Şimdi Ara

Bir Türk hackerin hikayesi çok etkilendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar direk alıntı noktalama işareti ve virgül yok baştan söyleyim

--------------------------------

Daha 16 yaşındaydı kendisini o kadar yalnız hissediyordu ki tek dünyası bilgisayar olmuştur arkadaşları vardı ama hiçbiriyke ilgilenmiyoru herşeyi bilgisayar ve klavyeden ibaretti dış dünyası yoktu artık onun sadece sanal hayat vardı bir kızı sevdi ama kızın sevgilisi vardı ve onu reddetti yıklılmıştı sanala bağımlılığı daha arttı taki o karşısına çıkana kadar bir akrabası vardı onun arkadaşı işte ona gerçekten aşık olmuştu hatta eski sevdiğini bile untturmuştu onu çok seviyordu onun için yapamayacağı şey yoktu akrabasına daha sıcak davranıyordu çünkü onun dünyadaki meleğinin en yakın arkadaşıydı nasıl davranmasınki taki o gün yine yıkılasıya kadar akrabasına belli etmiyordu ona aşık olduğunu onu uzaktan seviyordu sordu ona meleğinin bir sevgilisi varmıydı çok merak ediyordu ve aldığı cevap evet bir sevgilisi var ateist oldu o günden sonra yıkıldı ve sevgilisinin sosyal paylaşım sitesindeki hesabını buldu hasabını aldı bilgisi vardı çünkü alabilirdi ve onunla konuşmalarını gördü onun daha görmeye kıyamadığını sevgilisi ona ne kadar kötü konuşuyordu belliki onu üzüyordu kimse benim meleğimi üzemez dedi ve onun ip adresini buldu sistemine girdi ve sistemine zarar verdi yani pcsini bırakmamıştı kendini tatmin etmişti ders vermişti ona o kızdan uzak durması hakkında uyarı bırakmıştı ve istediğide oldu kız ayrılmıştı şimdi artık şansı daha yüksekti ama bu seferde akbarabıyla tartıştı akrabasıda onların okuldan birine sen bana onun hakkında bilgi ver bende sana o kızı ayarlıyayım sen ona kötü söz söyle falan dediği çocuk problemliydi biraz saf olduğu için hemen aldandı sonra bizimki hemen durumu anladı ama saf çocuk tabi takmıştı onun meleğine kafayı sonra bizimki kendi öz akrabası ve bu çocuğuda aynısını yaptı sosyal paylaşım sitesindeki hesaplarını aldı ve ikisinide rezil etti ilk başlarda pişman değildi sonrada kafasında düşünüyordu bu işlere başladığında kendi kendine söz vermişti ülkemin insanları sanalda yok edeceğim diye dediği gibide yapıyordu bu olaylar yaşanmadan önce yabancı siteleri çökertiyor ve Türkiye'yi kötülemeye çalışanların sosyal paylaşım sitesindeki hesaplarını alıyordu çok sayıda hesap almıştı ve site çökertmişti toparlanmaya çalıştı ben ilk defa birini çok sevdim ama hep bir engel oldu dedi ve akrabasıda dahil olayın içinde olan herkesi hayatından sildi ve kötüsü onun sevdiğinin bu olaylardan hiçbir haberi yok hep uzaktan sevdi o kimseye söylemedne bilgisayarında tek fotoğraf meleğinin resmiydi hergün bakıyordu ona şimdi ise bizimki hala o fotoğrafa bakıyor ve meleğinin hala hiçbirşeyden haberi yok e birazda ilçeler ayrı hala ona göre imkansız meleği onu çok etkiledi sanaldada değil artık şu an tek sahip olduğu meleğinin bir fotoğrafı ve yalnızlığı..

• _____________________________
  • Ayyıldız hack team görev başında

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • yıl olmuş 2012 hala ip den birşey yapılabileceğini sanan var..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.