Şimdi Ara

Bir Sorum Olacaktı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamlar. Msj sayımın 1 olması yeni üye olmam biraz acaip gelicek ve birazda " ya bu adam kesin burda bu sorusuna yanıt almak için üye olmuş " diyeceksiniz ama gerçekten bu soruma yanıt almak istiyorum. Heralde üyeliğim süresince paylaşımlarımın olacağına inanıyorum.

Arkadaşlar Sorum şudur.! ben 1-2 tane video izledim ve bu videolarda Skillerle oynalımıştı. ben bunun yanıtını ve bide Sırtlarında Kırmızı Kanatlar olan charlar vardı bunun yanıtını sizden alabilirmiyim.

İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler.

• tamam dost güzel diyorsun bunu bende biliyorum ama eski edit var bende heralde bunlar yeni edit programları ile oluyor. burda benim anlatmaya çalıştığım bunlar yani skill ve sosun falan yapmak için bu programlara bende nasıl sahip olabilirm.

Orjinalden alıntı: Quaeke

Sanırım buna pk2 edit diyorlar oyunun ayarlarıyla oynuyorsun uçan köpek bile yapıyorsun bu kadar basit

(forumda arama yaptır nasıl yapabiliçeğini resimli olarak anlatmışlar)

ama karmaşık
    Bir Gün Gelecek ve Ben 8 Satır İmza Yazacağım!!!
    To Be Continued....
  • İlginiz için teşekkürler ama neticede sonuca varamadım. Red Dragon Flag ne olduğunu biliyorum buundan 1 sene önce ( belki daha fazla oluyor) oynarken So-Ok kutularından bana da çok çıkmışdı ve satmıştımda. Neyse ben Pk2 yi biliyorum Hani 1 degree ile 8 degree gösterebiliyorum ama malesef bu skilleri falan değiştiremiyorum. Umarım dediğin arkadaş duyarlı olurda banada anlatır. neyse gerçi herkesin gözü kara değil.

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

herseyin orjinali güzeldir

Eğer herşeyin orjinali güzel ise Bu sitede bunların nasıl yapıldığınıda vermemek gerekiyor. Değilmi

Orjinalden alıntı: Zaumi

quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

herseyin orjinali güzeldir

Eğer herşeyin orjinali güzel ise Bu sitede bunların nasıl yapıldığınıda vermemek gerekiyor. Değilmi

tabiki öyle ama orjinal oyuyunu bozmus oluyoruz silkraod online degil silkroad pkline gibi birsey oluyor mesela pk2 ile silahini sos gibi yaparsan ilerde sos bulunca okadar keyifli olmaz bence

• ÜSt konu
    BAşlangıç rehberinde fazlası da var.

http://forum.donanimhaber.com/m_17682259/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.