Şimdi Ara

BİR ÜST SEVİYEYE GEÇMEK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkeze iyi günler şuanda elimde

tecnics su vx 700 stereo anfi

TECHNİCS SH-GH 90 ekolayzer

jbl 180 stüdyo

pioneer cs-777

bu sisteme güçlü bir aktif bass eklemek istiyorum sizce nasıl olur yani sesten sıkıldım açıkcası veya bir çift jbl 180 daha eklesem nasıl olur evde salonda dinliyorum salonum 35m2 bütçem 2500 tl bir üst seviyeye geçmek için nasıl bir takım kurmalıyım aslında piolar uzun zamandır elimde olduğu için anfim boş kalmasın diye dinliyorum
    bu sisteme ilavemi yapmalıyım sistemi tamamenmi değiştirmeliyim sistemi müzik için kurmuştum uzun zamandır formu takip ediyorum jbl 180 leri sinema kolonu diyorlar o da kafamı karıştırdı yardımcı olursanız sevinirim birde stereo sistemde aktif bass olmalımı biraz yüksek seste müzik dinlemeyi seviyorum şimdiden teşekkürler

• yusufyurt35 Y kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle sesten kastın nedir sıkıldım demişsin yeni arayış içindesin gibi şimdi 4 tane jbl 180 olsa ne farkedecek bence farketmeyecek sadece sesi dağıtmış olacaksın onun yerine bas seviyorsan aktif wooofer alabilirsin veya sistemi komple elden geçirirsin dinlediğin tarzlar neler ? ayrıca kullandığın kaynak ve kablolar neler ?
  • kablolar sıradan sanırım markası falan yok kablolar hakında bilgimde yok zaten pc den dinliyorum genelde yotube de aynen yeni arayış içindeyim genelde türkçe slov şarkıları seviyorum türkçe pop ve yabancı müzik pitbull rihanna ağırlıkta birşeyler eksik olduğunu biliyorum ama tam olarak çözemedim anfiyimi değiştiriyim kolonlarımı daha iyi bir anfi alsam ses değişirmi onuda bilmiyorum 2500 tl gibi bir bütçem var onu tamamen anfiye ayırmayıda düşünüyorum çok karasızım bu benim ikinci takımım ilk vsx 520 pioner s21w bass ve estb3 kolonlarım vardı onları sattım bunları aldım şimdi daha iyi bir sistem kurmak istiyorum ve tam olarak anlamadığım için bu forma konu açmak istedim
    Merhaba hocam anladığım kadarı ile türkçe ve yabancı pop dinliyorsun fakat YouTube nin kalitesi iyi değil daha kaliteli parçalar denemeni öneririm flac wav Ve 320 ilk MP3 olsun dinleyeceğin şarkılar indir veya spotify denemenin öneririm ayrıca bilgisayar da nasıl bir ses kartı var belki istediğin çözünürlüğü alamıyor olabilirsin anfi ile hoparlör uyumu önemli yani kalite için tüm parçaların uyumlu olması gerekiyor şimdilik yüksek kaliteli parçalar dene bakalım fark hissedebilecek misin ona göre sistemde iyileştirme yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam flac wav Ve 320 ilk MP3 veya spotify indir demişsiniz bende internet dowland manager diye bir program var bununla indirebilirmiyim bu söylemiş olduğunuz formattaki müzükleri birde 720 p 1080 p seçenekleri var bu sizin önermiş olduğunuz formatlardan birimidir birde kablo demişsiniz hangi marka kablo kullanmalıyım kabloları değiştirerek denemek istiyorum teşekkürler @des_955

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyurt35 -- 4 Şubat 2014; 9:35:56 >
    merhaba hocam yabancı parçaları 16 bit flac veya wav olarak bulman torrenten kolay veya spotify bende yeni keşfettim güzel bir uygulama tavsiye ederim bilgisayarına indir kur zaten ücretsiz arşivide bayağı geniş yabancı olarak türkçede var ama o kadar geniş değil zamanla düzelecektir ayrıca istersen aylık 10 tl ile premium üyelik var idm bende kullanıyorum bazen sıkışıp kalıyor youtube için free youtube dowlanderı öneririm sorun yaşamazsın video olarak indirir mp3 e çevirirsin ama çok kaliteli olmaz kablo derken standart 5 liralık kablo ile bağlantı için demiştim orta halli bir ses kablosu al hoparlör kablolarını bilmiyorum onlarıda orta halli oldu mu yeter ayrıca laptop mı kullanıyorsun yoksa masaüstü mü ? eğer onboard ses kartından çıkış alıyorsan wav veya flac ta dinlesen 320 lik şarkılardan aldığın performans aynı olacaktır daha iyi performans için dac veya ses kartı lazım ilk önce kaliteli parçalar edinip dene bakalım fark olacak mı kolay gelsin

• Dostum çok teşekkür ederim ses inanılmaz değişti eco yuda user moduna alinca harika oldu bununla devam edecegim

• Spotify harika

merhaba hocam önemli değil anlaşılan memnunsun normalde müzik uygulaması hiç kullanmazdım ama bu spotify bir başka ya bildiğin kütüphane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.