Şimdi Ara

Bir telefonu hangi şekilde almak mantıklı? Finansal açıdan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O zaman kesinlikle taksitli alın, 3 ay alışveriş kredisi oluyor gerisi bankayla alakalı sanırım. Şimdinin 10bin lirası Aralık'ta 8bin liraya falan denk gelicek bu gidişle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şaomi al geç ne kredisi la telefon için kafayı mı yediniz, sürekli yediğini içtiğini story atan influencer pelinsu musunuz adamlara bak 20 bin telefona veriyor

• The Management kullanıcısına yanıt

Durumun iyiyse al geç ama söylediğim gibi almışken en iyisini alayım diyorsan bütçene göre senin bileceğin iş. Tasarım dışında telefonları sonuna kadar sömürmüyorsan İphone 6 ile 13 pro max arasında pratikte bir fark yok. Elbette performans ve yenilikler var ama 35 bin lira vermeye değer bir durum yok.

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt

%1.80 faiz kredi veriyor banka aslında maaş hesabıma bilmiyorum iyi mi kötü mü

• Valla bende geçen sene mezun oldum henüz telefona 35 bin verebilecek kadar kariyer yapamadım ama alcağım telefon 17 bin lira civarı şuan iphone 13 o biraz rahat alınıyor maaşıma göre hocam

yoksa hiç düşünmezdim

spor salonudur yemek parasıdır yol parasıdır gibi gibi her şeyi şirket karşıladığı için pek masrafım olmuyor.

Sadece enflasyonist ortamda 2-3 ay vade ile almak istemiyorum. Ne kadar uzun alabilirsem finansal açıdan o kadar mantıklı olur. Zaten ekonomi dersinde de ilk söyledikleri şey buydu üniversitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 30 Nisan 2022; 12:58:47 >
  • Popüler kültür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Kapitalizm bize ters, Samsung s3 mini akar kamerası 5megapiksel ama iphonenin en iyi telefonundan bile daha iyi çekiyor.

18 bine alınabilir son model iphone sonuçta, temiz kullanırsan 2. elden satar sonraki modellere de geçersin yeni modellerde. Bu piyasada o fiyatlara alınacaksa en mantıklı tercihlerden. Sadece hatırlatayım 18 bine 5.4 inç modeli alıyorsun iphone 13'ün, 6.1 inç modeli de var, mağazaya gidip deneyimleyerek alman daha yararlı olur senin için. Yanlış tercih yapmamış olursun.

• Hocam mağazada baktım zaten de kasadaki ufak tefek farklar dışında (13 de yan taraf alüminyum pro da değil vs) bir fark yok ki

hepsiburada da 6.1 gözüküyor zaten ikisi benim bilmediğim bir model mi var pek takip edemiyorum da

https://www.hepsiburada.com/iphone-13-128-gb-p-HBCV00000ODHI3

13 mini yi diyorsan o çok küçük ben biraz iri yarıyım diye hiç incelemedim bile :D

• Para sıkıntın yoksa, nakit al geç.

• iPhone SE 3.Gen 64GB > Cihazlar > Türk Telekom (turktelekom.com.tr)

Arkadaşlar bu linkte Kampanya Kapsamı ve Detaylar kısmında 12 taksitle alınabileceği yazıyor. Hata ile yazmışlar değil mi? Yoksa kredi ile mi 12 ay taksitle alınabilir demek istiyor? E krediyle alınabiliyorsa diğer cihazların kampanya kısmında taksit sayısı niye az gösteriliyor? Baktığım cihazların fiyatı hep 5 bin liranın üstü.

Orası öyle tabii kredi çekip alınmaz demedim ama taksitli alınmıyor diye biliyorum zaten online alışveriş mağazalarına girince de hepsi tek çekim istiyor, alışveriş kredisi durumu hariç

Ekonomi dersinin sadece ilk dersine girmişsin sanırım hocam

35binlik telefon kariyer merdivenlerinde tırmandığın noktaya göre alınabilir olan bir şey değil ki, gereksiz bir şey tamamen, 6-7-8k lık telefon alıp da telefonun karşılaması gereken ihtiyaçları karşılamayacak bir durum yok..Eğer çok profesyonel kameralar vs gerekirse ki o da mesleğinden ötürü olabilir o zaman da profesyonel kameralara bakarsın telefona indirgemelik bir durum yok yine

@ozbey08 üstte çok güzel anlatmış "iphone 13 e 20bin tl vereceğime gider o parayla apple hissesi alırdım hem de ABD borsalarI ciddi düştüğü için dip noktalardan hisse almış olursun. "

O yorumdan önce bir sitede baktım da İphone 13 adı altında 2 farklı model gözüküyordu, 5.4 inç olan mini modelmiş   Apple'dan bakmayınca yanıltıcı olabiliyor demek  Mağazadan elden alın, Hepsiburada eğer ki kendi mağazasından satmıyorsa ürünü, bir sorun olduğunda satıcıyla baş başa bırakıp uğraştırıyorlar. Bilginiz olsun.

• Teslas kullanıcısına yanıt

hocam gereksiz şeylere bi ton para harcıyoruz sigaram yok ona sayalım

istediğimi alamayacaksam niye çalışıyorum ki zaten maddi olarak zorlamayacak beni

sağolasın görüşlerin için

• Nickola Tesla kullanıcısına yanıt

Tarifeye ek 3 taksit yazıyor, o ibareye takılmayın. Araplara yaparlar onu  

• teşekkürler hocam aynen hepsiburada satıcısı olandan almayı düşünüyorum

• bazı bankalar bazen kampanya yapıyor ya da maaş müşterisi olduğunuz banka uygun faiz oranlarıyla 10-12 ay ihtiyaç kredisi çekip satın alım yapabilirsiniz. ytd.

geçen akbankta 7500 tl sıfır faiz kampanya vardı mesela (yeni üyelere özel olabilir).

bu ortam çok fena. her ay herşeye zam geliyor neredeyse. bazen her gün her hafta zam geliyor. neye ihtiyacınız varsa ertelenmeden alınması gereken bir ortam maalesef.

alım gücü her geçen gün eriyip bitiyor maalesef..

genel olarak ytd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 30 Nisan 2022; 16:14:43 >
    Para sıkıntın yoksa nakit almak en mantıklısı. Krediye faiz vermemiş olursun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer şimdi nakit alabilecekseniz şimdi nakit alın boşuna faiz ödemeyin he bir iki ay sonra alacaksanız biriktirip yüksek ihtimalle yine artacak fiyatları o yüzden kredi çekip şimdi alın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.