Bildirim
Bir Türk'ün Gözünden Porsche 911 (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Porsche tasarım çizgisi ile alakası yok araç bildiğin hamam böceğine benzemiş.O arka nasıl öyle be sündürme balkon gibi.Arkadaşın daha çok çalışması gerek. -
Böyle bir 911 in cıkmayacağını bilmek sevindirici. 911 ruhu ve belirli çizgileri olan bir araç. Porsche bu denli bir kasa değişimine cesaret edemez 911 de. 911 değilde belki başka bir model olabilir küçük rutuşlarla. Ama epey çirkin olmuş şahsi fikrim. Bunun yanında bizim memleketten de böyle çalışmaların çıkması da çok güzel bir başlangıç tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Porscheden cok corvette stingray olmus gibi
Ne yazık ki kütle merkezini olabildiğince aşağı indirmeye çalışan bir firma için biraz aykırı bir tasarım. Bence gayet hoş olmuş orası ayrı, sadece arkasını yaptığı eskizlerde daha güzel yaptığı olmuş, egzoz ve far konusunda yaşadığı kararsızlığı yanlış bir kararla bitirmiş -
arkası güzel bence. -
Bu ne be sakami bu
Adam bütün fotolara 901 yazmış 911i nerden çıkardın.
7 -
arka delikler
lamborghini sesto elemento'dan
-
İğrenç 911in ruhu gitmiş resmen
Mercedes, bmw, mazda inceleyip passat alan grup basmış burayı.
Yandan ve arkadan bakışta tasarım çok güzel hatlara sahip. Yollarda bu tür tasarımlar göremeyiz ama konsept modellerde saçma geliyor insana. Eskiyle yeniyi harmanlamış öğrenci için güzel çizim. Siz tr'de uzaya mekik fırlatıyorsunuz, herşeyi aşmışsınız ya çok anlarsınız -
Derslere gelmeyip sınav döneminde çalışmış gibin
Alman tasarımcı olsaydı uff manyak ;Türk olduğu için tasarımci, bi halta yaramamis dersiniz anca zaten....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 26 Şubat 2015; 12:47:30 >
Biraz konuyla alakasız olacak ama, cidden çok merak ediyorum; şu sıralar kimi görsem "design" kelimesini yanlış yazıyor. Hepsi aynı hatayı yapıp "desing" yazıyor. Çok ilginç.
Tasariming... -
Ne kastettiğinizi anlamadım üzgünüm.
911'leri tanımadan incelemeden üzerinde çalışmış demek ki. Porsche böyle bir taslağı geliştirmez üretemez hevesi kırmama adına beğenir ödül verir tabi ki... 911 adaptasyonu çizmek öyle pek kolay değil kendi başarımını yakalayabilmesi için dinamiklerini kaçırmamak lazım ben yaptım oldu, benzerini çizdim ile olamıyor malesef. Madem profesyonel ona göre yaklaşmak lazım :) Porsche kültlerine birşeyler çizmek zordur futuristik kafanın dışında belirli birikime sahip ellerin çizdiği şeylerde o yüzden bir birine yada mevcuda çok benzer. Madem o kadar ders alınmış biraz da aerodinami dersi almak lazımmış. Tasarımın bu yönünde çok kötü çünkü. Uçuk birşeyler, binek felan çiziyorsanız çok bakan olmaz aerodinamiye ancak ayakları yere basan bir sport çizecekseniz aerodinami bilmeniz, çizgilerde dikkate almanız lazım. Bu yönden bu 911 taslağı 0 çekiyor malesef ki ben işin mühendisi değilim hani. Birde uzmanları eline alsa.... :)
Bunlar dışında gayet becerikli bir el, gelecek var. Burada ve nette genelde paylaşılan çizimler çok basit oran orantıları bile atladığından (hevesli Max'ci bi kapı çiziyor o kapının uygulanması mümkün değil:) ) bu avama göre kalburüstü bir dizayn denir. :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X