Şimdi Ara

Bir türkçe rap motivasyon şarkısı bırak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gören herkes dinlediği bir ona motivasyon veren şarkıyı bıraksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makyol801 -- 15 Aralık 2020; 12:19:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başarıya Giden Yolculuğunda Türkçe Motivasyon Şarkıları

Türkçe müzik dünyasında, başarı ve motivasyon temalı şarkılar, zor zamanları aşman ve hedeflerine ulaşman için ilham kaynağı olabilir. Bu şarkılar, güçlü sözleri ve akılda kalıcı melodileriyle seni harekete geçirerek içindeki gücü açığa çıkarmana yardımcı olur.

Motivasyon şarkıları, zorluklarla karşılaştığında moralini yükseltmek ve mücadele etmeye devam etmek için ihtiyacın olan desteği sağlar. Türkçe başarı şarkıları ise, hayallerini gerçekleştirmek için çalışmanın ve azmin önemini vurgular.

Bu şarkılar, başarı yolculuğunda karşılaşabileceğin engelleri aşmak için gerekli olan kararlılık ve azmi sana hatırlatacaktır. Sözleri, hayallerinin peşinden gitmenin ve asla pes etmemenin önemini vurgular.

Türkçe motivasyon şarkıları, hem spor salonunda antrenman yaparken hem de günlük hayatında zorluklarla karşılaştığında sana eşlik edebilir. Bu şarkılar, hedeflerine ulaşmana ve hayatta başarılı olmana yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Bu nedenle, motivasyona ihtiyacın olduğunda veya başarı yolculuğunda desteğe ihtiyaç duyduğunda, Türkçe motivasyon ve başarı şarkılarına kulak ver. Sözleri ve melodileri sana ilham verecek ve hayallerine ulaşma yolunda sana güç verecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben fero motivasyon
  • Fuat -2 Pushta
  • Sago&Ceza&Sahtiyan -2001
    Saian Karaçalı-Söz Ver
    Sansar s. bombalar Hedef Bulur

Motivasyon anlaşıyım daha farklı yadırgamayın:)
  • sagopa-bir kulaç daha atsam karadayım

motivasyon için dinlemem ama aklıma bu geldi
  • Bu sabah Şanışer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi türk rock şarkıları?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katiller de Ağlar

çok nezih bir beyefendi 60lı yılların İstanbul erkekleri gibi.

kendini felsefe ve bilime adamış gibi görünüyor

• Şehinşah yaz yağmurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rap müzik hayranlarının Iq değerlerinin düşük olduğunu okumuştum bi ara

• kralkaybederse0 K kullanıcısına yanıt

rock dinleyenler elit rapçiler köylü kardeşim  

ikisini de dinliyorum bu arada

• bende iq'larının oda sıcaklığında olduğunu duymuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuow -- 15 Aralık 2020; 12:22:38 >
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

Rap müzik bir çaba gerektirmiyor. Herkesin yapabildiği bir şeyin elbette değeri de düşüyor.

Ezhel hükümete giydirmiş... Yani?

Eskiden yalnızca toplumu çok iyi gözlemleyebilen insanların toplum yapısı ile ilgili fikirleri olurmuş (eser ortaya koyma anlamında.)

Hiciv dediğimiz şey herkesin anlayabildiği şekliyle yapılınca bir değeri kalmıyor. Rap müzik bu üstü kapalı anlatım olayını öldürdü aslında. Basitleştirdi. Yoksa dinlenmez, kötüdür demiyorum. Sadece daha amatör bir tür denilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralkaybederse0 -- 15 Aralık 2020; 12:11:0 >
  • dostum boş motivasyonla bir şey olmadığını emin ol senin kadar biz de biliyoruz başlıkta motivasyonu kullanma sebebim dinledikçe kendimizi iyi hissedeceğimiz şeyler idi çünkü bildiğin kadarıyla şarkılarda günde 16 saat çalışın hadi bakiyim demiyor şimdi eğer şarkı bırakmıcaksan başlığımdan uzaklaşabilirsin saol

• Derse çalışmazsan eğer Murat abi evini basacak   ( Murat ağabeyime saygılar,hürmetler)  

• alın size motivasyon, okumazsanız böyle olursunuz

• Defkhan-Kapitano
  • Farazi nin yeni albümü
    İmpala - Çare Yok
    Jagged - Andım Olsun 2

ama türkçe rap de dinlemezsin be abi. şu aralar house carpenter ve berserkir e sardım onlarda hoş.
  • kralkaybederse0 K kullanıcısına yanıt

ne anlatıyon sen aga? ülkenin haline bak üstü kapalı gönderme diyorsun hala divan edebiyatına dönelim istersen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.