panzerler satılmakta ancak ülkemizde var mı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Aslan.

Alamaz, yurtdışında tarihi öneme sahip zırhlı araç ve panzerler satılmakta ancak ülkemizde var mı bilmiyorum.

Neden alamaz? Üreticiler mi satmıyor yoksa kanunda aksi hüküm mü var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Binom

Onu bilmiyorum ama bir jet alırsan çok fena acayip muhteşem vergisi var, vergiyi ödeyemezsin yani alsan bile

Jet alan çok var, eksantrik bir şey değil o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajan Poğaça

quote:

Ulan nasil bi kafa ya bu soruları ben 5 yaşındayken soruyodum büyüyünce ogrenirsin diyolardi. Boyle diyip gucendirelim mi illa.

Sanane lan kafama takıldı sordum. Forum burası, istediğimi sorabilirim dimi? Beğenmiyorsan blokla geç.

Birader ruhsatlı tabanca bile zor alınıyor sen tank diyorsun. Istedigin konuyu acarsin da biri gelir gucendirir bosuna kendini kucultme diye diyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Aslan.

Alamaz, yurtdışında tarihi öneme sahip zırhlı araç ve panzerler satılmakta ancak ülkemizde var mı bilmiyorum.

Neden alamaz? Üreticiler mi satmıyor yoksa kanunda aksi hüküm mü var?

Kanuna aykırı. Tank değil, piyade tüfeği dahi alamazsın.

• tank ehliyeti felan lazımdır
  • quote:

quote:

quote:

Birader ruhsatlı tabanca bile zor alınıyor sen tank diyorsun. Istedigin konuyu acarsin da biri gelir gucendirir bosuna kendini kucultme diye diyorum.

Vatandaş dedim. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı demedim. ABD anayasasına göre bireysel silahlanma bir hak mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Binom

tank ehliyeti felan lazımdır

Yat yada jet alanların ehliyeti var mı?
  • ABD de var ülkeye şavas açacak kadar silah tank uçak helikopter var para meselesi yasaları koruyor Türkiyede olsa suriyeye döneriz ciddiyim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vatandaş dedim. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı demedim. ABD anayasasına göre bireysel silahlanma bir hak mesela.

Vatan diyince Türkiye geldi aklıma ABDyi bilmem.

• Türkiye'de alınır mı bilmem ama mig savaş uçağı alan bir sivil rus var. İnternette araştırırsan 80k dolara tertemiz tank alabiliyorsun. Ama ateş etme yerini iptal ediyorlar.

+ tank ile vinç sürmek çok benziyormuş. Zaten silah yerini iptal edince tank vinç oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 17 Temmuz 2016; 18:11:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Gta sa simgesi az solda yanlış gelmişin

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

ABD de var ülkeye şavas açacak kadar silah tank uçak helikopter var para meselesi yasaları koruyor Türkiyede olsa suriyeye döneriz ciddiyim

Şunu buldum hocam.

http://www.dunyabulteni.net/haber/152204/is-adami-savas-ucagi-satin-aldi

• Beyin bedava.
  • tankın top atan mekanizmasını söktürürsen alabilirsin galiba.
  • Aslında jet satın alınsa güzel olur ( silahsız tabiki) bildiğim kadarı ile normal uçaktan hızlı uçuyolar Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna 10-15dk da gidersin miss gibi ama yakıt parasıda biraz girer

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.