Şimdi Ara

BIR UNIVERSITELI ILE KONUSMAM (SIMARIKLIK ICERIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu sene lise sonum. Bu yuzden kafamdaki bazi okullarin ogrencileriyle irtibat kurum bolumum hakkinda bilgi almaya calisip kararimi daha iyi vermeye calisiyorum.

Bu da bugun bir insanla konusmaya çalışmam.
    "Sorun kucuk demesi falan degil. Sonuc daha tanismadigi bir insana bu sekilde dalga gecer vari konusup saygisizlik yapmasi"

Ben-b
    Unili- u

B-Iyi gunler yeditepe uni. De mi okuyorsunuz mimarligi

U-Evet kucuk ne oldu ki :) sen nerde okuyosun

B-Faruk furtun anaokulunda.Okumayi yeni ogrendim alistirma yapiyordum.Iyi aksamlar tekrardan

U-Okumayi yeni mi ogrendinn :D

(Mesaji okuyup daha cevap vermedim. Bir sure sonra durumu farketmis olmali ki...)

U- kucuk dedigime mi alindin?

B-Tanimadigim bir insanin kultur,terbiye bilmeyen sozlerinden alinacak biri degilim. Amacim üniversite ve universitedeki ogrenciler hakkinda bilgi sahibi olmakti. Bu amacimi da yerine getirdigimi dusunuyorum. Yeditepe universitesinin ogrencilerinin biraz daha seckin kulturlu ogrencilerden olustuguna dair bir fikrim vardi onun da ne denli dogru oldugunu ogrenmis oldum kisa sohbetimizde. Klasik baba parasi yiyen zuppe pelinsularmis. Tabi istisnalar vardir. Belki de sen istinasindir. Bunu ogrenmek icin diger insanlarla konusmam gerekiyor. Fikrime katkida bulundugun icin tesekkur ederim. Ve son kez iyi aksamlar dilerim.

U-Kotu anlamda soylemedim ben kucuk diye ozur dilerim kusura bakma ama ben erkek kardesime hep kucuk derim sevdigim icin senide onun gibi gordum.
    Ne ogrenmek istiyorsan sorabilirsin yardimci olurum egitim i cok iyi bir okul
    Oxford dan mezun hocalarimiz var benim bolumumdeki hocalarimin cogu yildiz teknikte mimar hocasi .. tasarimlarda un yapmis italyan hocalarimiz var ogrencilerde cok iyilet herkesle anlasirsin her tip insan var gay yahudi amerikan turk hepsi cok iyiler..baska sehirden geliceksen yasadin cunku harika bi kampusu var yesillikler icinde kocaman..yurtta okula bakiyor
    Kesinlikle oneriyorum iyi aksamlar 20 yasindayim belki senden de cok buyuk degilimdir kucuk dedigime bakma..okulla ilgili aklina takilan ogrenmek istedigin birsey varsa seve seve yanitlarim sorabilirsin k.i.b tekrar kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tükürdüğünü yalamak bu olsa gerek.

• Mimar adam egoist olur yapcak bişey yok genel olarak böyle bu

Edit: Yazdıklarını tam okumamıştım okudum ve kabalık eden sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhç_78 -- 14 Ocak 2016; 17:38:04 >
  • La çık git buradan en nefret ettigim tipsin

• Küçük demek bir hakaret değil. Sen önce soru sorup sonra cevap vermeyerek çok büyük bir kabalık yapmışsın. O arkadaşta muhtemelen egolarından arınmış sağlam karakterli bir arkadaş ki belki kırmış olabilirim diye seni tekrardan ciddiye alıp cevap vermiş.

Seni de hiç sevmem zaten
  • Beni sevmedigini belirtmen ne kadar objektif yorumladigini kanitlar nitelikte.

Sorun da bu zaten. Sana gore hakaret olmayabilir bana gire de olmayabilir. Bir baskasi icin olabilir. Tamamen oznel bir kelime bu yuzden daha tam olarak tanismadigin bir insana bu kadar laubali icerikli bir kelime ile kaliplandiramazsin.

He tabi bu isin farkli boyutu bir diger boyutu da senin dedigin gibidir ki umarim oyle olur.
    Umuyorum ki ben alinganlik yapmisimdir. Arkadas yoksa cok saygilidir.

