Şimdi Ara

Bir sıralama tahmini daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle troll olmadığımı söyleyeyim.ilk entry olduğu için bunu düşünenler olabilir aranızdan.
    Uzun bir süredir forumu takip ediyorum herkes birbirine yardım etmeye,moral vermeye çalışıyor.Sorulara gayet mantıklı cevapler ve realistik yorumlar yapılıyor bende samimiyetinize güvenerek benim için bir tahminde bulunmanızı istiyorum.
    YGS netlerim. türkçe 38-2 mat 39-1 sosyal 26-7 fen 33-5...doğru ve yanlışlarım ygs 1 sıram 7004 ygs 2 sıram 8800
    LYS Mat 37-3 Geo 16-2 Fizik 23-7 Kimya 22-8 Biyo 25-5...LYS netlerimin kötü olduğunun hatta çok kötü olduğunun farkındayım..Düşene birde siz vurmayın bu konuda.
    OBP 48
    Bölüm olarak diş hekimliği okumak istiyordum.
    Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• Up.
  • bence 15k civarı gelir
  • açı'dan puanını hesaplayınca 459 yapıyor.ilk 16k'ya girersin diye tahmin ediyorum.bu şekilde de diş gelir büyük ihtimal.benim de 456 puanım var.ben de diş istiyorum.inşallah kazanırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll musun kardeş

• Teşekkür ederim yorumlarınız için.
    Umarım dediğin gibi olur huzurluksuz.ilk 16k olur ise ısparta yazmayı düşünüyorum.
    Daha yorum bekliyorum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazdalga

Teşekkür ederim yorumlarınız için.
    Umarım dediğin gibi olur huzurluksuz.ilk 16k olur ise ısparta yazmayı düşünüyorum.
    Daha yorum bekliyorum arkadaşlar

hocam ilk 16k'ya ıspartayı bırak eskişehir akdeniz de rahat rahat tutar.hatta gazi,ankara bile olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağzınızdan bal damlıyor resmen.Umarım hakkımızda en hayırısı olur.Bu arada açıdan ve diğer sitelerden hesaplayınca 5 ila 10 puan arasında az gösteriyor puanı.En azından ygs için öyle.Ygs 1 ve 2 puanlarımı yaklasık 6.5 puan daha az gösterdi örneğin.
  • Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazdalga

Arkadaşlar öncelikle troll olmadığımı söyleyeyim.ilk entry olduğu için bunu düşünenler olabilir aranızdan.
    Uzun bir süredir forumu takip ediyorum herkes birbirine yardım etmeye,moral vermeye çalışıyor.Sorulara gayet mantıklı cevapler ve realistik yorumlar yapılıyor bende samimiyetinize güvenerek benim için bir tahminde bulunmanızı istiyorum.
    YGS netlerim. türkçe 38-2 mat 39-1 sosyal 26-7 fen 33-5...doğru ve yanlışlarım ygs 1 sıram 7004 ygs 2 sıram 8800
    LYS Mat 37-3 Geo 16-2 Fizik 23-7 Kimya 22-8 Biyo 25-5...LYS netlerimin kötü olduğunun hatta çok kötü olduğunun farkındayım..Düşene birde siz vurmayın bu konuda.
    OBP 48
    Bölüm olarak diş hekimliği okumak istiyordum.
    Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

seni görünce niye ygs de sosyal çözmedim diye sinirleniyorum tüm netlerimiz nerdeyse yakın ama aramızda 35 k fark var sosyal yüzünden

• troll

• Konu açılmışken sorayım ben de.

Ygs'ler 24 bin.

Lys'ler şöyle :

Mat : 38
    Geo : 16
    Fizik : 20
    Kimya : 24
    Bio : 23

Korur muyum sizce sıramı ?
  • yapılan yorumlara dayanarak öne çekebileceğini düşünüyorum.yerini rahat korursun.
    kendi sıram hakkında daha çok yorum bekliyorum....UP!
  • up.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.