Şimdi Ara

Bir Tane İnternet Kablosunu İki tane yapcak aparat Nedir ? Nerede Satılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA BEYLER 1 TANE İNTERNET KABLOSUNU 2 BİLGİSAYARA TAKMAM LASIM NASIL ÇOKLAYABİLİRİM NEREDEN ALABİLRİM BU APARATİ.

- 2 DEN FAZLA ÇOKLAYAN HUB FİLAN NEYSE ONLARI DEMİYORUM.

ŞEKİL ÇİZCEM ŞİMDİ BAKIN 1 KABLO İLİ KABLO OLMASINI İSTİYORUM. ASAGIYA BAKIN

------------------------?=============================

ARADAKİ SORU İŞARATİ NEDİR NEREDE SATILIR?

TELEFON KABLOSU ÇOĞALTMAYACAM 1 İNTERNET KABLOSUNU 2 TANE YAPCAM Bİ RESİM BULDUM BU MU ACABA BUYSA İSMİ NE NEREDE SATILIR

ELEKTRİKÇİLERİ BİLGİSAYARCILARI GEZDİM.MODEM GİBİ KUTULAR GÖSTERİYORLAR O KADAR MASRAFLI HUB FİLAN ALMAK İSTEMİYOM.

YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK SAOLUN .DONANIM FORUM AİLESİNE TŞKLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndrtl -- 9 Mayıs 2013; 1:20:26 >

• Anladığım kadarıyla içinde internet hattı bulunan bir kablo var ve bunu iki pc ye takarak internete gireceksiniz. Ama bu mümkün değil. Her pc nin farklı ip no alması gereklidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndrtl

MERHABA BEYLER 1 TANE İNTERNET KABLOSUNU 2 BİLGİSAYARA TAKMAM LASIM NASIL ÇOKLAYABİLİRİM NEREDEN ALABİLRİM BU APARATİ.

- 2 DEN FAZLA ÇOKLAYAN HUB FİLAN NEYSE ONLARI DEMİYORUM.

ŞEKİL ÇİZCEM ŞİMDİ BAKIN 1 KABLO İLİ KABLO OLMASINI İSTİYORUM. ASAGIYA BAKIN

------------------------?=============================

ARADAKİ SORU İŞARATİ NEDİR NEREDE SATILIR?

TELEFON KABLOSU ÇOĞALTMAYACAM 1 İNTERNET KABLOSUNU 2 TANE YAPCAM Bİ RESİM BULDUM BU MU ACABA BUYSA İSMİ NE NEREDE SATILIR

ELEKTRİKÇİLERİ BİLGİSAYARCILARI GEZDİM.MODEM GİBİ KUTULAR GÖSTERİYORLAR O KADAR MASRAFLI HUB FİLAN ALMAK İSTEMİYOM.

YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK SAOLUN .DONANIM FORUM AİLESİNE TŞKLER...

modemten pc ye gelen kablodan bahsediosan switch die bi aparat var 4 port a kadar fakan yükseltio...ama modeme gelen ince telefon kablosundan bahsediosan onun resmini koymuşun zaten...svitch heme hemen tüm bilgisayarcılar ve elektronik mağazalarda bulunur 10 tl ile 40 tl arası fiyatları deimektedir tabi daha yüksek fiyatlısıda var
    mağazaya gidipte ethernet switch port çoklayıcı de anlarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fm3541 -- 9 Mayıs 2013; 9:38:51 >

• Kardeşim sana öncelikle şöyle söyleyeyim bu fotoğraftaki rj11 mi 45 mi tamda anlayamadım ama söylediğin teorik olarak mümkün değil hatta pratikte de mümkün değil senin ihtiyacın olan şey 4 portlu switchdir. Boşuna kasmana gerek yok yani bu budur. Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.