• Ooo yeditepeli kiz arkadaslarim var malesef hepsi tiki baba parasi yiyen tipler yapcak bisey yok paran yoksa gitmeni tavsiye etmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ciddiyim çok iticisin
    takdir ettim adamı tanımadığı adamın gönlünü kırdığını sanıp özür dilemiş falan ben olsam hiç uğraşmazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

Beni sevmedigini belirtmen ne kadar objektif yorumladigini kanitlar nitelikte.

Sorun da bu zaten. Sana gore hakaret olmayabilir bana gire de olmayabilir. Bir baskasi icin olabilir. Tamamen oznel bir kelime bu yuzden daha tam olarak tanismadigin bir insana bu kadar laubali icerikli bir kelime ile kaliplandiramazsin.

He tabi bu isin farkli boyutu bir diger boyutu da senin dedigin gibidir ki umarim oyle olur.
    Umuyorum ki ben alinganlik yapmisimdir. Arkadas yoksa cok saygilidir.

Tanımadığı bir insan diyorsun. Onu rahatsız edip soru soran sensin. İsterse defol başımdan bile diyebilir. Sana kibarlıkla cevap vermiş böyle kompleks yapıp trip atamazsın.

Ayrıca bana göre hakaret sana göre hakaret değil diye bir şey yok. Hepimiz ortak Türkçe konuşuyoruz. Ya hakarettir ya da değildir.

Her zaman öyle kibar insanlarla karşılaşmazsın tribini çekmezler senin. Def ederler başından. Kaybeden sen olursun

• Bunu burada yayınlaman daha kötü bir davranış azizim.

• özür dilemekte bi erdemliktir, bu kadar abartılacak bişey yok. ayrıca birisiyle durduk yere dalga geçmek kadar mantıksız bişey olamaz, belki doğru söylüyodur bilinmez.
  • Çok iyi cevap vermişsin helal.

Ne bu samimiyet yani sanki kırk yıllık tanıdık. Saygı denen şeyden eser kalmamış. " k.i.b. " de bonus niteliğinde.
  • Tamam tatlıya bağlamışsınız işte hocam
    Şımarıklığa yapacak birşey yok
    Biraz yakın ve (kendince) esprili davranmış aslında çok şımarık sayılmaz bence.

• Ilk mesaj attigimda defol git dese tabiki de sorun olmaz fakat onun yaptigi bu degil.

Ayriyeten turkce turkcedir halki sozlugu olmaz demen cidden cok bilgisiz bir dusunce.

Ornek vermek gerekirse 'kucuk kelimesinin 2. Ve 6. Anlamlari arasindaki farktan bunu anlayabilirsin.

Ayni zamanda 'yosma' kelimesi halk arasinda farkli bir anlamda kullanilirken tdk anlaminda Şen, guzel kadin anlamlarina geliyor.

Daha fazla tartisma geregi duymuyorum. Iyi aksamlar

• İyi cevap vermissin eline sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • heymannn kullanıcısına yanıt
    Kendi ismimi veya arkadasin ismini vermedigim surece kotu bir dusunce oldugunu düşünmüyorum. Ama evet haklisin burada universiteyi zor durumda birakiyormus gibi oluyorum. Fakat diger aeay ogrencilerinde bir fikir edinmesi acisindan dogru bir karar oldugu fikrindeyim.

Bir insanin yapacagi secim benim yaptigom yanlistan daha buyuk bir iyilik

• -Faruk furtun anaokulunda-Faruk furtun anaokulunda-Faruk furtun anaokulunda-Faruk furtun anaokulunda-Faruk furtun anaokulunda-Faruk furtun anaokulunda-Faruk furtun anaokulunda-Faruk furtun anaokulunda-Faruk furtun anaokulunda

burada verdiğin cevap saçma olmuş.Tabi onun yaptıgıda ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 14 Ocak 2016; 17:56:51 >
  • Hem suçlu hem konu açıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam az bile söylemiş. Böyle tiplere uyuz oluyorum.

• Yașı 20 bir de sanki çok büyük boșver bu ne oldum delisi insanları ama üniversitede çok uğraşacaksın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.