Arkadaşlar her gün internete giriyorum face,donanımhaber başka bişe yok. sıkılıyorum şöyle hergün takip edebileceğim ciddi manalı bir uğraş arıyorum.ona bağlanayım.öneriniz varmı?
hatun
ek$i sözlük , omegle ve +rep sistemli forumlar
bah ya hatun dio adam :) nette uraş dedim hem sevgilim var
fifa en sonunda tüm squadı 80+ yaptım baya zamanımı aldı
www.yalin.gen.tr/forum gel görüşelim nick'im: Akadir.
paran sağlamsa modifiyeyle uğraşabilirsin hafif hafif
yok bu sıralar baya sefilleri oynuyorum. dediğim gibi böyle nette her gün girip te her daim uğraşabileceğim birşey istiyorum
Akvaryum kur kendine.
Maket yapımına meraklandım forumda bir arkadaş kurmalı maket uçak yapmıştı hala alma fırsatım olmadı o arkadaşın kulaklarını çınlatalım
bi forumda moderatör ol milleti banla upload yap ama manalı diyosan programlama çalışabilirsin
santana , satriani ya da eric clapton gibi solo atmayı öğren.piyasaya ilk türk blues rock çısı olarak çık.santananın yaptığı gibi kendi yöresel anadolu ezgileriyle blues scaleları harmanla elektro gitar riffleri çıkar.aklının alamayacağı kadar para kazanırsın.biraz yetenek istiyo ama.inan bu şekilde cebineden 10 tane tarkan çıkarırsın çünkü türk halkı daha bu tarzla tanışmadı.80lerin avrupa popo müzüğünde takıldı kaldı.
Benim de böyle bir uğraşa ihtiyacım var. Animasyon yapmayı öğrenmeye çalıştım pek beceremedim. Sonra Game maker denedim yaptım birşeyler ama GML bilmediğim için yine pek birşey yapamadım... Var mı tavsiyeleriniz???
www.arastiralim.net
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme