Sinemada izledim. Uzun zamandır böyle sarıp sürükleyen bir filme gitmemiştim. Bildiğiniz klasik korsan filmlerinden değil. Daha masalsı. Senaryosu yer yer klişelere düşse de iyi yazılmış ve filmde tempo hep aynı kalıyor. Oyuncuların hepsi, baş ve yardımcı roller çok başarılı. Ayrıca Lord of the Rings'in Gandalf ve Legolas'ını da görnmek hoş. Efektler de oldukça iyi olmuş. Aşırıya kaçmadan yerinde kullanılmış. Çoğu zaman farketmiyorsunuz bile. Tavsiyem film hakkında fazla birşey okumadan gitmeniz, yoksa öykü yavan gelebilir. Aksayan yönleri de var elbette(esas kızın film boyunca makyajının bozulmaması gibi) ama iki saat hoş vakit geçirmek ve kafa boşaltmak için izlenir. Ailecek seyredilebilir ancak yer yer korkutucu sahneler var, o yüzden küçük çocukla gitmeyin. Fantastik film meraklılarına, korsan filmi sevenlere, değişik bir seyirlik(eğlencelik) arayanlara özellikle tavsiye ederim. Muhteşem Kahramnlar mı, bu mu derseniz aşırı fantezi arayanlara M. Kahramanlar, daha gerçekçi bir rüya arayanlara K.Korsanları derim.
karayip korsanlarını 1 ay önce izlediydim.gerçekten çok güzel
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Woodpecker</i> <br /> Ayrıca Lord of the Rings'in Gandalf ve Legolas'ını da görnmek hoş. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Ian McKellen var mıydı filmde?
Hayır, Geoffrey RUSH ve Orlando BLOOM oynuyorlar.
Daha yeni Ripledim.Kalite iyi olsun diye 3cd lik oldu...Bu kadar sağlam bi film olduğunu bilmiyodum.Kesin izlicem bu akşam.
Evet gerçekten çok güzel bir film bende 1 ay kadar önce izledim ve tam arşivlik bir film.
bencede cok ii film bir tavsiye mutlaka soundtracklarini cekin cok basarili..nee bunun riplenmisi var mi abi kalitesi iyise bana msj at isterim yani onun divx ini dvd sini siparis vercektim 2 aralikta cikiomus amerikada hepsidurdaya code 2 gelene kdr filmin 2 si cikar!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme