Şimdi Ara

Bir Test Çok Yayın l 9 YAYIN TEK TEST İÇİNDE l 6 TEST YÜKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar geçen gün bahsetmiştim . Her gün bir video yüklemeye devam ediyoruz , güzel yorumlar geldiği için bir post daha paylaşma gereği duydum . Matematik ilk 6 testimizi yayınladık . Matematik 8 test + 2 deneme olarak paylaşılıcak . TYT KİMYA , TYT Geometriden şuan +20 testimiz hazır ve daha fazlasını hazırlıyoruz . Ayt alanı içinde çekimlere en kısa sürede başlayacağız . Tekrar kısa olarak projemizi tanıtmak istiyorum . Tamamı müfredata uygun , pdf ilaveli , video çözümlü 30'dan fazla test hazırladım . Her test 15 soruluk ve tamamı piyasadaki büyük yayınların sorularından oluştu . ( 3-4-5 YAYINLARI , BENİM HOCAM YAYINLARI , ÇÖZKAZAN YAYINLARI , LİMİT YAYINLARI , OKYANUS YAYINLARI , BİREY YAYINLARI , KARAKÖK YAYINLARI , ALTINKARMA YAYINLARI , MF KAZANIM YAYINLARI). Tek kişi olduğum için grafik tasarım , dizgi tasarımı , grafik tablet ayarları , pdf programları , video kayıt programları öğrenme süreci, yayın evlerinin izin vermesi derken vakit bir hayli açıldı . Kalan süreyi değerlendirmeniz açısından gerçekten işe yarar olduğunu düşünüyorum . Gelin bir deneyin . Görüş,eleştiri ve tavsiyelerinizi bekliyorum . www.youtube.com/baybakay

• Mantıklıymış hocam yaptığınız elinize sağlık ayt ye gelirseniz bakarım tyt konuları bitti benim.
  • Uğraştığınız için çok teşekkür ediyorum ama benim bir eleştirim olacak pdfler konusunda. Çıkartıp çözmeyi düşünüyordum ancak hiç gözükmüyor sorular küçük olmuş biraz açıklamada da bunu söyleyip hizliresim linki koymuşsunuz ama pek bir şey değişmemiş. Bir de cevaplar aşağıda yazmasa daha iyi olurmuş ek bir pdf olabilirdi cevap anahtarı için. Yaptığınız şey çok iyi teşekkür ediyorum.
  • Çok teşekkürler .
  • Gerçekten yorumunuz ve haklı eleştiriniz için teşekkürler . Birkaç arkadaşımız daha söyledi bunu . Gerçekten ilk yaptığım iş olduğu için ve dizgi tasarımından tutunda grafik tablet dizaynına kadar her şeyi tek halletmeye çalıştığım için hatalar olabiliyor . PDF ' leri yakınlaştırınca görüntü kalitesi düzeliyor yani bi problem yok ama kağıtta çok ufak duruyor gerçekten bunu nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum . PDF üzerine gelip yakınlaştır dediğinizde sorular net ama yazıcıdan çıkartıcak arkadaşlarımız için böyle bi durum söz konusu olmadığından onlar için bir negatif durum söz konusu . Gerçekten bunu düzeltmenin yolunu arıyorum . Bulur bulmaz tüm açıklama kısımlarını düzelteceğim . Teşekkürler .
  • batuhans77 B kullanıcısına yanıt
    Adobe acrobatın full sürümünde pdf düzenleme bölümü vardı herhalde hocam ordan büyütülmez mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç bir bilgim yok adobe acrobat hakkında hemen araştırayım ya da düzenleyebilicek arkadaşlar aramaya başlayayım :) Amaç ücretsiz bir şekilde öğrenci arkadaşların birden fazla yayının sorusunu çözebilmesi . Esas amaç o pdfler . Soruyu çözücek birileri elbet bulunur . İnşallah bulucam yöntemini . Teşekkür ederim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam sınav olmasa yardım ederdim ama bir çözüm yolu paylaşayım.
    Başta bunu söylemek aklıma gelmemişti Acrobat ücretli bir program olduğu için sıkıntı çıkarabilir bu yüzden LibreOffice isimli tamamen türkçe ve ücretsiz bir program var microsoftun office'i gibi ama bu biraz daha kapsamlı.
    tr.libreoffice.org
    LibreOffice Kararlı Sürüm | LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı - LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı
    https://tr.libreoffice.org/indir/libreoffice-kararli-surum/?type=win-x86_64&version=6.1.4&lang=tr

Linkte windows sürümü var libreofficein. Kurulumu yaptıktan sonra pdfleri birlikte aç diyerek libreoffice draw programını açıp pdfleri editleyebilirsiniz.
    Aşağıyada birkaç kullanım videosu koydum onlara bakabilirsiniz.
    PDFelementyoutube
    How to Edit PDF in LibreOffice
    https://www.youtube.com/watch?v=v1rnYXgmtak

howtopamyoutube
    PDF File Editing in LibreOffice Draw Application
    https://www.youtube.com/watch?v=bWuqgqfFN9Y
    (Bu video biraz daha detaylı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-717A2C70C -- 5 Şubat 2019; 23:24:3 >

• Çok sağol dostum işte budur :))) Sanırım büyük bir dertten kurtardın beni :)
    Rica ederim hocam yalnız ilk attığım 32 bit sürümmüş çok büyük ihtimalle bilgisayarınız 64 bittir o yüzden indirmeyi başlatmadıysanız alttaki linkten indirin
    tr.libreoffice.org
    LibreOffice Kararlı Sürüm | LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı - LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı
    https://tr.libreoffice.org/indir/libreoffice-kararli-surum/?type=win-x86_64&version=6.1.4&lang=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-717A2C70C -- 5 Şubat 2019; 23:26:39 >

• Tamamdır : )
  • Hala deniyorum fakat istediğim ayarları bulamadım . Ne yaparsam yapayım çözünürlük artmıyor :(
  • Arkadaşlar sanırım oldu gibi bi bakabilir misiniz ? Eğer bir problem yoksa sizdede tüm pdfleri düzenleyeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.