Şimdi Ara

BİR REZİLLİK DAHA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün msni dogi__can@hot olan birisi beni ekledi ve poseidon serverında 48 lvl full int nuker charı olduğunu ve bunu +42 büyücü euro charla veya 50 üstü str chinese charla takas yapacağını söyledi.Bende dedim kardeş charı takas ettim 40 lvl bi charla dedim.Adam kanıma girdi bak itemli filan iyide parası var dedi hem 8 lvl fazla dedi bende tmm dedim.Ve aptallık edip charı arkadaşımdan geri istedim.Oda kırmadı verdi.Vermez olaydı.Bende almaz olaydım.Adam msne geldi.Aldınmı dedi bende aldım dedim.Tmm takas edelim dedi.Tmm dedim.ID PW verdim.Adamda verdi.Ama daha öncesinde fotolara bakmıştım charın.Sro nun sitedende baktım gerçekten poseidon serverında o adlı char var.Bende güvendim adama verdim gizli yanıtı.Aadam bekle dedi.1 dk sonra çevrimdışı.Ben heyecandan ölüyom tabi.Adam tekrar girdi.Ve int koptu dedi.Tmm söyle dedim gizli yanıtı.Adam ıd ver dedi verdimya dedim kayıtlardan silindi dedi.Tekrar verdim.Sonra bir baktım çevrımdışı ve bir daha açmadı ama başka bir arkadaşta onlinedı.Adam beni engellemiş yani.

Bu adam bu forumda ve konu açmıştı herhalde.Neyse bu adamla alışverişinizi kesin!!!

Ve sakın bir daha char TAKAS ı yapmayın güzel bir ders olsun hepimize.

Heyecanla yazıyorum bir hayli imla var.İyi geceler

• bu olay bence sana ders olsun neden dersen çünkü artık herkes akıllandıı biliyor takas la işin yürümediğini...
  • geçmiş olsun
  • Hayatta Takas Yapmam Bu Bir İkincisi İse O Lamere
    İsmail YK'dan Allah Belanı Ver(me)sin Şarkısını Armağan Ediyorum
    Sindire Sindire Dinle Arkadaşım
  • işlk13

forumdaki adı bu arkadaşlar

real hayatta bi elime geçsen varya seni... e.... a.... a.... k.... p.....o......c.....s......a.......a.....y.....b...........k......s........p..........o.........s
  • ahhh ahhhh ve bidaha ahhhh ahhhh
    yaw yok walla inan siz akıllanmıcanız okdr insan yazdı çizdi dedi takas yapmayın elden verin cart curt die sizde hemen atlıonuz senin biirnci hatan zaten tanımadan etmeden seni ekleyen adamı kabul etmek bu ilk hatan ikinci hatanda tanımadığın etemdiğin adamın dolduruşa getirmesi ve hemen idi pwyi laman zaten o charı sana tekrar geri veren arkadaştada suç var nice konualr açtılar char takasa inanmayın die siz hala inat edionuz
    tanımadığın biriyle takas yapmak istiyosan ya oyunu bırakmak isetrsen takas yap yada yapma
    taaksı tanıdğın güvendiğin admalrla yap ayrıca nevsine hakim ol
    ben hayatımda bi kere takas yaptım oda 8 senelik arkadşla msn üzerinden ondada problem olmadı
    ya elden yap takası aynı söyledikelrim satış içinde
    ne diyelim geçmiş olsun
    bidaha daha dikkatli ol bunalrı okuyanlarada ibret olsun diom başka bişe demiom
    EDİT:yazdıklarımı bende okumadım yanlışlıklar varsa şimdiden özür dilerim

• geçmis olsun ahh be güzel abim ne diyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya vallaha bilmiyorum charı ilk takas ettiğim kişi burdan forumdan chorumlu nicki arkadaş gerçi şimdi banlanmış ama çok iyi birisi herkezi sen ben gibi sanarsan olcağu bu başka bişi değil

Neyse sağlık olsun diyorumve aadam belki insafa gelir verir diye bekliyorum %0.001 ihtimalle
  • ------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkLee -- 6 Eylül 2007; 1:48:47 >
  • Arkadaşlar Cennet yüzü göstermesin deyip beddua okumayın. Kendisi karakter alacağım diyip nicelerini kandırmış biridir. Forumdaki nickini deşifre ederek aleme rezil edelim herifi.
  • Benden mi bahsediyorsun char alıcaktı almadı diye evet alıcaktım ama bir türlü nasip olmadı tekrar sölicektim para hazır ama 2 günden beri görmedim yalcin abiyi
  • Hayır. Dogi salağından bahsediyorum. Milleti enayi yerine koyuyor.
  • Eevet çok salak biri zaten bedduayı içimden gelerek yazmamıştım çünkü döner dolaşır beni bulur ALLAH böylelerini ıslah etsin ve dogru yolu bir an önce göstersin bizede sağlık olsun
  • ya takas tersten oku sakat....Secretın şifresini çözdüm bu çıktı
  • GECMIS OLSUN
  • Arkadaşlar yanlış anlaşılma olabilirmiş arkadaş şimdi bana msj attı 1 sorundan dolayı msn çıkmak zorunda kaldığını ve msn girince gy vereceğini söyledi ama hala şu arkadaşta açık olma olayını anlamasamda şimdilik kendisinden özür diliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PunkLee

Arkadaşlar yanlış anlaşılma olabilirmiş arkadaş şimdi bana msj attı 1 sorundan dolayı msn çıkmak zorunda kaldığını ve msn girince gy vereceğini söyledi ama hala şu arkadaşta açık olma olayını anlamasamda şimdilik kendisinden özür diliyorum...

Sana ne diycemi biliyosundur
  • abi aynısı bana olmuştu ve bana bunu yapan adam athens de oynıyan ve nicki NEW_TR olan biri
    abi senin olayı okuyunca sinirden nabzım hızlandı benim için athensde verdigim ıtemler önemli degilde ama emek vardı sonuçta bunlar erkek degil kardeş erkek olsaydı çıkar karsıma ver adresini derdi çunku adamın arkasından çok konustum kufur etmedim ama olsun beni o kazıklayan adam gelse bana dese adresini ver bakim bana dese vermessem en adiyim ya o.. ki veririm yaa bi karsıma çıksaaaa kimseyi tanımam
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLKa_Lee

quote:

Orjinalden alıntı: PunkLee

Arkadaşlar yanlış anlaşılma olabilirmiş arkadaş şimdi bana msj attı 1 sorundan dolayı msn çıkmak zorunda kaldığını ve msn girince gy vereceğini söyledi ama hala şu arkadaşta açık olma olayını anlamasamda şimdilik kendisinden özür diliyorum...

Sana ne diycemi biliyosundur

Sen hiç bişi deme yaff Bir daha yaparsam 2 olsun gerçi 3-4 oluyor ama

• quote:

Orjinalden alıntı: JoRa

geçmiş olsun

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.