Şimdi Ara

Bir sorum olucak(Smurf açma söz konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an Bronze 2 ligdeyim puan 0 bikaç kez bronze 1 çıkıp çıkıp düştüm.Artık çok sıktı bu durum her el troller afklar flamerlar.Onu bronzdan çıkarmaya çalışmak yerine smurf açıp 30 yapsam daha mı iyidir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meliodafu -- 1 Mayıs 2014; 10:19:57 >

• Ben öyle yapıyorum hocam, acemilikten olsa gerek rün vb tamamlamadan ranked girdim. Bronz 2 idi hesabım, ben de yeni hesap açmaya karar verdim, 15 yaptım. Daha iyi oluyor yapmalısın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen 30 seviye kasana kadar o bronzdan da çıkarsın gold da olursun. Ayrıca 30 level de gireceğin ranked da yeniden bronza düşmüyceğinin garantisini kim veriyor ?
  • yeni bir başlangıç olur denemelisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aether II

Sen 30 seviye kasana kadar o bronzdan da çıkarsın gold da olursun. Ayrıca 30 level de gireceğin ranked da yeniden bronza düşmüyceğinin garantisini kim veriyor ?

Bu sefer yenme yenilme oranını +30 yapana kadar felan girmeyeceğim dereceli.Duo olmadanda girmeyi düşünmüyorum.
  • Bence senden yüksek elo da biriyle duo gir çıkarsın belki, 30 yapmak uzun iş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta

Bence senden yüksek elo da biriyle duo gir çıkarsın belki, 30 yapmak uzun iş.

Tanıdığımda yokki yüksek eloda olsa giricem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSilverShadowl

quote:

Orijinalden alıntı: Aether II

Sen 30 seviye kasana kadar o bronzdan da çıkarsın gold da olursun. Ayrıca 30 level de gireceğin ranked da yeniden bronza düşmüyceğinin garantisini kim veriyor ?

Bu sefer yenme yenilme oranını +30 yapana kadar felan girmeyeceğim dereceli.Duo olmadanda girmeyi düşünmüyorum.

Yine de garantisi yok ben söyliyim sana. Gidecek on oyunun 6 sını kaybediceksin. Sonra hoşgeldin bronz 1. Ayrıca sen 30 seviye olana kadar seviyesi düşüklerle oynayıp kendi oyununu da bozacaksın. Bronz dan kötü mü diyo sorarsan evet kötü.
  • Arkadaşınla duo gir. Kısa sürede silver olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osearic

Arkadaşınla duo gir. Kısa sürede silver olursun

Onunlada denedim yinede 2 afk kapatamıyoruz
  • katarina mid al. roamlarla baya bi kasıl. oyunu kazan.
  • yeni hesabı West e ac eğer begenirsen orada kalırsın ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.