Şimdi Ara

Bir rica...Destek talebi ve antivirüs tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben parası ile emsisoft antimalware aldım.Bu yazılımın bir kampanyası var aşşağıdaki linkten indirip kurulum yapılıp 30 gün deneme aktiflenirse 30 gün extradan lisans kazanıyorum.eğer satınalınırsa 180 gün lisans kazanıyorum.Eğer hafif ve kaliteli bir antivirüs arıyorsanız bunu kurmanızı tavsiye ediyorum.Ben 2ay oldu kullanıyorum,emin olun diğer çok bilinen yazılılara 5 basar.

http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/?id=6215743

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o_avs -- 27 Nisan 2012; 6:18:32 >

• Emsisoft candır.
    Ama biraz paranoyaktır. Ummadığınız bir dosya'ya virüs diyebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Emsisoft candır.
    Ama biraz paranoyaktır. Ummadığınız bir dosya'ya virüs diyebiliyor.

60 gün extradan lisans kazandıran dostlara teşekkürler.
  • arkasında yüksek teknoloji gücüne sahip ve fazlaca ust duzey av uzmanı olmayan laboratuvara sahip bir antivirüs almam.
  • 119 kişi bakmış fakat inirip deneyen 4 kişi.onlara canı gönülden teşekkür ediyorum.Diğer bakan arkadaşlar en azından indirip kurulum yapıp 30 gün denemeyi aktifleştirip,sistemlerini tam tarama yapıp tekrar kaldırsalar bence hiç bir şey kaybetmezler,ayrıca sistemlerini alternatif taramış olup ve güvenliklerini kontrol etmiş olurlar.
    indirme linkini aşşağıda tekrar veriyorum.

http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/?id=6215743
  • Benimfr işimr yaradı teşekkürler.
  • Benim ihtiyacım olmadığı için kurmadım ama daha önce kullandığım için yorum yaptım. 3 ay kadar kullanmıştım o zamanlarda da kampanyası vardı.
    Memnundum ama ısınamadım. Ayrıca dediğim gibi biraz paranoyaktır.
    Son zamanlarda değişmiş olabilir tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

deneyelim

teşekkürler
  • Bu şekilde bazı başka forumlarda da paylaşım yaptım ve kullanıcılara tavsiye ettim.Bu sayede hem hediye lisanslar kazandım,hemde kullanıcılara Bu kaliteli ve çok hafif olan bu antivirüs programını tanıtmış oldum.
    Emeği geçen bütün kullanıcılara birkez daha Teşekkür ederim.

Bir rica...Destek talebi ve antivirüs tavsiyesi.
  • Hocam buda bildiğimiz antivirüs programlarından mı ben lisaslı mcafee kullanıyorum bilgisayarlarımda ve memnunum bunun artısı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resul_1748

Hocam buda bildiğimiz antivirüs programlarından mı ben lisaslı mcafee kullanıyorum bilgisayarlarımda ve memnunum bunun artısı nedir ?

En önemli artısı hafif olması.ayrıca işinı çok iyi yapan bir antivirus.virüs kaçırdığını hiç görmedim.zararlı siteleri engeller.registry kayıt değişikliklerini bildirir..,4 farklı biçimde tarama yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_avs

quote:

Orijinalden alıntı: resul_1748

Hocam buda bildiğimiz antivirüs programlarından mı ben lisaslı mcafee kullanıyorum bilgisayarlarımda ve memnunum bunun artısı nedir ?

En önemli artısı hafif olması.ayrıca işinı çok iyi yapan bir antivirus.virüs kaçırdığını hiç görmedim.zararlı siteleri engeller.registry kayıt değişikliklerini bildirir..,4 farklı biçimde tarama yapar.

Teşekkürler bakalım mcafee lisansı bitsin denerim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.