Şimdi Ara

Bir şeyler yazmaya dair

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa süredir tutuğum bir blogum var noktalama işaretleri konusunda berbatım bu konuda aşırı dikkatli olan arkadaşlardan özür diliyorum önerilerinizi bekliyorum her konuda oku dediğiniz kitaplar bile olur herhangi bir öneriyle gelmeniz yeterli
    Geleceğe dair
    Kısa bir süre önce milattan önce üç binler filan bir yağmur ormanı tutturmuş yağmur diye, o zamanlar ben yokum tabi, 2999 filanlar da geldim çok sıkıldım. yağmurdan değil insanlardan, böylesine sıkılmışlık beni gezmek zorunda bıraktı. aramaya başladım gerçekleri.Yıl olarak Milat atladım günümüze kadar geldim çağın getirisi stres ve sistem, beni çok yıprattı. kuş olmayı denedim ama yere çakılarak ölmek istemedim. şu sıralar sınava hazırlanmaya,hazırlanmaya çalışıyorum öylesine zorlu bir süreç, birazda üzücü milyonlarca aptal. bir at gibi bir şeye hazırlanıyor sınav demişler ve binlerce aptal at olduğunu kanıtlıyor,at olduğumu kanıtlamak istemiyorum.yanıma o dönemin değersiz metelikleri bu dönemin servetinden almadım,alsam şu an bu sistemi satın alırdım. ama asla paraya tapmadım ben gerçekleri aradım. şu sıralar olduğumdan daha uzaktayım, sahi hiç oldum mu? bilmiyorum.
    http://benkimsemiyim.blogspot.com.tr/

• bir kez uplayayım
  • son bir up son bir umut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasat ama yazmaya devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir göz attım,ilginç yazılar var evet, ama kesinlikle en iyisi foruma yazdığın değil. Tanıtmak amacıyla diğer yazılarını koymalıydın.
    Son olarak bir de, yazdıkların gibi düşünüyorsan düzen karşıtı vesaire: olaylara daha ilgi çekici girmelisin. Demek istediğim hemen niyetinin belli edersen zaten okumaktan nefret insanlar tek kelimesine dahi bakmazlar. İlgi çekici bir giriş yapıp, yavaş yavaş söylediğine getirmek daha mantıklı bir davranış olur bence tabii.
  • Çok iyi edebiyatçı değilim, bilgili de değilim ama okur olarak kıçı başı ayrı yerde bir metin olmuş diyorum.arada büyük boşluklar var.açıkçası şu metinden sonra açıp blogunu okumadım.nacizane tavsiyem biraz daha derli toplu yazsan iyi olur gibi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende bir şeyler yazıyorum-dum. ama şu an da ara verdim. seninkiler alınma ama gerçekten kötü. ve mantık hataları var. en başta bende senin gibiydim. birazcık ilerledim. ama biraz. her gün bir sayfa yazsan. bir yılda bir kitap olur. hiç ara verme sen yazmaya devam et. kim ne derse desin. ilk denemede ve ilk eleştiride son bulacaksa yazacakların hiç başlama daha iyi ki dünyada on binlerce yazara karşı eleştiriler yapıldı ama bunların çoğu yılmadı ve devam etti. şu an da dünyada anılan en büyük yazarlardan oldular.Devam et. Yolun açık olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkese yorumları için teşekkür ederim daha çok yazarak mı geliştirebilirim yoksa daha çok okuyarak mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.