Bildirim
Bir sonra ki cihazınız ne olacak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ne almak istersiniz sonra birde g3 ile g2 arada ki para farkına degmez dimi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben normalde bugun cihazı alacaktım ama ellerinde yoktu aynı fiyata nexus 5 32 verelim dedi bende aklım g2 kalacak diye 1 hafta beklemeyi tercih ettim. Sizce iyi yapmısmıyım
Z1 kullanıyorum bir sonraki cihazım yine sony. Ve z4 olacak...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vibe Z2 Pro,Mi Note Pro, bu iki model beni çok etkiliyor fakat G4 ve Z4'ü de çok merak ediyorum. Yani kısaca çok kararsızım.
1100 kullanıyorum çinli firmaların tr ye girmesini bekliyorum
Daha yeni değiştim :D GM Discovery'den Nokia lumia 925 e geçtim.Sizce iyi mi?
Eylül 2013'ten beri iphone 5 16gb kullanıyorum, ipad air2'im de olduğu için muhtemelen iphone7 çıkana kadar beklerim(ekim 2016) android rakiplere bakıp ona göre kararımı veririm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
şuanda motorola moto g de bir dahaki cihazım gelirse türkiyeye meizu mx4 gelmezse huawei ascend g7 alacam -
yaza doğru eğer ki zenfone 2 iyi iş başarmışsa zenfone 2 düşünüyorum, şu an desire x kullanıyorum -
G2 kullaniyorum 1yildir,memnunum.
1 yil daha gider,sonraki cihazim ya Z3 yada Z3 compact olacaktir muhtemelen.
G2, G3 ten daha mi iyimis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 16 Ocak 2015; 17:09:08 >
Allahım nasip ederse asus zenfone 2.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X