Şimdi Ara

Bir sorunum var bakarmısınız!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben bundan bir kaç ay önceye kadar Asus marka laptoptan internetten oyun indirmeye başladım torent ile 950-1000Kb/s kadar çıkan hızım formattan sonra 50-150 Kb/s oldu acaba format sırısaında bir hatamı oldu diye düşündüm yeniden format attım(bilgisayarımın format sistemi recovery)sonuç değişmedi ayrıca format atmama rağmen kasmalar falan oldu bellek kullanımı %54 lerde CPU kullanım 90 dan aşağı inmiyor keşke format atmasaydım diyorum içimden hep :( ama olan oldu bir yardımcı olursanız sevinirim...Şimdiden TEŞEKÜRLER.

• quote:

Orijinalden alıntı: canertuzunar09

Şimdi ben bundan bir kaç ay önceye kadar Asus marka laptoptan internetten oyun indirmeye başladım torent ile 950-1000Kb/s kadar çıkan hızım formattan sonra 50-150 Kb/s oldu acaba format sırısaında bir hatamı oldu diye düşündüm yeniden format attım(bilgisayarımın format sistemi recovery)sonuç değişmedi ayrıca format atmama rağmen kasmalar falan oldu bellek kullanımı %54 lerde CPU kullanım 90 dan aşağı inmiyor keşke format atmasaydım diyorum içimden hep :( ama olan oldu bir yardımcı olursanız sevinirim...Şimdiden TEŞEKÜRLER.

Baktım..!

TTNET AKK nedeniyle kotanız 50 Gb olduğunda hızınız 1 Mb düşecektir. Format ile alakası yok.

CPU Harcayan programları Görev Yöneticisinden Bakarak kapatın..

Başlata msconfig yazarak Başlatma Sekmesine gelin Gereksiz programları kapatın. Bilgisayarı yeniden başlatın..

Virüs zararlı yazılım bulaşmış olabilir Combofix programıyla temizlik yapın.

Bir antivirüs programı kurarak virüs taraması yapın..

• quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Şimdi ben bundan bir kaç ay önceye kadar Asus marka laptoptan internetten oyun indirmeye başladım torent ile 950-1000Kb/s kadar çıkan hızım formattan sonra 50-150 Kb/s oldu acaba format sırısaında bir hatamı oldu diye düşündüm yeniden format attım(bilgisayarımın format sistemi recovery)sonuç değişmedi ayrıca format atmama rağmen kasmalar falan oldu bellek kullanımı %54 lerde CPU kullanım 90 dan aşağı inmiyor keşke format atmasaydım diyorum içimden hep :( ama olan oldu bir yardımcı olursanız sevinirim...Şimdiden TEŞEKÜRLER.

Baktım..!

TTNET AKK nedeniyle kotanız 50 Gb olduğunda hızınız 1 Mb düşecektir. Format ile alakası yok.

Başlata msconfig yazarak Başlatma Sekmesine gelin Gereksiz programları kapatın. Bilgisayarı yeniden başlatın..

Saol Cevabın için çok teşekür ederimde bu internet hızı ne zaman eskiye dönecek 2 aydır böyle ayrıca bir ayda 215 gb oyun çektim 50 gb yinerdeyse 5 katladım onunda bu hız düşmesi süresinde etkisi olurmu şimdiden teşekürler

• Hocam modem değerlerine bak hızın kaç düşük ise santrali arayip yükselttir..

1 Haziranda hızın yükselecektir... 50 Gb den sonra tekrar düşecek..
  • quote:

Hocam modem değerlerine bak hızın kaç düşük ise santrali arayip yükselttir..

1 Haziranda hızın yükselecektir... 50 Gb den sonra tekrar düşecek..

Çok sağol kardeş,abi,abla gecenin bu saatinde bilgilendirdiğin için.ayrıca bakıyorum hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canertuzunar09 -- 28 Mayıs 2012; 1:38:51 >
  • quote:

quote:

Baktım..!

aynen

• Internet hızınız arkadasın dedigı gibi, cpu kullanımı icin tarama yapın. Ise yaramazsa recovery degil de, temiz bir format atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.