Şimdi Ara

Bir türlü geçilemeyen 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Farklı baslıklar altında anlatılan tüm 2.0 a geçme deneyimlerim başarısız oldu. Ya bir şeyler eksık veya anlatılan yontemler her Iphone ıcın gecerlı degıl.

Sonucunda suan telefonu kullanamıyorum. Yardımcı olabılecek kımsede gorunmuyor.

bu konuda gercekten tam bılgılı arkadasların konuya el atmalarını beklıyorum. Henuz forumda gordugum kadarı ıle kımse DFU mod un ne oldugunu dahı bılmıyor bılenler ıse tam anlatamıyor cunku dedıklerı sekılde 50 kez denedım olmuyor. kımı dıyor sıyah ekran gelıcek kımı dıyor aynı recovery mod gıbı anlasılan en buyuk hatayı gecmeye calısmakla yaptık.

kımseye tavsıye etmıyorum.

Iyı calısmalar dılerım.

• http://sleepers.net/news/blank/dfu-mode/

DFU mode burda bunun gibi yapacaksınız çok anlattık forumda bu yüzden geçemiyor çoğu insan restore mode'da telefonun ekranında itunes ve kablo işareti çıkar DFU modda bu yoktur.

2.0'a geçiş Yönergesi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm kullan takıldığın yeri söyle yardımcı olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 28 Temmuz 2008; 17:56:01 >
  • dsotum bende dun sen gibi idim ama DFU modda ekranda hiç bisey olmuyor siyah ekran oluyor sadece you tubende bir video yardımı ile yaptım yoksa hiç sansım yokdu istersen msni yoolla sana yardımcı olmaya calısayım.
  • dfu moda almak için telefonun açıkken usb bağla home ve power dümesine basılı tut kapanacak içinden 6 ya kadar say ve sadece power düğmesini (yukarıdakini)bırak
  • sana pm attım arkadaşım
  • Bence hata sizde.O kadar kişi başarılı bir şekilde 2.0 versiyona geçerken sizin DFU moda bile alamamanız düşündürücü..??
  • Valla bende denedim 2.0 a geçmeyi bütün hesini yönergelerden yaptım eksiksiz bir şekilde çok ta güzel anlatmışlar fakat malesef benim de olmadı.Hata verdi.Cihazdan sanırım.Bende tekrar 1.1.4 de gei döndüm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

Bence hata sizde.O kadar kişi başarılı bir şekilde 2.0 versiyona geçerken sizin DFU moda bile alamamanız düşündürücü..??

insanlar recovery modu DFU mod sanıyor sorun ondan cıkıyor.
  • size pm falan da attım ama geri dönmediniz.Konu açmışsınız Birçok kişi yardım amaçlı birşeyler yazmış ama sizden olumlu veya olumsuz bir tepki yok
  • Sakin olun adam çalışıyordur döner rahat olmak lazım bekleyin bir denesin dönecektir.
  • DFU mod icin:

Telefon bir sekilde acik (ekran aktif) ve bilgisayara takili iken
    power ve home tusuna basiyorsun, basili halde tutuyorsun
    1001, 1002, 1003 diye 10 saniye sayiyorsun
    Sonra sadece power tusunu birakip home tusunu tutmaya devam ediyorsun
    1001, 1002, 1003 diye 5-7 saniye bekliyorsun (burda sure gecsende birsey olmaz)
    iTunes iphone takildi diye uyariyor, ekranin siyah olarak kaliyor, iste o an DFU'a ermis oluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 29 Temmuz 2008; 9:43:30 >
  • arkadasim dfu mode icin telefonu kapat menu tusuna basili tut kablonu tak basili halde beklemeye devam et dfu mode da acilicaktir telefonun arkadaslar bu arada elinizde kirik ve sorunsuz calisan firmware varsa bunu upload edin ve herkes onu restore yapsin bende baya ugrastim ama olusturdum custom firmware birturlu restore olmuyor hata veriyor retore yarida kaliyor yardimlarinizi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gbiyikoglu

arkadasim dfu mode icin telefonu kapat menu tusuna basili tut kablonu tak basili halde beklemeye devam et dfu mode da acilicaktir telefonun arkadaslar bu arada elinizde kirik ve sorunsuz calisan firmware varsa bunu upload edin ve herkes onu restore yapsin bende baya ugrastim ama olusturdum custom firmware birturlu restore olmuyor hata veriyor retore yarida kaliyor yardimlarinizi bekliyorum

Bahsettigin Restore modu, DFU degil. Bazen restore modunda iTunes gormeyebiliyor, o yuzden DFU gerekebiliyor. DFU ustte anlattigim gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearl

quote:

Orjinalden alıntı: gbiyikoglu

arkadasim dfu mode icin telefonu kapat menu tusuna basili tut kablonu tak basili halde beklemeye devam et dfu mode da acilicaktir telefonun arkadaslar bu arada elinizde kirik ve sorunsuz calisan firmware varsa bunu upload edin ve herkes onu restore yapsin bende baya ugrastim ama olusturdum custom firmware birturlu restore olmuyor hata veriyor retore yarida kaliyor yardimlarinizi bekliyorum

Bahsettigin Restore modu, DFU degil. Bazen restore modunda iTunes gormeyebiliyor, o yuzden DFU gerekebiliyor. DFU ustte anlattigim gibi...

arkadasta aynı dertte recovery modu DFU sanıyor onun yuzunden restore yapamıyorda zaten

• daha erken ondan gecemıyosun adam akıllı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.