Şimdi Ara

bir sorum olacak yardımınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette gezinirken karşıma böyle bişi çıktı:

quote:

Birlik kurarak gelir elde etmeye ne dersiniz?

Merhaba. Ben internetin yeni reklam paylaşım mecrası olan ve her geçen gün büyüyen, Search-Earn'e üye oldum. Düşündüm ki tamamen ücretsiz olan bu sisteme sen de üye olmak ve kazanmak isteyebilirsin. Bu sebeple seni Search-Earn.com üyeliğine davet ediyorum.

Search-Earn'e üye olarak, internet aramalarını Search-Earn üzerinden gerçekleştirir ve karşına çıkan reklamlara her tıkladığında gelir kazanırsın. Bu sayede, arama sonuçların gene Google, Yahoo hangi arama motorunu tercih edersen oradan gelmesine rağmen, aramalarından gelir kazanırsın.

Ben denemek için kimseyi davet etmeden arada karşıma çıkan reklamlara tıklayarak 40$ birikti. Davet ettiğin zaman senin aracılığın ile üye olunursa o kişinin reklam tıkından da kazanıyorsun ve bu böyle katlanınca senin birşey yapmana gerek kalmıyor kendiliğinden bu üye üye katıyor sen ondanda kazanıyorsun hemde hiç birşey yapmadan. normal günlük googlede arama yapıyoruz reklamları görüyoruz birşey kazanıyormuyuz? hayır. bu sayede + birşey yapmadan kendiliğinden biriken bir sisteme katılalım ne dersiniz?http://www.search-earn.com/samet0388 bu benim refarans adresim bende sizde üye yaptığınız kişide kazansın istiyorsanız bu yazıyı dikkate alın yapmanız gereken çok basit.

Denemekten ne kaybederiz?

bu bahsedilen şey nedir? siz kullanıyor musunuz yeterince güvenli mi ? değil mi araştırmam lazım

şimdiden teşekkürler.

• yardım etmek yasak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 797numaralıcisim -- 14 Eylül 2007; 18:48:47 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.