Şimdi Ara

Bir tüketim hikayesi :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Artık kesinlikle DH 2.el bölümü ve diğer bölümler üzerinden alışveriş yapmamaktayım. Yıllarca yaptığım alışverişlerimden gelen referanslar yüzünden hesabım çalınarak dolandırıcılık yapılmıştır. Konu tarafımca polise ve savcılığa suç duyurusu olarak aktarılmıştır. Benden gelen 2.el alışveriş mesajlarına itibar etmeyiniz.

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-dh-hesabimdan-dolandiricilik-yapilmis--131134293#131134293
  • Ben 52Litre mazot ile en fazla 1200km yol gitmiştim. Değerleriniz çok güzel.
    ((( DH İZMİR GRUBU ))) ** --Wir Leben Autos-- Club Astra** /// 2008 OPEL ASTRA H NB 1.3 CDTI Enjoy_Sp Metro Mavi_Yağmur/Far Sensörü, Kararan Ayna, CID Ekran ve Elektrikli Katlanır Ayna + UHP Bluetooth+CDC40 Opera+ESP.->...Yenilenebilir Enerji Kaynak. Destek. Kulübü.

• astra h kasa dizel duz vıtes ıle istanbul bahçeşehir-ısparta tam bir depo ile gittim.hızım 140-160 ıle.
    senın değerler cok ıyı.
    astra basarsan cok gıdıyor basmazsan baya ıyı hele şehir dısında...

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Güzel başlık iyi fiyat aracın motoru 1.3?

Evet, 1248 cc. (1.3 cdti)

Konu hortlamis bir de ben hortlayaim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

gaza yüklenme seviyeniz nedir yav ben azcık pedalı itsem anlık 9 litre 12 litre fln çıkmaya başlıyor araç megane 1.5 dizel

megane dizel 1 depo ile 1350 km gitmişliğim vardır.hız sabitleme 100 km geçilmemiştir.
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.