Seneye YGS ye girme imkanım var.Şuan açık lise okuyorum.Yaşım 26.Aslında pek bir iddiam yok ama yine de şansımı denemek istiyorum.
Zaten YGS de açık uçlu soru sistemine geçilecekmiş.İyice umudum azaldı.Dershaneye gitme imkanım yok.O yüzden kitap dan çalışmam lazım.
Dershaneye gitsem bile oradakilerle aramda epey bir yaş farkı olacak.Rezil olmak da var.Bu da pek işime gelmiyor
Bana tavsiye ve öneri lazım.Yani konu anlatımlı ders kitapları almak istiyorum.Önerebileceğiniz yayın evi ve kitap var mı?
Zaten gazetelerin verdiği YGS kitapçıklarından test çözüyorum.Bu arada sayısalım hiç iyi değildir.Tamamen kendimi sözele odakladım
Bence pes etmeyin zaten hayat dediğimiz olay kendimizi mutlu etmiyorsa neye yarar :) ben neler gördüm 30 yaşında dersaneye gidip Tıp kazanan adamlar var:) Asla umudunuzu yitirmeyin. Açık ögretim de okuyabilirsiniz İstanbul Üniv. Sos-cog-tarih falan actı:) Yeterki içinizdeki ögrenme aşkı bitmesin:) Hakkınızda hayırlısı olsun:)
Bu arada ben Fem'den şaşmayın diyorum piyasada en cok satılan o %72 oranında :) Gayet kaliteli bazen yorucu olabiliyor ama güzel genelde soruları falan..
quote:
Orijinalden alıntı: tombraider35
Bu arada ben Fem'den şaşmayın diyorum piyasada en cok satılan o %72 oranında :) Gayet kaliteli bazen yorucu olabiliyor ama güzel genelde soruları falan..