Şimdi Ara

BİR UMUT YGS'YE GİRECEM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye YGS ye girme imkanım var.Şuan açık lise okuyorum.Yaşım 26.Aslında pek bir iddiam yok ama yine de şansımı denemek istiyorum.

Zaten YGS de açık uçlu soru sistemine geçilecekmiş.İyice umudum azaldı.Dershaneye gitme imkanım yok.O yüzden kitap dan çalışmam lazım.

Dershaneye gitsem bile oradakilerle aramda epey bir yaş farkı olacak.Rezil olmak da var.Bu da pek işime gelmiyor

Bana tavsiye ve öneri lazım.Yani konu anlatımlı ders kitapları almak istiyorum.Önerebileceğiniz yayın evi ve kitap var mı?

Zaten gazetelerin verdiği YGS kitapçıklarından test çözüyorum.Bu arada sayısalım hiç iyi değildir.Tamamen kendimi sözele odakladım

• Bence pes etmeyin zaten hayat dediğimiz olay kendimizi mutlu etmiyorsa neye yarar :) ben neler gördüm 30 yaşında dersaneye gidip Tıp kazanan adamlar var:) Asla umudunuzu yitirmeyin. Açık ögretim de okuyabilirsiniz İstanbul Üniv. Sos-cog-tarih falan actı:) Yeterki içinizdeki ögrenme aşkı bitmesin:) Hakkınızda hayırlısı olsun:)
  • Bu arada ben Fem'den şaşmayın diyorum piyasada en cok satılan o %72 oranında :) Gayet kaliteli bazen yorucu olabiliyor ama güzel genelde soruları falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombraider35

Bu arada ben Fem'den şaşmayın diyorum piyasada en cok satılan o %72 oranında :) Gayet kaliteli bazen yorucu olabiliyor ama güzel genelde soruları falan..

Bu kitaplar ne kadardır?Biliyormusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.