Şimdi Ara

bir şeyler öğrenmek istiyorum ne öğrenmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • içimde bir şeyler öğrenmek istediğime dair hisler var ve çok sıkılıyorum ne yapmalıyım, öğrenmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuck Me -- 15 Haziran 2015; 19:56:41 >

• Neden sıkıldığını öğrenebilirsin bence çok ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

Neden sıkıldığını öğrenebilirsin bence çok ilginç

hiç bir şey yapmıyorum tüm gün. arkadaşım vardı oda bu gün 2. gün ve 2 gündür yok.sıkılmamın sebebi hiç bir şey yapmamak hiç bir şeyle uğraşmıyorum oyun oynuyorum,müzik dinliyorum fayda etmiyor
  • Komunizme dair ve ırkciligin sacmalik olduguna dair bir seyler ogrenebilirsin.

Ves'selâm.

• http://dinsizdeist.blogspot.com.tr/

blogumu okuyabilirsin ancak içindeki sıkıntını geçirmez aksine arttırır
  • Dev Galapagos Kaplumbağası, günümüzde soyu tükenmiş olan dev kara kaplumbağalarıdır. 16. yüzyılda Batılılar tarafından keşfedilen bu dev kaplumbağalarla dolu olan adaya İspanyolca kaplumbağa anlamındaki Galapago adı verilmiştir. Ama buraya gelen insanlar adadaki canlıların bir kısmının yok olmasına neden olmuşlardır. İlk gelenler bu kaplumbağaların lezzetli bir eti olduğunu ve aylarca bir şey yemeden yaşayabildiklerini öğrendiler. Uzun okyanus yolculukları için gemilere alınan bu canlılar ihtiyaç duyuldukça yemek için öldürülüyorlardı. Ayrıca adaya getirilen evcil hayvanlar bu kaplumbağaların yumurtalarını ve yavrularını yediklerinden sayılarının azalmalarına neden olmuştur. Günümüzde bu kaplumbağalar koruma altındadırlar (ÖLDÜ) ve insan ömründen uzun yaşayabilirler. Dev galapagos kaplumbağası tek bir tür olmasına karşın ondan fazla değişik yaşam biçimine göre özellik kazanmış alttürü vardır.

Yalnız George anıyorum soyunun son örneğiydi. rahat uyu George

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 15 Haziran 2015; 20:04:59 >

• HTML>CSS>JS>jQuery>PHP>Laravel OR Codeigniter
    Java>Android SDK
    C#>Windows Phone SDK

Bence 3. iyi olur. Windows 10 ile Windows Mağaza kullanımı artacak ve büyük bir uygulama yetersizliği olacak. Parayı götürürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.S.I. -- 15 Haziran 2015; 20:05:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chuck Me kullanıcısına yanıt
    Elektrik ogren derim ugrasmasi cok zevkli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.