Şimdi Ara

Bir Sorum Olcaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu auto atack işi anlaamadım forumda 4-5 sayfa gerilere gittim öyle bir konu bulamadım biri anlatabilirmi yada açılan bir konu varsa linkini verebilir mi ?

• Skillsiz saldırmaya deniyor. Abi artık bunlarıda biz anlatmayalım ya. Tonla terim konusu var forumda.
  • ben yanlış anladım galiba pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temha1461 -- 1 Şubat 2012; 1:03:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temha1461

Bu auto atack işi anlaamadım forumda 4-5 sayfa gerilere gittim öyle bir konu bulamadım biri anlatabilirmi yada açılan bir konu varsa linkini verebilir mi ?

ss alındı

• quote:

Orijinalden alıntı: _Prospect_

quote:

Bu auto atack işi anlaamadım forumda 4-5 sayfa gerilere gittim öyle bir konu bulamadım biri anlatabilirmi yada açılan bir konu varsa linkini verebilir mi ?

ss alındı

neyin kafasındasın sen adam bilmiyor demek ki ? sen oyuna ilk başladığında bütün terimleri tamamen biliyor muydun ?

• quote:

quote:

ss alındı

artistmisin burası forum insanlar bilmediklerini soracak bildiklerini anlatacak gerekirse tartışacak istediği konuyu açar ss alsan ne olur lan ! senin gibileri forumdan arındırmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: RaphaéLßénKéi

quote:

quote:

ss alındı

artistmisin burası forum insanlar bilmediklerini soracak bildiklerini anlatacak gerekirse tartışacak istediği konuyu açar ss alsan ne olur lan ! senin gibileri forumdan arındırmalı

Biz aynı konunun 100 defa açılmasından şikayetçiyiz !!!!!!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamkardeş

quote:

ben yanlış anladım galiba pardon

birdaha olmasın

ulan
  • ben aslında oyunu biliyorumda auto atackla ilgili ter düşündüm. auto atackı program zannettim otomatik minionlara dalıyo felan own3d de minionlara saldırırken fare mavi ve kırmızı oluyordu bi program zannettim
  • Olamazmı Arkadaşım Adam İstediği Kadar Konu Açar Moderatörler Karışmıyor Senmi Karışacaksın !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.