Bildirim
BİR SICAK TA BENDEN KAÇIRMA SAKIN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaş kısayolunu versen daha makbule geçer :) _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
ben göremedim öyle bişey
_____________________________ -
Gedikgross firması da 13,23 e veriyor 2gb flash disk.
http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pid=2137314&_catid=1550
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplycity -- 15 Ocak 2008; 18:28:53 >_____________________________ -
Böyle şeyler artık sıcak fırsat değil belliki flash belleklerde fiyat düşüşü var acelesi olanlar alsın olmayanlar beklesin yakında tüm marka modeller bu fiyatlara inecektir. En azından kaliteli markalarda seçenekler arasında olacak şimdilik sadece pqi ve a-data gibi markalar bu fiyatlarda. Yeni fiyattan piyasaya ilk girenler ilk girdikleri günlerde sıcak fırsat oluyor belki ama artık biraz geç bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 15 Ocak 2008; 18:55:32 >_____________________________ -
ben yanlış yamışım asıl demek istedigim bu site idi arkadaşlar.bu fiyata hiçbiyerde yok degerlendirin _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- shark stainstriker temizleme solüsyon paketi
- vodafone 1 gb hediye link
- türk telekom petrol ofisi
- eğitim harcamalarına taksit yapan bankalar
- bimcell yeni hat 19 tl
- geforce now 1 ay ücretsiz
- amazon indirim günleri 2025
- havadan su üreten cihaz
- whatsapp indirim kanalları
- letgo komisyon alıyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
iOS
Android